Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a számok nyelvén:Barcaman1993 írta:Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Ezzel teljes egészében egyet értek. Hihetetlenül látszott a csapaton, hogy fejben nincs igazán ott a meccsen. Rengeteg labdakezelési hiba, (1-2 kulcs fontosságú helyzetben) még több eladott labda, (elég csak összeszámolni, hogy Xavi egyedül hányat adott el, mert bűn pocsékul játszott ő is) és ami a legelképesztőbb volt, hogy sokat hibázott az Espanyol, teletömtek minket ajándék labdákkal és mégse tudtunk ezekkel mit kezdeni.Barcaman14 írta:Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt.Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!
Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve.![]()
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.
A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Visca el Barca
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Csak hogy mostmár motiválni kéne a fikat annak a dolognak hogy a Madrid lassan de ellépeget. Ha ez sem motivál akkor felesleges továbbgondolkodni a dolgokat!MessiFan91 írta:Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat![]()
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
Csak az a probléma, hogy a bírókon elmehet egy bajnokság. Phul szerint 2 11-est nem adott meg a bíró, 2 lest fújtak be, ami nem volt az és mehettünk volna a kapusra, ráadásul az egyikből rögtön a gólt kaptunk. Eddig a videóbíró ellen voltam, de amit a bírók ezen és a Getafe elleni meccsen műveltek az vmi ordenáré. Igazából azt nem értem, ha a bíró vak, akkor a partjelzőnek miért kell? Elhiszem, hogy "lest látott", de ennyire egyértelmű kezezést nem észrevenni. Emellett a csapat nagyon gyöngén játszott. Iniesta, Fabregas kitett magáért és Pedro is jól szállt be, míg a védelmet szintén dícséret illeti, de Messit, Alvest és Sanchezt rég le kellett volna kapni. Ilyen hulla gyöngén játszani egy meccsen az vmi elképesztő. Kezdem úgy érezni, hogy ez a bajnokság már elment... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.Lionel85 írta:Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Egyetértek, most hogy már megnyugodtam!!Initom írta:Én is nagyon ideges vagyok,de jó lenne ha felfogna pár ember itt valamit.
Ők is emberek!Lejátszanak egy évben 60 meccset,nem lehet mindig pörögni,mert a 40 meccsre kész lenne,ahogy a Reálnál fog ez történni.
Egy két embertől undorom van,fájdalmas amit műveltek. Az a drukker aki ilyenkor kitart a csapat mellett,nem elküldi melegebb éghajlatra!
És igen,holnap Barca mezbe fogok menni suliba. Nem akkor,mikor 5-0 ra alázzuk a reált. Az igazi drukker nem csak akkor drukker.
Nem ment ma ez tény. ha nem nyerünk bajnokságot sem fog izgatni. 3 éven belül meg nyertünk szinte mindent,amit meg lehetett nyerni.
Már telhetetlenek az emberek.Megszoktuk a jót az a helyzet.
Megszoktuk hogy minden meccsen 5-0 , 6-0 8-0 ...nos ez nem így van.
Ellenfél is van,és bármennyire fáj is,egyre több ilyen pontvesztésünk lesz az idő múlásával. A bajnokság még nem dőlt el.
A reál otthon úgyis megverjük...
Korai még kongatni a vészharangokat. ha 2. ak leszünk akkor 2. ak leszünk. A nagyszámok törvénye alapján előbb utóbb bukó lesz.
Igen a classicón is...
Nem lehet mindig nyerni. ezt véssétek a fejetekbe.
Ha nem így álltok a dolgokhoz akkor sok sok csalódás fog még titeket érni idén,és az életben.
Adjunk hálát,hogy láthattuk ezt a csapatot focizni,szálljatok le a földre.
ezek is csak emberek! nem tudnak mindig győzni.
Majd legközelebb.
Van 23 meccs meg kell nyerni mindet és rajtunk nem múlik![]()
Mellesleg Capon nal egyet értek valamennyire.
Visca
És Busquetas sem sokkal maradhat el tőle!ab1daL írta:Xavi Hernández made the most passes in the derby with 110 - only 6 did not find their intended target.