Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De igen.Szerintem rosszul döntött a bíró.Előfordul de a 11-es nélkül is nyerni kéne...0520 írta:Na most kezdem el a bírózást! Alves kilökése nem volt 11-es?
Pénteken edzett először, utazott is elég sokat. Megpróbálják nélküle lehozni, had pihenjen.Sanama írta:Alexis-el mi van,hogy kimaradt?
Szerintem Keita. De őrültebb ötlettel még Sergi Roberto vagy dos Santos is esélyes lenne. Viszont a malinak több esélye van erre, bár tény, hogy lassabb sebességben, mint Busquets, de valamivel erősebb is fizikálisan, ami jó egy olyan rohanó, kontrázó csapat ellen, mint a Gijón.Tocy írta:Tehát sanszos, hogy Puyol is kezd hátul, Masch pedig vkp lesz. Ha csak nem játszik Keita.
Tehát sanszos, hogy Puyol is kezd hátul, Masch pedig vkp lesz. Ha csak nem játszik Keita.ab1daL írta:Busquets is eltiltott.Barcaman1993 írta:Na holnap ismét meccs lesz. Már alig várom. Az viszont érdekes lesz, hogy Messi-Abi duó a kezdőből kiesik és Thiago is. Meg még ki tudja, hogy kinek van még kisebb sérülése. Egy ilyen kezdőt simán el tudnék képzelni: Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Cesc, Alexis. Jelenleg ez tűnik a legerősebbnek, esetleg Puyol vmelyik védő helyére. A kis csapatokat otthon jól meg szoktuk szórni, remélem most is így lesz. Bár nincs Messi egy jó Pedrora most nagyon nagy szükség van. Remélem hamarosan vissza is kapjuk. CSAK A BARCA
Busquets is eltiltott.Barcaman1993 írta:Na holnap ismét meccs lesz. Már alig várom. Az viszont érdekes lesz, hogy Messi-Abi duó a kezdőből kiesik és Thiago is. Meg még ki tudja, hogy kinek van még kisebb sérülése. Egy ilyen kezdőt simán el tudnék képzelni: Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Cesc, Alexis. Jelenleg ez tűnik a legerősebbnek, esetleg Puyol vmelyik védő helyére. A kis csapatokat otthon jól meg szoktuk szórni, remélem most is így lesz. Bár nincs Messi egy jó Pedrora most nagyon nagy szükség van. Remélem hamarosan vissza is kapjuk. CSAK A BARCA
Bár én hoztam fel ezt az ügyet, de ezzel egyet kell, hogy értsek.levproff írta:Ez miért fura?
Messi nem kérte a 9 métert, ergo nem kell sorfal+sípszó, ezért spori mutatta, hogy akkor végezheti.![]()
Legalábbis józan paraszti ésszel.
görcsre gyanakszom, mert furcsán ugrott fel először...socio66 írta:hú,há,úristen,jézusom.
azt nézte hogy gól lesz-e,ennyi,hatalmas ügy.
szerintem is... azért ugrált,mert nem látta,hogy hol van a labda.socio66 írta:hú,há,úristen,jézusom.
azt nézte hogy gól lesz-e,ennyi,hatalmas ügy.
Nem. Csak, ha sípszó van. Akkor jeleznek határozottabban.AndrésGerardHernandez írta:Nekem inkább a spori sunyi kézmozdulata furcsa ebből a GIF-ből. Ilyenkor határozottabban szokták jelezni nem?