Bajnoki Mérkőzések
hulla gyenge a csapat....alibi passz hegyek 

......nehogy bealudjunk.
-
- Barça B
De igen.Szerintem rosszul döntött a bíró.Előfordul de a 11-es nélkül is nyerni kéne...0520 írta:Na most kezdem el a bírózást! Alves kilökése nem volt 11-es?
Na most kezdem el a bírózást! Alves kilökése nem volt 11-es?
-
- Director del Fútbol
Nyitna valaki egy élő topicot?
Eddig nyomunk, de helyzetekben annyira nem mutatkozik meg..
Eddig nyomunk, de helyzetekben annyira nem mutatkozik meg..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
..érdekes kezdő, de majd meglátjuk....nem lehet gond.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Érdekes a támadósorunk, nem egy góllövő trió áll fel, de remélem így is magabiztosan hozzuk a 3 pontot. Hendivel raktam meg a Barçát, hazai pályán még egy gyengélkedő Pedróval, egy rég gólt lövő Fábregassal és egy nagycsapattal még ismerkedő Cuencával is győzni kell!
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Pénteken edzett először, utazott is elég sokat. Megpróbálják nélküle lehozni, had pihenjen.Sanama írta:Alexis-el mi van,hogy kimaradt?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Cuencának örülök nagyon a kezdőben. Remélem, hogy nem törik meg a forma. Visca el Barca!
Alexis-el mi van,hogy kimaradt?
VV-Alves-Piqué-Mash-Adriano-Keita-Xavi-Ini-Cesc-Pedro-Cuenca
Gálát akarok
Gálát akarok

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem Keita. De őrültebb ötlettel még Sergi Roberto vagy dos Santos is esélyes lenne. Viszont a malinak több esélye van erre, bár tény, hogy lassabb sebességben, mint Busquets, de valamivel erősebb is fizikálisan, ami jó egy olyan rohanó, kontrázó csapat ellen, mint a Gijón.Tocy írta:Tehát sanszos, hogy Puyol is kezd hátul, Masch pedig vkp lesz. Ha csak nem játszik Keita.
Fábregas pedig érdekes lesz elől támadóként, az idény elején jól ment neki a góllövés, aztán leállt. De azt hozzá kell tenni, akkor jó pár passzt éppen Messi adott neki, most ez ugye nem lehetséges. Xavira vagy Iniestára lehet támaszkodni a passzok adásában. Initől sokat várok, az utóbbi meccseken nagyon jó formában van.

Sérülések, fáradtságok és eltiltások ellenében is ma egy olyan meccset játszunk hazai pályán, amit még így is illik megnyerni.
Úgy gondolom, hogy nem lesz olyan nagy hátrány Messi hiányzása, mert ott lesz a középpályán remélhetőleg Xavi és Ini akik Fabregassal és Sánchezzel kiegészülve megnyerik a meccset.
Ha minden jól alakul rögtön a kezünkbe vesszük az irányítást és figyelve az ellenfél kontráira megpróbáljuk feltörni a védelmet és belőni a helyzeteket mint azt eddig is tettük.
Érdekes lesz Messi nélkül. Gondolom Pep Messi feladatát Cescnek adja majd vagy csak valami hasonlót. Ugyan azt Iniesta tudná, de neki inkább baloldalt van a helye és nem középen.
VAMOS!
Úgy gondolom, hogy nem lesz olyan nagy hátrány Messi hiányzása, mert ott lesz a középpályán remélhetőleg Xavi és Ini akik Fabregassal és Sánchezzel kiegészülve megnyerik a meccset.
Ha minden jól alakul rögtön a kezünkbe vesszük az irányítást és figyelve az ellenfél kontráira megpróbáljuk feltörni a védelmet és belőni a helyzeteket mint azt eddig is tettük.
Érdekes lesz Messi nélkül. Gondolom Pep Messi feladatát Cescnek adja majd vagy csak valami hasonlót. Ugyan azt Iniesta tudná, de neki inkább baloldalt van a helye és nem középen.
VAMOS!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Résen kell lennünk ma este! A Gijon szerintem egyértelműen pontért jön, és nem fognak 90 percig feltett kézzel kocogni. Most különösen érzik szerintem hogy meg lehet fogni minket, és valószínűleg élni is akarnak a lehetőséggel.
Válogatott meccsek után, fontos hiányzók, plusz a 10 pontos hátrány miatt nem is alaptalanul, de remélem hogy rácáfolunk és olyan hozzáállással játszunk ma mint az elmúlt 2 meccsen, mintha nem lenne ekkora a hátrány!
Sok a hiányzó, de azért tartalékosak nem leszünk. Busit szerintem Keita fogja pótolni, elől pedig Alexis, Cesc-Pedro legyen! Pedronak nagyon kell most minden perc, és hazai pályán egy jó teljesítmény jót tenne az önbizalmának.
Visca el Barca
Válogatott meccsek után, fontos hiányzók, plusz a 10 pontos hátrány miatt nem is alaptalanul, de remélem hogy rácáfolunk és olyan hozzáállással játszunk ma mint az elmúlt 2 meccsen, mintha nem lenne ekkora a hátrány!
Sok a hiányzó, de azért tartalékosak nem leszünk. Busit szerintem Keita fogja pótolni, elől pedig Alexis, Cesc-Pedro legyen! Pedronak nagyon kell most minden perc, és hazai pályán egy jó teljesítmény jót tenne az önbizalmának.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tehát sanszos, hogy Puyol is kezd hátul, Masch pedig vkp lesz. Ha csak nem játszik Keita.ab1daL írta:Busquets is eltiltott.Barcaman1993 írta:Na holnap ismét meccs lesz. Már alig várom. Az viszont érdekes lesz, hogy Messi-Abi duó a kezdőből kiesik és Thiago is. Meg még ki tudja, hogy kinek van még kisebb sérülése. Egy ilyen kezdőt simán el tudnék képzelni: Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Cesc, Alexis. Jelenleg ez tűnik a legerősebbnek, esetleg Puyol vmelyik védő helyére. A kis csapatokat otthon jól meg szoktuk szórni, remélem most is így lesz. Bár nincs Messi egy jó Pedrora most nagyon nagy szükség van. Remélem hamarosan vissza is kapjuk. CSAK A BARCA
- ab1daL
- Director del Fútbol
Busquets is eltiltott.Barcaman1993 írta:Na holnap ismét meccs lesz. Már alig várom. Az viszont érdekes lesz, hogy Messi-Abi duó a kezdőből kiesik és Thiago is. Meg még ki tudja, hogy kinek van még kisebb sérülése. Egy ilyen kezdőt simán el tudnék képzelni: Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Cesc, Alexis. Jelenleg ez tűnik a legerősebbnek, esetleg Puyol vmelyik védő helyére. A kis csapatokat otthon jól meg szoktuk szórni, remélem most is így lesz. Bár nincs Messi egy jó Pedrora most nagyon nagy szükség van. Remélem hamarosan vissza is kapjuk. CSAK A BARCA

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na holnap ismét meccs lesz. Már alig várom. Az viszont érdekes lesz, hogy Messi-Abi duó a kezdőből kiesik és Thiago is. Meg még ki tudja, hogy kinek van még kisebb sérülése. Egy ilyen kezdőt simán el tudnék képzelni: Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Iniesta-Pedro, Cesc, Alexis. Jelenleg ez tűnik a legerősebbnek, esetleg Puyol vmelyik védő helyére. A kis csapatokat otthon jól meg szoktuk szórni, remélem most is így lesz. Bár nincs Messi egy jó Pedrora most nagyon nagy szükség van. Remélem hamarosan vissza is kapjuk. CSAK A BARCA 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Bár én hoztam fel ezt az ügyet, de ezzel egyet kell, hogy értsek.levproff írta:Ez miért fura?
Messi nem kérte a 9 métert, ergo nem kell sorfal+sípszó, ezért spori mutatta, hogy akkor végezheti.![]()
Legalábbis józan paraszti ésszel.

görcsre gyanakszom, mert furcsán ugrott fel először...socio66 írta:hú,há,úristen,jézusom.
azt nézte hogy gól lesz-e,ennyi,hatalmas ügy.
szerintem is... azért ugrált,mert nem látta,hogy hol van a labda.socio66 írta:hú,há,úristen,jézusom.
azt nézte hogy gól lesz-e,ennyi,hatalmas ügy.
bár ez már nagyon off.
-
- Entrenador del Barça
Nem. Csak, ha sípszó van. Akkor jeleznek határozottabban.AndrésGerardHernandez írta:Nekem inkább a spori sunyi kézmozdulata furcsa ebből a GIF-ből. Ilyenkor határozottabban szokták jelezni nem?
Valószínűleg a srácok megkérdezték, hogy mehet. A bíró erre, tőlem.
A védők nem figyeltek, így jártak.
- miihii
- KHAL
Nekem is feltűnt a lassítások során a dolog,még meg is jegyeztem,h milyen korrekt volt a spori,h cs így legyintett.
Tudatosan nem akarta elrontani a játékot,h nem hadonászik annyira.És ez sztem így helyes,nem lövi le előre a poént
Az ilyen eseteknél nem szokás am sem sztem olyan "teátrális" mozdulat,mint pölö amikor lefújja az akciót és jelzi mi fog következni.Szal nincs ebben semmi különös (más esetekben is volt,h cs egy picit biccentett válaszként a bíró,meg hasonlók),bár maga a mozdulat "sunyisága" miatt vicces jelenet
(De nem annyira,mint EZ
)
Tudatosan nem akarta elrontani a játékot,h nem hadonászik annyira.És ez sztem így helyes,nem lövi le előre a poént

Az ilyen eseteknél nem szokás am sem sztem olyan "teátrális" mozdulat,mint pölö amikor lefújja az akciót és jelzi mi fog következni.Szal nincs ebben semmi különös (más esetekben is volt,h cs egy picit biccentett válaszként a bíró,meg hasonlók),bár maga a mozdulat "sunyisága" miatt vicces jelenet

(De nem annyira,mint EZ

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Nekem inkább a spori sunyi kézmozdulata furcsa ebből a GIF-ből. Ilyenkor határozottabban szokták jelezni nem?