Nem népszerűnek kell lenni hanem tárgyilagosnak ! Ez bizony egy jó meccs! Jól is játszunk van egy két gyengébb teljeítmény de a csapat jó. Végre!!crixus írta: ↑2021.03.10. 22:37:54Nem leszek ezzel népszerű de nekem egyáltalán nem tetszett a meccs. Igen, hajtottunk, ami ezen a szinten ennyi pénzért a minimum. Ezen kívül amúgy gyenge játék. Sok helyzetünk volt,mert a PSG kb 40%on pörgött, tudták hogy ez elég lesz.
Ennek ellenére megye 1es helyzetkihasználâs, sok pontatlanság, eladott labda, hátul pedig megint jött a hiba.
Ez minden volt csak nem jó meccs.
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Llegenda del Barça
Sztem nem a Barca jött ki másképp, hanem a PSG. Sokkal kevesebbet engedtek, mint az első félidőben, miután látták, hogy gázok lehetnek abból, ha teljesen átadnak minden teruletet. Nyilván a Barca lelkesedésnek az meg nem tett jót, ahogy Messi elkrta azt a buntit, de azzal kár áltatni magunkat, hogy mi itt majdnem fordítás közelében lehettünk volna. Ha az elején bemegy több helyzet, akkor esetleg, de a psg akkor is váltott volna.
- Guille
- Capitá del Barça
De Jong, Pedri, Busi!, nagyon pro ma, Firpo meglepően jol szallt be, Trincao is ok. Dest is jo volt, kicsit kevés még fizikumban. Griezz, Alba, Dembi sajnos gyenge elöl. Sajnos ennél sokkal több nincs ma benne, annak ellenére, hogy 3-4 gólt azért lőhettünk volna már, de jatekban ez is nagy meglepetés. Persze, a PSG is megrázná magát, ha veszélyben forogna a továbbjutás.
Azért szerintem szép volt ez a csapattól, megpróbáltuk, volt is benne egy kis esély, nem vallottunk szégyent.
Azért szerintem szép volt ez a csapattól, megpróbáltuk, volt is benne egy kis esély, nem vallottunk szégyent.
-
- Entrenador del Barça
Pjanic?????
Nem leszek ezzel népszerű de nekem egyáltalán nem tetszett a meccs. Igen, hajtottunk, ami ezen a szinten ennyi pénzért a minimum. Ezen kívül amúgy gyenge játék. Sok helyzetünk volt,mert a PSG kb 40%on pörgött, tudták hogy ez elég lesz.
Ennek ellenére megye 1es helyzetkihasználâs, sok pontatlanság, eladott labda, hátul pedig megint jött a hiba.
-
- Entrenador del Barça
Fáradunk, de jó ez. Jöhetne Moriba.
ha lenne egy normális csatárunk, és nem csak ilyen félmegoldások... 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Tisztes helytállást vártam.
Legalább győzelmet.
Nem hittem volna, hogy feladják egy ilyen félidő után.
Hogy így jönnek ki a szünet után.
Legalább győzelmet.
Nem hittem volna, hogy feladják egy ilyen félidő után.
Hogy így jönnek ki a szünet után.
Mi ez a nyafogás? Harcolunk, amennyire lehet egy keresztbe állt busz ellen. Az előző meccsen kellett volna legalább ilyen jónak lenni, ami nem jött össze. Látszódnak a pozitív jelek! Jövőre meg lesz majd a továbbjutás!
Tényleg nagyon küzdünk, de az eddigi helyzeteink alapján a fordítás is összejöhetett volna...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2021.03.10. 22:37:20-kor.

Első félidőben sok maradt benne, el is fáradtak a srácok. Mindenesetre csalódott nem vagyok, sokkal többet kaptam mint amire számítottam. Remélem a lefújás után így éreznek majd a srácok is, aztán lehet egy tavaszi menetelést nyomni a bajnokságban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomix354 2021.03.10. 22:36:27-kor.
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Ez a majom Navas is természetesen mikor hozza a élete formaját ha nem most...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- jarvis
- Jugador d'estrella
Szerintem senki nem várta a továbbjutást reálisan, de igenis a mai meccsben benne volt, tiszta s világos, hogy a helyzetkihasználás ennek a csapatnak a rákfenéje, és ezen kell dolgozni a jövőben, de azért hadd lehessen bosszankodni azon, hogy kihagyják a helyzeteket...
- Messithebest
- Director del Fútbol
Az elmúlt évek Barcelonáiból kiindulva ne haragudj, hogy olyan elvárásaim vannak, hogy a világ legjobb játékosa képes legyen berúgni egy büntetőt, meg olyan, hogy a klubunk történetének második legdrágább igazolása képes legyen a temérdek ajtó-ablak helyzeteiből, legalább egyet berúgni. Ne haragudj, biztos nekem magasak az elvárásaim. És igen, nem lehet mindig BL-t nyerni, de hogy mi 5 éve a közelébe nem voltunk a BL győzelemnek, az is biztos.mes írta: ↑2021.03.10. 22:22:08Sirankozas es bunbak kereses helyett inkabb orulnetek, hogy nem pofozogepkent mentek ki a palyara a fiuk. Legyetek szivesek.... fogadjatok el mar, hogy nem lehet mindig BL-t nyerni.... jobbak voltunk az elso felidoben, sokkal, de sokkal.... iden ez a Barcelona, aki szerette oket 2009 ben, szerintem most is fogja. Hagyjatok a sirankozast, nezzetek azt, hogy ebbol idovel lehet valami.
Ui: ne haragudjatok, mincs magyar bill a telefonomon

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ez az ütés sem sárga...
Komolyan ilyen cserét?! Miért nem Grízest?!
Inkább Griezmannt kellett volna lekapni
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Dembelé... Laporta remélem eladja az árán, 10 millióért. Dombi Tibi intelligensebb játékos volt, gyorsnak talán még gyorsabb is.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ahogy nézem, a srácok már elengedték ezt...
Remélem Laporta már jelezte is az iletékeseknek, hogy nyáron mehetnek az eladások...
Remélem Laporta már jelezte is az iletékeseknek, hogy nyáron mehetnek az eladások...
Dembelét gyorsan le kéne hozni. Kezdi megint azt a formát hozni mikor már egy passz sem megy neki.
Dembelé is sokat bénázik most.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sirankozas es bunbak kereses helyett inkabb orulnetek, hogy nem pofozogepkent mentek ki a palyara a fiuk. Legyetek szivesek.... fogadjatok el mar, hogy nem lehet mindig BL-t nyerni.... jobbak voltunk az elso felidoben, sokkal, de sokkal.... iden ez a Barcelona, aki szerette oket 2009 ben, szerintem most is fogja. Hagyjatok a sirankozast, nezzetek azt, hogy ebbol idovel lehet valami.