Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lenne keresnivalo, azert nem olyan [auto_cenzúra] ez a keret, csak evek ota az itt a problema, hogy beleteszik a jatekosokat egy rendszerbe, nem az egyeni skillekhez alakitjak a szisztemat. Kessie lehozott egy szezont ugy, hogy szerintem egy percet nem jatszott a posztjan. Nincs jobbhatved oke, de akkor nem Kounde kellett volna, aki khv es majd megoldja a jobb oldalt, hanem egy igazi jhv. De lehetne meg sorolni.Camp Nou99 írta: ↑2023.04.27. 09:14:09Aztán ne csodálkozzunk ha ismét kizúgunk a BL-ből. Ez a játék még egy Rayo ellen is kevés volt nemhogy egy komolyabb csapat ellen. Kövezzetek meg de ennek a Barcának nincs helye a legjobbak között.
Megkockáztatom, hogy egy kicsit tökösebb, NONAME edző is elérte volna ezt a csapattal.Subinho írta: ↑2023.04.27. 06:47:27Sajnos egyetértek. Sokadik meccs, amikor megfogadom, nem fogom nézni, aztán végül csak odakapcsolok, hogy hátha most... De nem. Nincs már az a "várom napokkal előbb, hogy mikor játszik már a csapat" érzés. És ez szomorú nagyon. Kiölték a lelkesedést. Valahogy bekotorjálk a ligát, aztán remélem Xavi önként odébb áll... Szomorú ezt kimondani, de így értem. Ezt a szenvedést nem akarom nézni jövőre is. Ha a Real nem lenne ilyen gyenge idén, nem így állnánk. Szerencsénk van, hogy beragadt a 2 Madrid csapat.jarvis írta: ↑2023.04.26. 23:58:58Ez van, megint egy katasztrófa meccs, sajnos van egy olyan érzésem hogy ez idén már jobb nem lesz szóval kár szerintem itt már bármi focit is várni, valahogy meglesz a bajnoki győzelem aztán annyi.
Nem lennék azon sem meglepődve amúgy ha Xavi felállna a szezon végén önként.
Sajnos egyetértek. Sokadik meccs, amikor megfogadom, nem fogom nézni, aztán végül csak odakapcsolok, hogy hátha most... De nem. Nincs már az a "várom napokkal előbb, hogy mikor játszik már a csapat" érzés. És ez szomorú nagyon. Kiölték a lelkesedést. Valahogy bekotorjálk a ligát, aztán remélem Xavi önként odébb áll... Szomorú ezt kimondani, de így értem. Ezt a szenvedést nem akarom nézni jövőre is. Ha a Real nem lenne ilyen gyenge idén, nem így állnánk. Szerencsénk van, hogy beragadt a 2 Madrid csapat.jarvis írta: ↑2023.04.26. 23:58:58Ez van, megint egy katasztrófa meccs, sajnos van egy olyan érzésem hogy ez idén már jobb nem lesz szóval kár szerintem itt már bármi focit is várni, valahogy meglesz a bajnoki győzelem aztán annyi.
Nem lennék azon sem meglepődve amúgy ha Xavi felállna a szezon végén önként.
Ami szánalmas, az Arajuo és Koundé elôrejátéka…. Nem volt értékelhető passza egyiknek sem…
https://www.vipstand.st/rayo-vallecano- ... -stream/1/