Andris írta: ↑2023.05.24. 08:31:46
Aki viszont fennakad az utobbi meccsek eredmenyen es jatekan, azt igazan nem tudom megerteni. Nem szep, ahogy irtam, de ez mar aztan tenyleg csak esztetikum, semmi mas. Az hagyjan, hogy semmi tetje nincs, de Xavi mar nyilvan a jovo evi kereten dolgozik a kovi ellenfel helyett (nagyon helyesen, szerintem), a jatekosok felel tartalek, es soha semmi hasonlo formacioban nem jatszottak. Ezek a meccsek csak probalgatasokra valok, es szerintem eppen ezert teljesen irrelevans az eredmeny es a jatek osszkepe is. Max arra jo, h kulonbozo formaciokat es jatekosokat figyeljunk, de arra is csak reszben megfelelo kornyezet.
akkor miért nem tol fel fiatalokat teljes mértékben?
Miért játszik DeJong, Lewa, TS, Gavi, Raphinha még mindig?
Azért had háborogjunk már, főleg annak fényében hogy március óta eleve gatya a mutatott játékunk. Szóval ez nem az utolsó fordulókra jellemző játék, hanem a tavaszi tendencia kicsúcsosodása.
Ez most független attól, hogy bajnokok vagyunk egyébként, azért járt a taps és az elismerés.
És nem csak Xavit hibáztatom, hanem azokat a játékosokat, akik most lehetőséget kapnak, kaparniuk kéne, hogy biztosítsák a helyüket a jövő évi keretben, erre meg flegmatikus pofával zakóznak egy kiesőjelölt ellen, már már megalázó módon.
De mondom, engem nem is érdekelt ez, nem is néztem csak most bővebb összefoglalót, mert nincs ingerenciám már meccset leülni nézni.
Igazad van amúgy, felesleges a háborgás.
Reméljük szeptembertől valami előrelé haladás fog jelentkezni.
És az elkeserítő, ha XAvi most a jövő évi kereten dolgozik, mert akkor tényleg EG-vel számol mint Busi pótlása. Az egyszerűen röhejes lenne, és teljes vakságát mutatná Xavinak, és megkérdőjeleződne bennem a szakmaisága.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."