Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyerhettünk volna, igen, mint ahogy az utolsó percben ki is kaphattunk volna. A Vigo ellen is kikaphattunk volna. Ami zavaró számomra, az a megbízhatatlanság. a teljesítmények nem állandóak, még 2-3 meccsre sem! Ennek valami mentális oka van az tuti!davi10 írta: ↑2023.09.27. 08:16:24Hát ezért kár, bőven hozható lett volna. Szomorú, de többnyire TS-en ment ez most el, de a többiek is baromi pontatlanok voltak. Romeu meg ha ezt tudja hozni Frenkie nélkül akkor lesz itt baj... Reméljük, hogy Ő is csak rosszabb napot fogott ki, de szerintem ideje lenne valaki mást is kipróbálni ott, akár Christensen, akár valami B-s arc. Gündogan jobban tolta a vége felé, amikor hátrébb lett hozva, de Ő szerintem (már) túl lassú lenne oda.
Raphinha szép gólt lőtt, de azzal a ziccerrel szerintem megnyerhettük volna, teljesen simán elguríthatta volna, nem értettem mi volt ott a terv. Ferran-nak meg megvoltak a helyzetei, ma nem mentek be, reméljük azért nem zuhan meg megint.
Inigo nekem amúgy bíztató volt, a fejetlenség hátul szerintem inkább az összeszokottság, mint a képességek hiánya miatt volt.
Gavi-t meg remélem soha többet nem kell tökig feltolva a baloson nézegetni, ég és föld, amikor a helyén játszik.
Kis szerencsével, kis összpontosírással simán hozható meccs volt ez, ahogy Andris írta, 2 potyagól és két kihagyott ziccer az -4... És volt még több gólszerzési lehetősége a csapatnak...
Ráadásul Gavi végre azon a poszton játszik, ami a legjobban fekszik neki és tényleg ki tud teljesedni. Ott hozta azt a teljesítményt, amiért fel lett hozva és kapott elismerést. Amikor azt a baloldali félterületet játszotta be rendre egy középszer volt. Az már csak plusz, hogy nem Baldét kell nézni szélsőként.bence0330 írta: ↑2023.09.26. 20:31:05Teljesen egyetértek, nagyon tetszik, Lewynek külön örülök, hogy vigyázunk rá. Ferrán szerintem a legjobb helyén, legalábbis az alapján, amit idén mutatott, megérdemelt ott egy teljes meccset.
Nagyon tetszik, ahogy a csapattal bánik idén Xavi, kb minden szinten. Levont sok következtetést, 4-4-2-nek annyi, túljátszatásra is figyel már. Idén szerintem sokkal inkább látszik annak a logikus, intelligens edzőnek, mint amilyen játékosként is volt.
Jó kezdő!visca el barca írta: ↑2023.09.26. 20:15:27ts balde inigo araujo cancelo gavi romeu ilkay felix ferran raphinha
Ha a beten fogadtál és beikszelted, hogy csak akkor érvényes a fogadás ha kezd, akkor visszakapod a pénzt.Messithebest írta: ↑2023.09.26. 20:41:19Nyilván Lewa pont akkor van pihentetve, amikor fogadok arra hogy gólt lőNa mindegy, húzzuk be, a többi nem számít.
Ferran majd kifarasztja addigra a vedelmet.Messithebest írta: ↑2023.09.26. 20:41:19Nyilván Lewa pont akkor van pihentetve, amikor fogadok arra hogy gólt lőNa mindegy, húzzuk be, a többi nem számít.
Mióta meghosszabították a szerződését, azóta már nem a tutira megy…