Élő közvetítések
Pedrítóóóóó!!!! 

- szekelygyula
- Jugador del Barça
Annak én se örülök, hogy lecserélte Suarez-t, de a mai játékkal szerintem nincs sok gond. Sokkal pontosabban és szebben játszanak mint a Valencia ellen.Feast4 írta:szekelygyula írta: Amúgy amit most csinál se értem. Suarez miért nem játszaht végig egy meccset? Még a végén lőne egy gólt?
Pl ennek a Pedro golnak sokkal jobban örülnék ha Suarez lőtte volna

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekelygyula 2014.12.07. 18:34:56-kor.
Végre vannak távoli lövések is! 

Ne ezt most te se gondolod komolyan?szekelygyula írta: Nem azért klasszisok a klasszisok mert meccseket döntetnek el?

Amúgy amit most csinál se értem. Suarez miért nem játszaht végig egy meccset? Még a végén lőne egy gólt?

Majdnem nyomott egy szaltót Messi 

kiváncsi voltam, hát megkaptam a választ (hál istennek!!) szóval ez is a Barca, egy félidő sza...kodás, aztán jön mindennek az ellenkezője!!
legyen okos valaki...!
legyen okos valaki...!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
minek kell mindig lecserélni...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez már a második kamules...
Az igen jó egy csere...
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Nem azért klasszisok a klasszisok mert meccseket döntetnek el?Feast4 írta:visca el barca írta:pedig az az, akár tetszik akár nem. töltelék csapatok felével vergődünk, a jobbakkal meg partiban sem vagyunk.zola8787 írta:ne vicceljünk már, hogy sz@r ha 4 meccsenként nem nyerünk...
Teljesen igaz. És az a vicc, hogy megint csak ül, néz ki a fejéből ls nem nyúl bele ameccsbe. Oké most jött két gyors gól de ez megint a klasszisoknak köszönhető, nem annak, hogy hű de jók vagyunk a pályán. Egyéni teljesítményekkel mentjük a meccseket sorozatosan.
visca el barca írta:pedig az az, akár tetszik akár nem. töltelék csapatok felével vergődünk, a jobbakkal meg partiban sem vagyunk.zola8787 írta:ne vicceljünk már, hogy sz@r ha 4 meccsenként nem nyerünk...
Teljesen igaz. És az a vicc, hogy megint csak ül, néz ki a fejéből ls nem nyúl bele ameccsbe. Oké most jött két gyors gól de ez megint a klasszisoknak köszönhető, nem annak, hogy hű de jók vagyunk a pályán. Egyéni teljesítményekkel mentjük a meccseket sorozatosan.

Na ez a fejes gól nem kellett volna, mert így lehet megtéveszti LE-t, miközben húgyfos volt ma Pique. Első gól 1 az 1ben övé, Puyol ilyeneket 1 lábon ugrálva is kivédekezett és a másik nagy helyzet is az övé volt, mikor nem lépett ki, hogy les legyen.
94:39 6 - 1
Szögletgól
1/150 az arány? 

Pique!!!!! GÓL! 

Suarezt most góllövésre vagy gólpasszadásra vettük

-
- Director del Fútbol
Ez se volt csúnya Leotól

szerk.: na még aztán belehúztunk

szerk.: na még aztán belehúztunk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kelemen Berti 2014.12.07. 18:09:55-kor.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Ronaldoé tizi, ez nem. UEFALONA
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Ez fault, CR-nél 11-es...

MESSI! 2-1!!! Olyan mint régen!

MESSI! 2-1!!! Olyan mint régen!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2014.12.07. 18:07:06-kor.

- visca el barca
- Presidente del Barça
zselének ezért 3-4 büntetőt biztos befújnának....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig az az, akár tetszik akár nem. töltelék csapatok felével vergődünk, a jobbakkal meg partiban sem vagyunk.zola8787 írta:ne vicceljünk már, hogy sz@r ha 4 meccsenként nem nyerünk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én attól félek, hogy tényleg úgy küldi fel őket, hogy "klasszisok, az utóbbi években mindent megnyertek majd megoldják maguk, nem kell taktika":Smess2009 írta:ez a meccs már ismét LE. hatalmas égése. szörnyű taktika, egy a végletekig kiismert meddő játszadozás, mintha mi vezettünk volna. az Alba-Neymar kettős annak ellenére veszélytelen a kapura, hogy az az aktívabb oldalunk. Suarez????!!! ez az ember egy világsztár lenne???? hogy lehet 45 perc alatt semmit sem mutatni???
a kontrákról nem is beszélek, a "nagy hármas" úgy játszik, mintha most látnák egymá
st először...
nagyon kíváncsi vagyok a másodikra.
- westerngom
- Entrenador del Barça
nincs középpályánk, röhej, hogy Busquets mit keres még a pályán, egyszerűen átfutnak rajtunk.
Leo jár vissza labdáért és cipeli a kapuig. Rakitics és Xavi miért nem lövi el 15 - 20-ról, ha lehetőség van rá??
Megint felállt védelem ellen szenvedünk, nincsenek kontráink, megvárjuk még befalazzák a kaput.
Nulla a taktikai repertoár, az elmúlt 3 évben ugyan azt szenvedjük végig minden meccsen.
Leo jár vissza labdáért és cipeli a kapuig. Rakitics és Xavi miért nem lövi el 15 - 20-ról, ha lehetőség van rá??
Megint felállt védelem ellen szenvedünk, nincsenek kontráink, megvárjuk még befalazzák a kaput.
Nulla a taktikai repertoár, az elmúlt 3 évben ugyan azt szenvedjük végig minden meccsen.