Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, Gavinak is lehetne. Hozta a sérülése előtti harcos, hasznos formáját, és egyesítette a szuperkupa formájával.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.09. 09:59:13Én Gavinak adnám a meccs embere díjat, gól, gólpassz, és védekezésben is jó volt.
Valamelyik statisztikai oldalon Sczesny lett a meccs embere, (redditre beszúrt kép, nem tudom honnan) ezt viszont nem értem, a Bilbaonak alig volt helyzete, ezért is gondolom, hogy jó meccset játszottunk.
Aggasztó viszont, hogy Raphinha és Lewy mostanában mindent kihagy.
Ezen kívül személy szerint sokkal magabiztosabb-nak látom a csapatot Sczesny-vel a kapuban.
Akármilyen kupa, de ha ezt behúznánk, biztosan visszarázódna a csapat, főleg ha a Real ellen sikerülne, legalalábbis önbizalomban mindenképp. Ráadásul Olmo és Victor "visszatérése is biztosan pozitívan ha az egész öltözőre.dingdong írta: ↑2025.01.09. 10:32:32Az a helyzet, hogy jelenleg a szezonnak ez egy kritikus szakasza.
Vasárnap lehetne nyerni kupát. Mickey egér kupa de mentálisan is jot tenne és ugy amugysem vagyunk abban a helyzetben hogy ne orulhessunk barminek.
A copa del reyben is sorozatosan jönnek a meccsek. Az egy elérhető cél lehet idénre de be kell jutni a döntőbe amihez most kell jol játszani.
A Bl-ben még nyerni kell egy meccset hogy fixen elkeruljuk a play-offot ami szinten nem lenne utolso.
A ligaban meg elbohockodtuk az elonyunket most vissza kell kapaszkodni.
Ehhez mérten a "majd belejön", "talán tudna szintet lépni a jovoben", "mostanában nibcs szerencséje", "vannak rossz megoldásai" az nem fér bele. Mindenkinek össze kell szednie magát most. Elsősorban fejben mert a játékunk szerintem pofás. Aztán kikapunk mindenféle jött ment csapattol meg a kilátástalanul játszo atleticotol.
Nincs mire várni. FDJ oda került a kapu elé tegnap de haszna nem lett. Védekező munkajatol viszont már akkor rettegek amikor meglátom hogy melegit.
Yamalnak én azért nem adnám, mert az első játékrész első 5-6 percén és a második negyedóráján kívül nagyon steril volt, kivonta magát a játékból (ami persze csak részben az ő hibája) és a letámadásokból sem vette ki igazán a részét. Ez pedig Lewy játékára is kihatott. Ugyan nem láttam hőtérképet a lengyelről, de szerintem a kezdőkörben lenne a legvörösebb. Őt meg hosszan indítani a feltolt védelem mögé betett labdákkal nem lehet, ő nem ilyen típusú csatár. Emiatt örülnék egy mozgékonyabb, olyan Eto'o-féle csatárnak. Talán emiatt lenne jó választás David, ő hajaz leginkább erre az elérhető játékosok közül.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 23:12:28Lehetne Yamal is épp a gólja miatt, főleg, hogy ő ebben pont gyenge szokott lenni, és most nagyon elegánsan, Messisen tette el a ziccert. Szerintem majd valami ilyesmi lesz az, amitől átfordulhat beast mode-ba. 1-2-3 ilyen egymás után, önbizalom a kapu előtt, és Yamal 2.0 jön.
Rapha kár, hogy (remélhetőleg ideiglenesen) elvesztette az önbizalmát. Ettől még megy, hasznos, ma is hatalmas helyzeteket (gólt is) alakított ki 1-2 nagy villanással, de az überkirályálomszintű szezonját veszélyeztetné, ha elkezdene folyamatosan ilyen bizonytalan lenni a kapu előtt. Persze ő is kisebb sérülésből jött vissza.
De szerintem is Pedri, nem is kicsivel. Amikor ő így focizik, akkor nem nagyon bukhatunk meccset. Elöl-hátul hibátlan volt, egy esetre emlékszem amikor meglepték hátulról és elvették a labdát tőle, de azt is akkor, amikor 10-es poziba ment fel. Hátul 3-4 ember közt, akár kapuralövés után is úgy tartott meg és osztotta/hozta ki a labdát folyamatosan, mintha a grundon lenne és ovisok próbálnák elvenni tőle egy teljesen tét nélküli meccsen. És szerencsére idén szerintem kb a meccsek felén így focizik. Nagyon komoly amit tol, és amúgy olyan szinten is Inire emlékeztet, hogy még a madridisták is kedvelik.
Utána meg adott Lewának egy ajtó -ablak labdát, az meg majdnem kirúgta az oldalvonal mellé, a kapu előtt. Nem csodálom, hogy nem volt kedve lepasszolni utána az ilyen zicciket...
Nem vagyok nagy statguru, de azért nem véletlen, hogy FdJ kapta az egész csapatból a leggyengébb értékelést, szemre is így nézett ki. Nekem egyre jobban Umtiti 2.0 érzésem van vele kapcsán, a sérülése óta egyszerűen még lassabb fizikailag és fejben is.
FDJ-nek volt egy csúnya, elvesztett labdája, ahol egy cipőorrnak köszönhette, hogy nem kaptunk gólt és nem lett meleg a vége. Illetve, a helyzeteit is kihagyta. Szóval, nálam ez nem jó kategória, de biztosan javulni fog, benne érzem azt, hogy tud szintet lépni.sansz írta: ↑2025.01.09. 00:43:57Egyértelmű, hogy a B sorunk, nem olyan nagyon erős, bár GM kifejezetten jó volt, már kellett is, mert eddig nem értettem mit lát benne Flick. FDJ és FTorres szerintem nálad, ahogy sokaknál bármit csinálhat, ezt fogod gondolni, írni. FDJnek volt egy csúnya elvesztett labdája, ezen kívül kifejezetten jó volt. Egyből helyzetbe került, voltak pazar labdái is, sok helyen ott volt, szerintem semmi gond nem volt vele. FTorres se volt olyan rossz, vele pont előrébb is léptünk. Raphinek is olyan passzt adott, Lewy az akció feléig se jutott volna el, ahogy Torres megteremtette a helyzetet. Nem esnék át a ló túloldalára, nyilván nem volt zseniális, de teljesen rendben volt, amit letett egy Yamal nélküli csapatban.
Raphinha nem csak a helyzetekben volt gyenge, a második félidőben szinte csak rossz megoldása volt, volt két olyan labda eladása is, mint FDJ-nek, az se rajta múlt, hogy nem lett belőle baj. Szét volt csúszva, na.
Araujo egyetlen percet se kapott, ahogy Fati sem.. hmhm...
Egyértelmű, hogy a B sorunk, nem olyan nagyon erős, bár GM kifejezetten jó volt, már kellett is, mert eddig nem értettem mit lát benne Flick. FDJ és FTorres szerintem nálad, ahogy sokaknál bármit csinálhat, ezt fogod gondolni, írni. FDJnek volt egy csúnya elvesztett labdája, ezen kívül kifejezetten jó volt. Egyből helyzetbe került, voltak pazar labdái is, sok helyen ott volt, szerintem semmi gond nem volt vele. FTorres se volt olyan rossz, vele pont előrébb is léptünk. Raphinek is olyan passzt adott, Lewy az akció feléig se jutott volna el, ahogy Torres megteremtette a helyzetet. Nem esnék át a ló túloldalára, nyilván nem volt zseniális, de teljesen rendben volt, amit letett egy Yamal nélküli csapatban.
Lehetne Yamal is épp a gólja miatt, főleg, hogy ő ebben pont gyenge szokott lenni, és most nagyon elegánsan, Messisen tette el a ziccert. Szerintem majd valami ilyesmi lesz az, amitől átfordulhat beast mode-ba. 1-2-3 ilyen egymás után, önbizalom a kapu előtt, és Yamal 2.0 jön.
Yamal nem tudom mit ivott a szünetben, de a második félidő első 7-8 percében aktívabb volt, többet csinált, mint a komplett első játékrészben.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 21:59:10Valamiért negatív hangulatú volt inkább az élő, de amúgy egy elég jó teljesítményt tettünk le az asztalra, még ha sokan pontatlanok is voltak. A védelem-középpálya teljesen rendben volt, nagyon kompaktak voltunk, a 3 támadónk nagyon pontatlan volt, de hát Lewy az Lewy, Yamalon meg Raphán látszott, hogy sérülésből jönnek vissza/nincsenek játékban, mindketten 1-1 klasszis megoldást hoztak szerencsére, még ha azon kívül leginkább rossz megoldásaik is voltak. A brazilnak főleg, ma a tavalyi formájából is a rosszabbikat hozta az első gól előtti esetet kivéve.
Pedrit viszont élmény volt nézni.
Szczesny nagyon komolyan mutatkozott be tétmeccsen (a kupát nem veszem ide, nem is volt dolga).
De mindegy is, nulláztuk a nem épp gyenge Bilbaót, döntőben vagyunk úgy, hogy nem dolgoztuk ki feltétlen a belünket, ez már komoly pénz, 1 meccsen meg megverhetjük akár a feljavult Madridot is.
Troym írta: ↑2025.01.06. 12:03:47Ha jó napot fog ki a Bilbao, a védelmünk tud segíteni nekik 2 góllal. Elöl a Raphinha helyén játszó Fati és a technikáját vesztett Lewa ezt nem képesek kompenzálni.Toni Fernandeztől viszont sokat várnék, ha beteszik, mikor 10 percet kapott a szombati meccsen, számomra nagyon ügyesen mozgott, a labdái is jók voltak. Sajnos nem passzolt neki Fati, amikor Fernandez jobb helyzetben, üresen várta a labdát a tizenhatos vonalán belül.Jól cselezett, jó megoldásokat választott (kivéve ragályos hátrapassz), meglepően érettnek tűnt a játéka. Remélem Flicknek tetszett.
Köszi!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.06. 13:09:45https://en.as.com/soccer/2024-spanish-s ... er-earn-n/
Ez volt tavaly. Gondolom a 40 millió az RFEF-nek nem változott, így valószínűleg az elosztás hasonlóan alakul.
Akkor kb jót írhattam nem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.06. 13:09:45https://en.as.com/soccer/2024-spanish-s ... er-earn-n/
Ez volt tavaly. Gondolom a 40 millió az RFEF-nek nem változott, így valószínűleg az elosztás hasonlóan alakul.