Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
superman
Jugador d'estrella

2025.01.10. 07:36:02

Mi jobban néztünk ki a saját meccsünkön, jobban rotáltunk, többet pihenünk, ráadásul ők egy valencia-meccsel többet is játszottak a szünet óta, plusz akkor még két talán legfontosabb játékosuk sérülése. Így nézve sokkal esélyesebbek vagyunk, kötelező nyerni!
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.09. 22:48:03

Nem meglepő, összejött a Clasico a döntőre. Azért az úriemberek mai meccsére is jutott egy kis kakaskodás.

Viszont Bellingham és Valverde is összeszedett egy kisebb sérülést, de gondolom vasárnapra összedrótozzák mindkettőt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
kmb
Jugador del Barça

2025.01.09. 13:55:34

Elég komoly a naptár,sokat nem fog pihenni a csapat:12-Szuperkupa döntő
15-Betis elleni kupameccs otthon
18-Getafe idegenben
21 Benfica idegenben
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.09. 13:20:00

Már többször beírtam, és továbbra is tartom, hogy Raphinhánál akkor kezdődnek a gondok, amikor reggel arra ébred, hogy ő Brazil.
Neki a sallangmentes célfoci az erőssége, és amikor cifrázásba és trükközésbe kezd, agyonvágja a teljesíményét.
Az akarását tisztelem, de a koncentrációja nem hasonlítható Koundééhoz!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.09. 12:11:48

FcBarcelona1 írta:
2025.01.09. 09:59:13
Én Gavinak adnám a meccs embere díjat, gól, gólpassz, és védekezésben is jó volt.
Valamelyik statisztikai oldalon Sczesny lett a meccs embere, (redditre beszúrt kép, nem tudom honnan) ezt viszont nem értem, a Bilbaonak alig volt helyzete, ezért is gondolom, hogy jó meccset játszottunk.
Aggasztó viszont, hogy Raphinha és Lewy mostanában mindent kihagy.
Ezen kívül személy szerint sokkal magabiztosabb-nak látom a csapatot Sczesny-vel a kapuban.
Igen, Gavinak is lehetne. Hozta a sérülése előtti harcos, hasznos formáját, és egyesítette a szuperkupa formájával. :D

Lewynél ez aggasztóbb, Rapha azért továbbra is magasan felüllövi az xG-jét a szezonban, és csak 2-3 meccses időszakról beszélünk, mikor kihagy ajtó-ablakot plusz ő még a tegnapi rossz formájában is több hasznos dolgot csinált elöl, hátul, gólhoz vezető megmozdulás, helyzetkialakítás, stb, pedig tegnap még a labdái sem nagyon ültek (szerintem az interjú-Laporta féle potenciális fejmosás is belejátszhatott, nagyon... fura volt az egész testbeszéde, látszott, hogy valami nem stimmel).

Lewynél ez már 2 hónapja tart, és az a gond, hogy neki kb ez lenne az egy előnye, mert mezőnyben emellett 0, és stílusilag sem illik ide akkor, ha nem tudjuk tényleg odaszorítani az ellent. Képtelen beindulni üresbe, képtelen labdát megtartani és leosztogatni azt, egyszerűen egy gyenge láncszem, 0 erénnyel már egy ideje.

Én is remélem, hogy a lengyel odaragad a kapuba. Mivel nálunk nagyon fontos a söprögetés, amíg nem láttam tegnap, kicsit értettem, miért Pena van ott, hihetetlen mennyiségű helyzetet fojtott el már mielőtt kialakulhatott volna, de a kapuban feleolyan jó sincs, mint Szczesny. De így, hogy láthattuk, hogy ezt is megtanulta a lengyel, semmi nincs már Pena mellett.

Azért sokat lőtt a Bilbao bizonyos időszakokban, és mindet magabiztosan fogta/tolta ki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.09. 11:58:07

dingdong írta:
2025.01.09. 10:32:32
Az a helyzet, hogy jelenleg a szezonnak ez egy kritikus szakasza.
Vasárnap lehetne nyerni kupát. Mickey egér kupa de mentálisan is jot tenne és ugy amugysem vagyunk abban a helyzetben hogy ne orulhessunk barminek.
A copa del reyben is sorozatosan jönnek a meccsek. Az egy elérhető cél lehet idénre de be kell jutni a döntőbe amihez most kell jol játszani.
A Bl-ben még nyerni kell egy meccset hogy fixen elkeruljuk a play-offot ami szinten nem lenne utolso.
A ligaban meg elbohockodtuk az elonyunket most vissza kell kapaszkodni.

Ehhez mérten a "majd belejön", "talán tudna szintet lépni a jovoben", "mostanában nibcs szerencséje", "vannak rossz megoldásai" az nem fér bele. Mindenkinek össze kell szednie magát most. Elsősorban fejben mert a játékunk szerintem pofás. Aztán kikapunk mindenféle jött ment csapattol meg a kilátástalanul játszo atleticotol.
Nincs mire várni. FDJ oda került a kapu elé tegnap de haszna nem lett. Védekező munkajatol viszont már akkor rettegek amikor meglátom hogy melegit.
Akármilyen kupa, de ha ezt behúznánk, biztosan visszarázódna a csapat, főleg ha a Real ellen sikerülne, legalalábbis önbizalomban mindenképp. Ráadásul Olmo és Victor "visszatérése is biztosan pozitívan ha az egész öltözőre.
Ferminnel kapcsolatban én is kicsit csalódott vagyok, bár tegyük hozzá, hogy a posztján minimális lehetőséget kapott. Hol jobb, hol balszélsőt játszott, ami azért nem lehet könnyű. Én benne nagyon bíztam, a tavalyi szezonja és a nyári válogatott teljesítménye alapján nagyon komoly erősítésként gondoltam rá, ugyanakkor 10-esben hatalmas konkurenciája van. Olmo, Torre, Gavi, de még Pedrit és de Jongot vagy Raphinhát (főleg egy szélső érkezésével) is ide lehet venni.

bence0330 írta:
2025.01.08. 23:12:28
Chino írta:
2025.01.08. 22:17:00
Lehet, hogy elfogult vagyok, de Pedri nálam simán MOM, rendre olyan megoldásai, megmozdulásai vannak, egyszerűen élmény nézni, mellette rengeteget robotol és hasznosan is játszik.
Lehetne Yamal is épp a gólja miatt, főleg, hogy ő ebben pont gyenge szokott lenni, és most nagyon elegánsan, Messisen tette el a ziccert. Szerintem majd valami ilyesmi lesz az, amitől átfordulhat beast mode-ba. 1-2-3 ilyen egymás után, önbizalom a kapu előtt, és Yamal 2.0 jön.

Rapha kár, hogy (remélhetőleg ideiglenesen) elvesztette az önbizalmát. Ettől még megy, hasznos, ma is hatalmas helyzeteket (gólt is) alakított ki 1-2 nagy villanással, de az überkirályálomszintű szezonját veszélyeztetné, ha elkezdene folyamatosan ilyen bizonytalan lenni a kapu előtt. Persze ő is kisebb sérülésből jött vissza.

De szerintem is Pedri, nem is kicsivel. Amikor ő így focizik, akkor nem nagyon bukhatunk meccset. Elöl-hátul hibátlan volt, egy esetre emlékszem amikor meglepték hátulról és elvették a labdát tőle, de azt is akkor, amikor 10-es poziba ment fel. Hátul 3-4 ember közt, akár kapuralövés után is úgy tartott meg és osztotta/hozta ki a labdát folyamatosan, mintha a grundon lenne és ovisok próbálnák elvenni tőle egy teljesen tét nélküli meccsen. És szerencsére idén szerintem kb a meccsek felén így focizik. Nagyon komoly amit tol, és amúgy olyan szinten is Inire emlékeztet, hogy még a madridisták is kedvelik.
Yamalnak én azért nem adnám, mert az első játékrész első 5-6 percén és a második negyedóráján kívül nagyon steril volt, kivonta magát a játékból (ami persze csak részben az ő hibája) és a letámadásokból sem vette ki igazán a részét. Ez pedig Lewy játékára is kihatott. Ugyan nem láttam hőtérképet a lengyelről, de szerintem a kezdőkörben lenne a legvörösebb. Őt meg hosszan indítani a feltolt védelem mögé betett labdákkal nem lehet, ő nem ilyen típusú csatár. Emiatt örülnék egy mozgékonyabb, olyan Eto'o-féle csatárnak. Talán emiatt lenne jó választás David, ő hajaz leginkább erre az elérhető játékosok közül.

Raphinak nem hiszem, hogy az önbizalmával lenne gond, hanem a koncentrációval, de méginkább rá is kihat ez a mostani forma és nem tudja olyan szinten "hátára venni" a csapatot, hogy hozza a korábbi teljesítményét míg a többi játékos formán kívül van, elsősorban Lewy. Ha csak ők ketten feleannyira hoznák a helyzetkihasználást, mint a szezon elején szerintem még mindig első helyen tanyáznánk a bajokságban.

Akkor nem csak én láttam Pedrit ilyennek, ő az, aki azon a szűk keretben van (védelemtől előre egyedül), akik stabilan hozzák a jó teljesítményt. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány gyengébb meccse volt idén. És emellett azért még csak alig 22 éves, bőven van benne még fejlődési lehetőség.
Forca Barca!!!!
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.09. 10:32:32

Az a helyzet, hogy jelenleg a szezonnak ez egy kritikus szakasza.
Vasárnap lehetne nyerni kupát. Mickey egér kupa de mentálisan is jot tenne és ugy amugysem vagyunk abban a helyzetben hogy ne orulhessunk barminek.
A copa del reyben is sorozatosan jönnek a meccsek. Az egy elérhető cél lehet idénre de be kell jutni a döntőbe amihez most kell jol játszani.
A Bl-ben még nyerni kell egy meccset hogy fixen elkeruljuk a play-offot ami szinten nem lenne utolso.
A ligaban meg elbohockodtuk az elonyunket most vissza kell kapaszkodni.

Ehhez mérten a "majd belejön", "talán tudna szintet lépni a jovoben", "mostanában nibcs szerencséje", "vannak rossz megoldásai" az nem fér bele. Mindenkinek össze kell szednie magát most. Elsősorban fejben mert a játékunk szerintem pofás. Aztán kikapunk mindenféle jött ment csapattol meg a kilátástalanul játszo atleticotol.
Nincs mire várni. FDJ oda került a kapu elé tegnap de haszna nem lett. Védekező munkajatol viszont már akkor rettegek amikor meglátom hogy melegit.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.09. 09:59:13

Én Gavinak adnám a meccs embere díjat, gól, gólpassz, és védekezésben is jó volt.
Valamelyik statisztikai oldalon Sczesny lett a meccs embere, (redditre beszúrt kép, nem tudom honnan) ezt viszont nem értem, a Bilbaonak alig volt helyzete, ezért is gondolom, hogy jó meccset játszottunk.
Aggasztó viszont, hogy Raphinha és Lewy mostanában mindent kihagy.
Ezen kívül személy szerint sokkal magabiztosabb-nak látom a csapatot Sczesny-vel a kapuban.
vinszentvega
Capitá del Barça

2025.01.09. 09:32:12

Chino írta:

Raphinha kapu előtt elég kiábrándító volt. Volt két ziccere egyszer pedig inkább ellőtte jobbal minthogy odaaadta volna a teljesen üresen álló Lewynek.
Utána meg adott Lewának egy ajtó -ablak labdát, az meg majdnem kirúgta az oldalvonal mellé, a kapu előtt. Nem csodálom, hogy nem volt kedve lepasszolni utána az ilyen zicciket...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Troym
Director del Fútbol

2025.01.09. 09:30:59

sansz írta:
2025.01.09. 00:43:57
. FDJ és FTorres szerintem nálad, ahogy sokaknál bármit csinálhat, ezt fogod gondolni, írni. FDJnek volt egy csúnya elvesztett labdája, ezen kívül kifejezetten jó volt.
Nem vagyok nagy statguru, de azért nem véletlen, hogy FdJ kapta az egész csapatból a leggyengébb értékelést, szemre is így nézett ki. Nekem egyre jobban Umtiti 2.0 érzésem van vele kapcsán, a sérülése óta egyszerűen még lassabb fizikailag és fejben is.
A másik ilyen Fermin, aki egész évben még 15 percig nem játszott jól és Ferran se jó, objektíven a számokat nézve sem. Az arckifejezésük sem véletlen olyan egész évben, amilyen. Frenkien egy apátia, Ferranon a szokásos mentális szétesettség, Ferminen a görcs és a szenvedés látszik minden meccsen.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.09. 09:11:21

sansz írta:
Egyértelmű, hogy a B sorunk, nem olyan nagyon erős, bár GM kifejezetten jó volt, már kellett is, mert eddig nem értettem mit lát benne Flick. FDJ és FTorres szerintem nálad, ahogy sokaknál bármit csinálhat, ezt fogod gondolni, írni. FDJnek volt egy csúnya elvesztett labdája, ezen kívül kifejezetten jó volt. Egyből helyzetbe került, voltak pazar labdái is, sok helyen ott volt, szerintem semmi gond nem volt vele. FTorres se volt olyan rossz, vele pont előrébb is léptünk. Raphinek is olyan passzt adott, Lewy az akció feléig se jutott volna el, ahogy Torres megteremtette a helyzetet. Nem esnék át a ló túloldalára, nyilván nem volt zseniális, de teljesen rendben volt, amit letett egy Yamal nélküli csapatban.

Raphinha nem csak a helyzetekben volt gyenge, a második félidőben szinte csak rossz megoldása volt, volt két olyan labda eladása is, mint FDJ-nek, az se rajta múlt, hogy nem lett belőle baj. Szét volt csúszva, na.
Araujo egyetlen percet se kapott, ahogy Fati sem.. hmhm...
FDJ-nek volt egy csúnya, elvesztett labdája, ahol egy cipőorrnak köszönhette, hogy nem kaptunk gólt és nem lett meleg a vége. Illetve, a helyzeteit is kihagyta. Szóval, nálam ez nem jó kategória, de biztosan javulni fog, benne érzem azt, hogy tud szintet lépni.

FT, meg hát, 1 jó megoldására jut 2 rossz, de lehet, hogy már csak én akarom belelátni. Mindenesetre Lewánál jobb volt, azt aláírom.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
sansz
Entrenador del Barça

Saviola írta:
2025.01.08. 22:10:19

- Viszont, amint cserélünk, óriásit romlik a színvonal. De Jong unott fejétől ökölbe szorul az ember arca, Fermin akar, de kevés, F. Torresről meg nem is beszélek inkább.

Egyértelmű, hogy a B sorunk, nem olyan nagyon erős, bár GM kifejezetten jó volt, már kellett is, mert eddig nem értettem mit lát benne Flick. FDJ és FTorres szerintem nálad, ahogy sokaknál bármit csinálhat, ezt fogod gondolni, írni. FDJnek volt egy csúnya elvesztett labdája, ezen kívül kifejezetten jó volt. Egyből helyzetbe került, voltak pazar labdái is, sok helyen ott volt, szerintem semmi gond nem volt vele. FTorres se volt olyan rossz, vele pont előrébb is léptünk. Raphinek is olyan passzt adott, Lewy az akció feléig se jutott volna el, ahogy Torres megteremtette a helyzetet. Nem esnék át a ló túloldalára, nyilván nem volt zseniális, de teljesen rendben volt, amit letett egy Yamal nélküli csapatban.

Raphinha nem csak a helyzetekben volt gyenge, a második félidőben szinte csak rossz megoldása volt, volt két olyan labda eladása is, mint FDJ-nek, az se rajta múlt, hogy nem lett belőle baj. Szét volt csúszva, na.
Araujo egyetlen percet se kapott, ahogy Fati sem.. hmhm...
bence0330

2025.01.08. 23:12:28

Chino írta:
Lehet, hogy elfogult vagyok, de Pedri nálam simán MOM, rendre olyan megoldásai, megmozdulásai vannak, egyszerűen élmény nézni, mellette rengeteget robotol és hasznosan is játszik.
Lehetne Yamal is épp a gólja miatt, főleg, hogy ő ebben pont gyenge szokott lenni, és most nagyon elegánsan, Messisen tette el a ziccert. Szerintem majd valami ilyesmi lesz az, amitől átfordulhat beast mode-ba. 1-2-3 ilyen egymás után, önbizalom a kapu előtt, és Yamal 2.0 jön.

Rapha kár, hogy (remélhetőleg ideiglenesen) elvesztette az önbizalmát. Ettől még megy, hasznos, ma is hatalmas helyzeteket (gólt is) alakított ki 1-2 nagy villanással, de az überkirályálomszintű szezonját veszélyeztetné, ha elkezdene folyamatosan ilyen bizonytalan lenni a kapu előtt. Persze ő is kisebb sérülésből jött vissza.

De szerintem is Pedri, nem is kicsivel. Amikor ő így focizik, akkor nem nagyon bukhatunk meccset. Elöl-hátul hibátlan volt, egy esetre emlékszem amikor meglepték hátulról és elvették a labdát tőle, de azt is akkor, amikor 10-es poziba ment fel. Hátul 3-4 ember közt, akár kapuralövés után is úgy tartott meg és osztotta/hozta ki a labdát folyamatosan, mintha a grundon lenne és ovisok próbálnák elvenni tőle egy teljesen tét nélküli meccsen. És szerencsére idén szerintem kb a meccsek felén így focizik. Nagyon komoly amit tol, és amúgy olyan szinten is Inire emlékeztet, hogy még a madridisták is kedvelik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.01.08. 21:59:10
Valamiért negatív hangulatú volt inkább az élő, de amúgy egy elég jó teljesítményt tettünk le az asztalra, még ha sokan pontatlanok is voltak. A védelem-középpálya teljesen rendben volt, nagyon kompaktak voltunk, a 3 támadónk nagyon pontatlan volt, de hát Lewy az Lewy, Yamalon meg Raphán látszott, hogy sérülésből jönnek vissza/nincsenek játékban, mindketten 1-1 klasszis megoldást hoztak szerencsére, még ha azon kívül leginkább rossz megoldásaik is voltak. A brazilnak főleg, ma a tavalyi formájából is a rosszabbikat hozta az első gól előtti esetet kivéve.

Pedrit viszont élmény volt nézni. :)

Szczesny nagyon komolyan mutatkozott be tétmeccsen (a kupát nem veszem ide, nem is volt dolga).

De mindegy is, nulláztuk a nem épp gyenge Bilbaót, döntőben vagyunk úgy, hogy nem dolgoztuk ki feltétlen a belünket, ez már komoly pénz, 1 meccsen meg megverhetjük akár a feljavult Madridot is.
Yamal nem tudom mit ivott a szünetben, de a második félidő első 7-8 percében aktívabb volt, többet csinált, mint a komplett első játékrészben.
Raphinha kapu előtt elég kiábrándító volt. Volt két ziccere egyszer pedig inkább ellőtte jobbal minthogy odaaadta volna a teljesen üresen álló Lewynek. Amúgy teljesen rendben volt a meccs, egészen addig, amíg Flick B-csapatot nem csinált. Tiszta deja vú volt, egyből az Osasuna meccs jutott eszembe, bár GM-el egyáltalán nem volt gond.
Szczęsny miatt kétszer majdnem megállt a szívem, de a "stílusa" a pályán nagyon tetszik, jó lenne hosszabb távon látni.

Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.01.08. 22:15:43

Yamal...Szczesny....Balde ..... akiket talán pozitívan megemlítenék....
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.08. 22:10:19

Néhány észrevétel:

- A lengyel kapus sokkal magabiztosabb, mint Pena, illetve, ami tetszik, hogy egyből akarja indítani a támadásokat és jók a kidobásai, nem bánnám, ha előlépnek első számú kapusnak. Van karaktere.

- Lewa és Raphina katasztrófa, amilyen formában vannak, ennyi helyzete nem lehet mindig büntetlenül kihagyni.

- Gavi szerintem nem volt rossz, de sokszor érzem még nála, hogy a biztosat választja az indítás helyett.

- Pedig extra volt ma.

- Viszont, amint cserélünk, óriásit romlik a színvonal. De Jong unott fejétől ökölbe szorul az ember arca, Fermin akar, de kevés, F. Torresről meg nem is beszélek inkább.

Nyertünk, de kellett a szerencse is, hogy elvegyék a bilbao gólját, meleg lehetett volna a vége.

Döntő kemény lesz, minden bizonnyal a madrid ellen. Nem magunkat érzem esélyesnek.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.08. 22:07:45

bence0330 írta:
De mindegy is, nulláztuk a nem épp gyenge Bilbaót, döntőben vagyunk úgy, hogy nem dolgoztuk ki feltétlen a belünket, ez már komoly pénz, 1 meccsen meg megverhetjük akár a feljavult Madridot is.
Ugy tudom, csak a megjelenesert kaptunk 7-8 millat a Reallal kulon-kulon, mig a masik ket reszvevo 1.5 millaval meg kell elegedjen. Marmint a jelenletert...
barca0417
Entrenador del Barça

2025.01.08. 22:05:10

Fati miért nem volt a keretben, tudja valaki? Sajnos nem tudtam nézni.
Kép
bence0330

Valamiért negatív hangulatú volt inkább az élő, de amúgy egy elég jó teljesítményt tettünk le az asztalra, még ha sokan pontatlanok is voltak. A védelem-középpálya teljesen rendben volt, nagyon kompaktak voltunk, a 3 támadónk nagyon pontatlan volt, de hát Lewy az Lewy, Yamalon meg Raphán látszott, hogy sérülésből jönnek vissza/nincsenek játékban, mindketten 1-1 klasszis megoldást hoztak szerencsére, még ha azon kívül leginkább rossz megoldásaik is voltak. A brazilnak főleg, ma a tavalyi formájából is a rosszabbikat hozta az első gól előtti esetet kivéve.

Pedrit viszont élmény volt nézni. :)

Szczesny nagyon komolyan mutatkozott be tétmeccsen (a kupát nem veszem ide, nem is volt dolga).

bence0330

2025.01.08. 19:59:21

Direkt linkek első helyen, második helyen gyűjtőhely ahonnan lehet még válogatni, ha az első nem jó:

https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/1/
Gyengébb net esetén gyengébb minőségű verzió: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/5/
https://vipstand.pm/sports/watch-football-live

https://www.totalsportek.games/Athletic ... lona/33874
https://www.footybite.to/Athletic-Club- ... lona/33874

A vipstand-eseknél jóval kisebb az időbeli csúszás.
bence0330

2025.01.08. 19:18:36

Szczesny; Baldé-Inigo-Cubarsi-Koundé; Casado-Gavi-Pedri, Raphinha-Lewy-Yamal

Nem tartalékolunk, de Torrét sajnálom.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.06. 23:35:52

Ilyeneket én nem írtam.
andras953
Jugador del Barça

2025.01.06. 22:14:47

Troym írta:
2025.01.06. 12:03:47
bence0330 írta:
2025.01.06. 11:19:57
"...se kupát, se bajnokságot nem nyertünk, így a szuperkupa siker nekem elég üresen hangzik... ...én kb kiállnék Szczesny - Fort, EG, Araujo, Balde, - Frenkie, Torre, Gavi - Fdez, Fati, Lewa kezdővel és lesz, ami lesz...
Ha jó napot fog ki a Bilbao, a védelmünk tud segíteni nekik 2 góllal. Elöl a Raphinha helyén játszó Fati és a technikáját vesztett Lewa ezt nem képesek kompenzálni.Toni Fernandeztől viszont sokat várnék, ha beteszik, mikor 10 percet kapott a szombati meccsen, számomra nagyon ügyesen mozgott, a labdái is jók voltak. Sajnos nem passzolt neki Fati, amikor Fernandez jobb helyzetben, üresen várta a labdát a tizenhatos vonalán belül.Jól cselezett, jó megoldásokat választott (kivéve ragályos hátrapassz), meglepően érettnek tűnt a játéka. Remélem Flicknek tetszett.
bence0330

2025.01.06. 13:22:44

FcBarcelona1 írta:
2025.01.06. 13:09:45
https://en.as.com/soccer/2024-spanish-s ... er-earn-n/
Ez volt tavaly. Gondolom a 40 millió az RFEF-nek nem változott, így valószínűleg az elosztás hasonlóan alakul.
Köszi! :) Akkor szerintem kb összehoztuk. :) Azért az nem rossz pénz, kizárt, hogy elengedjük.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.06. 13:17:53

FcBarcelona1 írta:
2025.01.06. 13:09:45
https://en.as.com/soccer/2024-spanish-s ... er-earn-n/
Ez volt tavaly. Gondolom a 40 millió az RFEF-nek nem változott, így valószínűleg az elosztás hasonlóan alakul.
Akkor kb jót írhattam nem?
Győztes ~18m
2. kap ~10m
két elődöntős 2-3 millió

Tebas és Pique meg gondolom megtartja a többit olyan cca 10m-et
Válasz küldése