Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Apropó, azt a passzát az ötödik gólunk előtt szerintem senki nem említette meg. Szemkápráztató volt, szerintem top5 passz volt idén kb, kifordított belsővel, tökéletes ütemben. Aki a piszkos munka mellett ilyeneket tud elég rendszeresen, az nálam kezdő.
Ugyanígy gondolom, Kimmich nálam sem játszik (nagyra értékelik, ezért tettem még hozzá őt is). A német válogatottban nagyon sokszor látom, és nem látok benne akkora pluszt. Ingyenes lesz a nyáron, de nekem nem kéne. Akkor már inkább Goretzka. Egy Mac Allister, Rodri vagy Odegaard mellé nagyon állat lenne.
Ez nálunk mindig is jellemző volt amúgy
Lehet, hogy Flick-kel tényleg így van, mivel még soha nem bukott döntőt.
A RM játékosainak az arckifejezése nem éppen olyan volt, mintha csak egy kirakatkupa döntőjében maradtak volna alul!
Ha a Madrid letámad és mi tartjuk a labdát, akkor egy hiba azt jelenti hogy egyből a kapunk előtt vannak.
Mélység ide vagy oda, összeraktad a "középpályámat" egy cserével, Kimmich helyett Odegaard....
Mondjuk ennek némileg ellentmond Mbappe és Endrick, korábban Güler, mert előbbire nem is volt szükség utóbbi kettőnél meg azért lehetett látni, hogy sok sót úgyse esznek meg.
Én szeretem Carlot. Xabi előbb utóbb itt fog kikötni. Ha Carlo menne én biztos ZZ-t hoznám vissza. Sokkal jobban bízom benne mint ilyen new age mágnestábla edzőkben. Neki olyan aurája van, hogy bemegy az öltözőbe és kuss van. Nem mellesleg Jude is és Mbappé is ZZ fan.Troym írta: ↑2025.01.13. 18:22:21Szerintem meg szurkoljatok, hogy maradjon minél tovább az edző, mert értsd jól "túl sok a primadonna" a csapatban, de azért ő elég jó pedagógiai érzékekkel megáldott, így tudja kezelni. Nem tudom ezek az újvonalas sztárok másnál is viszonylag csendben lennének-e. Carlo elronthat meccseket, de kordában tartja az egokat, szerintem ez nálatok most fontosabb.
Én ott is sportvezetői hibákat érzek.
Miért nincs jhv, bhv, kevés a khv? Mindig mindenki nem jön össze ingyen, Militao, Alaba és sajnos Carvajal karrierje szerintem Madridi szinten végetért azokkal a brutál sérülésekkel, minimum 4 embert kéne igazolnia Pereznek.
Szerintem meg szurkoljatok, hogy maradjon minél tovább az edző, mert értsd jól "túl sok a primadonna" a csapatban, de azért ő elég jó pedagógiai érzékekkel megáldott, így tudja kezelni. Nem tudom ezek az újvonalas sztárok másnál is viszonylag csendben lennének-e. Carlo elronthat meccseket, de kordában tartja az egokat, szerintem ez nálatok most fontosabb.