Élő közvetítések
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Szánalmas az amit ma is játszanak. De a legnagyobb szánalom Vilanova. Piqué meg Song jó csak tényleg! Többiek...
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- geridoss
- Director del Fútbol
Az utolsó megoldás mindig rossz... Amikor lőni kéne, passzolunk, amikor passzolni kéne belelőjük a védőbe.
A stadionban miért van olyan csend, mint egy temetésen? 90.000 ember van kint.
A bajor szurkolókat hallani csak.
Pique eddig zseniális, megköszönhetjük neki, hogy eddig gól nélküli a meccs.
Song és Adriano is nagyon jó.
Valamint Bartrának is volt pár szép mentése, csak ne adna el annyi labdát..
Pedro, Fabregas de még Villa is, mintha pályán sem lenne kb.
De a negatívum eddig: Alves... KATASZTRÓFA amit ma művel.
A stadionban miért van olyan csend, mint egy temetésen? 90.000 ember van kint.

A bajor szurkolókat hallani csak.
Pique eddig zseniális, megköszönhetjük neki, hogy eddig gól nélküli a meccs.
Song és Adriano is nagyon jó.
Valamint Bartrának is volt pár szép mentése, csak ne adna el annyi labdát..
Pedro, Fabregas de még Villa is, mintha pályán sem lenne kb.
De a negatívum eddig: Alves... KATASZTRÓFA amit ma művel.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
nem akarom már megint pedrot megtalálni, de fájdalom amit eddig csinál, ideveszem fabrét is, ne legyen egyedül
piké, song és adriano az akin látszik hogy ma nemcsak dísznek jött ki a pályára
ha kikapunk idehaza is nem szólhatunk 1 szót se, mert ez a hitevesztett játék azt érdemli
piké, song és adriano az akin látszik hogy ma nemcsak dísznek jött ki a pályára
ha kikapunk idehaza is nem szólhatunk 1 szót se, mert ez a hitevesztett játék azt érdemli
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
sajnos az inpotens játékunkra is írhatjuk, hogy csak a szokásos már a szurkolok sem szúrkolnak
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem nem veszítettél semmit. Katasztrófa, röviden tömörenSubinho írta:tud valaki egy normális, működő linket adni, amin lehet nézni a meccset??? végig néztem egy csomót, de mind vagy el sem indul, vagy megáll és soha nem indul el többet...

nagy dologról nem maradsz le.Subinho írta:tud valaki egy normális, működő linket adni, amin lehet nézni a meccset??? végig néztem egy csomót, de mind vagy el sem indul, vagy megáll és soha nem indul el többet...
Úgy tűnik a fiuk önérzetét nem zavarja a múltheti zakó. Teljesen lélektelenül játszunk...

- salas9
- Entrenador del Barça
Teljes mértékben egyetértek! Nulla pörgés, az egész olyan mint a nem is tudom én mi... Ha így folytatjuk a második félidőben, akkor hazai pályán is elvernek minket. Eddig Piqué és Song az egyetlen pozitívum számomra.socio66 írta: ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.05.01. 21:24:38-kor.

Iniesta önző, Fabregas mindig rossz megoldást választ, Alves oldalán fut a németek kontrája... Piqué aki értékelhetően teljesít.
kijöttünk a vezér nélkül, hitehagyottan, semmit sem akarva egy megalázó odavágó után.
már csak azért a kilencvenezer emberért, aki kiment szurkolni, és megmutatni az élőképet, ki kellene tenni a lelküket a pályára, és ez csak egy érv.
a másik, hogy hetek óta lötyögünk, 'tartalékolunk' a bl-re, nem hiszem el hogy olyan fáradt a csapat, hogy ne tudna a nyolcaddöntő visszavágóhoz hasonló meccset nyomni.
azt meg végképp nem értem, hogy miért adjuk ilyen könnyen magunkat, ilyen első meccs után a minimum lenne mindent megpróbálni ma, hátha meg tudjuk szorongatni a tökeiket.
könnyűvé tettük a dolgukat, tötymörgünk, tologatjuk a labdát össze-vissza elöl, remekül sikerült felpörögni a meccsre..
már csak azért a kilencvenezer emberért, aki kiment szurkolni, és megmutatni az élőképet, ki kellene tenni a lelküket a pályára, és ez csak egy érv.
a másik, hogy hetek óta lötyögünk, 'tartalékolunk' a bl-re, nem hiszem el hogy olyan fáradt a csapat, hogy ne tudna a nyolcaddöntő visszavágóhoz hasonló meccset nyomni.
azt meg végképp nem értem, hogy miért adjuk ilyen könnyen magunkat, ilyen első meccs után a minimum lenne mindent megpróbálni ma, hátha meg tudjuk szorongatni a tökeiket.
könnyűvé tettük a dolgukat, tötymörgünk, tologatjuk a labdát össze-vissza elöl, remekül sikerült felpörögni a meccsre..
Ez is szép volt, de Fabre mi a somért nem rúgta el 16ról, miért tolta ki oldalra, főleg úgy, hogy senki nem számított rá?
Piqué tartja életben ezt a semmit! összekapta magát mára
legalább ő

legalább ő
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Itt maximum csak egy szoros vereség/győzelem lehet,továbbjutás semmiképp.
Na Pedro,távolról és eltalálta a kaput!
Na Pedro,távolról és eltalálta a kaput!

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Na, Pedro! Végre egy próbálkozás!
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Most értem ide kocsmába, megláttam kezdőt az ideg elkopott! Pedroval meg Fabregassal elől? Biztos rugunk 5őt...1et se nemhogy 5-t! -. - bár eddig se hittem benne, de mostmár végképp
Örüljünk ha nem 7-0val esünk ki.
Örüljünk ha nem 7-0val esünk ki.
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Sajnos, gyerekek, én max csak a győzelemben tudok hinni.
Az is max egy 1-0, a mutatott játék alapján.
A BM félgőzzel is veszélyesen tud támadni. A védelmünk iszonyat impotens.
Simán kipasszolnak minket, ahogy anno mi is megtettük. Helyzetünk semmi, csak gyenge próbálkozások. Én nem látok semmi tüzet a fiúkban.
Az is max egy 1-0, a mutatott játék alapján.
A BM félgőzzel is veszélyesen tud támadni. A védelmünk iszonyat impotens.
Simán kipasszolnak minket, ahogy anno mi is megtettük. Helyzetünk semmi, csak gyenge próbálkozások. Én nem látok semmi tüzet a fiúkban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.05.01. 21:06:15-kor.
mégis több veszély van a játékukba mint a mienkbe.Laza írta:és mennyi labdát ad el a münchen??Tarsi88 írta:Két sebességgel gyorsabban játszik a Bayern mint mi. Hol is az a nagy fogadkozás?!
kb az összeset

- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
most is ez a kva tili-toli.....unalmas

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Két sebességgel gyorsabban játszik a Bayern mint mi. Hol is az a nagy fogadkozás?!

szép volt Piqué!