2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Talán tényleg többet kapott,mint megérdemelte volna, szerintem Xavi volt az igazi gyenge láncszem tegnap, de Ericet könnyebb szidni, speciel nekem is. De ettőlmég gyenge volt Eric, több hibája is volt, megint látszott,hogy az ellenfél direkt őt keresi.
Én is ezt érzem...ráadásul a fórum nagy része azon pörög, hogy Piqué a csapat közelébe ne kerüljön, aminek gyakorlatilag az az ára, hogy most amíg nincs Kondé, addig Garcia játszik.
Ezt én sem nagyon értem a tegnapi meccs után, ha nem befelé hanem kifelé pattan Isakról a labda akkor szerintem senki nem vette volna elő. Hatalmas mentés lett volna, nem varrom a nyakába a gólt, óriási mákja volt a svédnek. Igen, tudom, nem a posztján játszott, de szerintem Araujo volt nagyon gyenge tegnap. Előre ő ott abszolút 0, hatul pedig bizonytalan volt.
Xavi vmi másra tett fel nagy pénzt sajnos
Ja, úgy értettem, hogy mindenki köpködte a brazil-francia-lengyel hármast.Guille írta: ↑2022.08.21. 22:19:05Szerintem Torresnek főleg te orultel, a fórum nagy resze utaljabence0330 írta: ↑2022.08.21. 21:50:37Szerintem az első hármasnak is örülnek sokan (nekem mindegy, tőlem maradhatott volna a múltkori is, de ez is szimpi), illetve FDJ finoman szólva sem papírforma, midenhol Pjanicot prognosztizálták oda, főleg, hogy a hollandot ki sem próbálta ott még egy percre sem az előszezonban. Plusz ezért könyörög a fórumon hónapok óta a szurkolók 90%-a![]()
En őt nem banom, ha jo formaban van.
Hat Pjanic is meglepi lett volna ennyi erővel, mert kb. sosem jatszott nalunk, de legyen, Frenkienek en is orulok.
Sajnos Garcia maris benyalta Isakot, ezt megjosoltam...
Szerintem Torresnek főleg te orultel, a fórum nagy resze utaljabence0330 írta: ↑2022.08.21. 21:50:37Szerintem az első hármasnak is örülnek sokan (nekem mindegy, tőlem maradhatott volna a múltkori is, de ez is szimpi), illetve FDJ finoman szólva sem papírforma, midenhol Pjanicot prognosztizálták oda, főleg, hogy a hollandot ki sem próbálta ott még egy percre sem az előszezonban. Plusz ezért könyörög a fórumon hónapok óta a szurkolók 90%-a![]()