TripleH írta:Messi durván sokat melozik mezőnybe, ahogy öregszik, úgy lesz egyre komplexebb?

Messias2 írta:Egy Messi heatmapet majd valaki linkelhetne.
Néha nem tudom eldönteni, hogy nem Xavi játszik-e helyette.

Rutinos nagyon, mert amikor közel van valaki, akkor odarobban és látványos, de amúgy alig mozog..

Végén jót röhögtem, amikor Denis sarokkal tette neki vissza a kényszerítőt, ő meg 3 m-re egy helyben állt és nézte. Ennek ellenére ő ma a veszély csak, eszméletlen miket csinál, amikor hozzákerül a bogyó.
Denis ma gyenge, le is jön szerintem hamar. Gomes mintha ott se lenne, 1 lövés, amúgy régi SR-ezés, de első tétmeccs, lesz ez jobb is. Vidal meg nekem még mindig nem jön át. Nincs ma vele nagyobb gond, az elején rém gyengén kezdett, onnantól javulgatott, de nem ő kell szerintem nekünk a jobbosra. Rengeteg labdát veszít, vagy ad el csínybe, necces szituban meg nem tudja megoldani. Így meg, hogy Messi sokat jár be, rengeteg ilyen szituja lesz szezon közben, nálam még mindig inkább SR. Digne és Umtiti viszont állatok, mintha itt tolnák ezer éve, olyan magabiztosan labdázgatnak hátul. Arda meg mégse olyan vészes balszélen, megmondtam én..
Bravonál meg éreztem, hogy megfogja. Tavaly Pedro távozott győztes góllal a Sevilla ellen, idén úgy néz ki Bravon a sor, hogy odategye ellenük. Remélem nem fog jobban hiányozni majd Pedronál - azaz MAtS beválik.