Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match-4/Titinho írta:...
Sr, Rakitic, Mascherano és úgy néz ki Gomes is alkalmas arra a posztra. Azon a poszton pedig fontos , hogy fizikálisan is erős ember legyen ott.S.Agüero írta: De, pihenhetne többet Busi...Nyugodt szívvel betenném Sampert akár a mezőny fele ellen.
Szavad nem lehet, hogy mennyire kielégítő választ kaptál.recrea írta:Nagyon komolyan vetted, csak iróniának szántam
Klubsikerekrecrea írta:Sevilla nyert már valaha valamit az európa ligán kívül?
Nem is a futómennyisége miatt lennék kkiváncsi a heatmapre, hanem azért mert a pálya minden pontján felbukkan, és úgy kontrolálja a meccset, mint Xavi fénykorában.palesz77 írta: Rutinos nagyon, mert amikor közel van valaki, akkor odarobban és látványos, de amúgy alig mozog..![]()
TripleH írta:Messi durván sokat melozik mezőnybe, ahogy öregszik, úgy lesz egyre komplexebb?
Rutinos nagyon, mert amikor közel van valaki, akkor odarobban és látványos, de amúgy alig mozog..Messias2 írta:Egy Messi heatmapet majd valaki linkelhetne.
Néha nem tudom eldönteni, hogy nem Xavi játszik-e helyette.
Atalanta írta:Jó meccsnézést e késsői időpontban!BUSQUETS ISMÉT BOTRÁNY! Ilyen flegma játék után ugy basznám a kispadra...Az uj fiuk közül a Denisre és a Gomesre a fele pénzt nem adtam volna, (Suarezzel egy ujabb primadonna, rossz passzokkal...)és ez az állandó hátrajáték idegesítő! Arda viszont sztem jó!
Gomesre nem is vagy kiváncsi?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE új embereket is kipróbál. Munir végre újra az eredeti posztján játszhat, rajta kívül még Umtitire vagyok kíváncsi.
Ma a lényeg, hogy sikeresen behúzzuk a szuperkupát. Remélem egy győzelemmel sikerül majd teljesíteni a feladatot.
Visca El BARCA!!!
Luan nagyon jó lenne, de úgy, hogy Munir is marad.S.Agüero írta:Még ott van Lucas Pérez és Luan is...A Paco ügy is 90%, hogy becsődöl, lehet inkább teszt, hogy jó lesz-e ő.. Remélem.Remélem, hogy nem Messi fog középen játszani.