Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mi??Bob_Marley írta:Múltkor volt, hogy angol foci.Hát ez az igazi latinos foci.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=klT8znEnWQQ
bujna írta:Reálnak van egy Morata, Hamesz a cserepadon, nekünk egy P. Alcacer. Ez sokmindent megmagyaráz.
őt nagyon szerettem mikor itt játszott. annál is dühítőbb volt, mikor olvastam, hogy semmi pénzt nem kapott a klubtól mikor a betegségével harcolt. ez nem volt szép azértS.Agüero írta:Továbbra sem félek tőlük, játékban nem érzem bennük az átütő erőt. Persze lehet, hogy ez is elég lesz nekik.
It's been six years to the day since Abidal scored against Athletic Club in the cup.
Ha a következő egy-két hónapban nem jön a nagyon várt hirtelen mélyrepülés akkor lehet hogy Zidane tényleg ráérzett valamire. Most már lassan egy éve ő az edző és még mindig csak 2 vereség (egy Atletico elleni még Casemiro nélkül meg egy Wolfsburg elleni bukta de azt megfordították) ez kezd önmagáért beszélni.csababarca írta:Biztos ma is véletlen nyernek, nem azért mert erősek.![]()
Ezzel egyet tudok érteni, nem kell a leggyengébb kezdővel kiállni, de a legerősebbel sem, a vasárnapi meccs sokkal fontosabb szvsz. A kupában amúgy is a jó, hogy azok bizonyíthatnak, akik a bajnokságban, BL-ben kevesebb lehetőséget kapnak.MQuCsabi írta: Nem azt mondom, hogy ne rotáljon, mert dehogyne. Csak ne a b keret játszon
Az első gól után kicsit összeomlott a Sevilla, de attól függetlenül nem kellene a bírónak segíteniecsababarca írta:Biztos ma is véletlen nyernek, nem azért mert erősek.![]()
Mateu Lahoz-t utálom a legjobban az amúgy eléggé szánalmas spanyol bírói karból. Valahogy mindig sikerül valami hülyeséget csinálnia. Most is egy elmaradt Sevilla szabad 20ról, egy nyilvánvaló lökés ami után gólt szerez a Madrid...pitta19 írta:Mateu Lahoz "korrektül" vezeti eddig a Real-Sevilla meccset...
Azért az őszbe nem igen fáradhattak el, sőt szerintem játékba sem lendültek a "tartalékolások" okán.LG írta: Miért nem? Jó dolog kupát nyerni, de annyit nem ér, hogy lefárasszuk vele a kulcsembereket.
Miért nem? Jó dolog kupát nyerni, de annyit nem ér, hogy lefárasszuk vele a kulcsembereket.MQuCsabi írta:Ez csak a keret. De amugy sem huzhatja meg a Bilbao ellen a B csapatot.