Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
grgly50
Capitá del Barça

2025.04.07. 17:59:30

gránit írta:
2025.04.07. 11:24:43
Véleményem szerint a szabálytalanságokat kellene komolyabban szankcionálni. Sajnos nagyon kontaktsporttá vált a futball, ami a nézhetőségét is lerontja, kevesebb szép megmozdulást látunk a korábbi időkhöz képest, és sérülésveszélyesebb is. Meg egyébként is a kisebb játéktudásnak, a favágásnak kedvez. A virtuózokat nem védik meg, ami árt a sportnak, a meccsek élvezhetőségének.
Egyetértek veled.
Nem tudom milyen meggondolásból enyhítettek a szabályokon, a definíciókon. A "test test elleni harc" régen a vállal való elnyomást jelentette akkor, amikor a két játékos egymás mellett futott. Ma ha nekimegy, fellöki vállal, az már csak véleményes.
A kézzel való lökés természetessé vált. Felugró játékos levegőben való lökéséért minimum sárgát kéne adni.
Más sportágagban - pl a kézilabdában már a mez húzásáért jár a két perc - sokkal jobban védik a játékosok testi épségét.
Ugyanakkor a színézkedést is komolyan kellene szankcionálni nemcsak a tizenhatoson belülit. Hány, de hány eset van, amikor az ellenfél a játékos derekához ér, az pedig már fejét fogva agonizál. Ilyenért akár ki is lehetne állítani.
Lehetne még sokáig sorolni
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.07. 17:11:40

szbsz írta:
2025.04.07. 10:54:56

Vicc. Meg kell fontolnia az illetékeseknek, hogy 2x40 perc legyen a játékidő a továbbiakban, ha nem akarják, hogy a szezon végére Korház FC legyen a topcsapatokból!
Közben sajnos újabb kemény kieső, ráadásul a Dortmundból:

A Dortmund hivatlos közleménye szerint Schlotterbeck szezonjának vége meniszkuszsérülés miatt:
https://x.com/BVB/status/1909250956321059213

Azért ez kemény. Ha mi valahogy túléljük újabb komoly sérülés nélkül akkor az tényleg nagyobb csoda lesz. Ennek az egésznek amúgy a legnagyobb "szóvivője" Rodri, aki friss aranylabdásként felszólalt a megnövelt meccsszám miatt majd rá pár hétre úgy lesérült hogy egész szezon offos neki.

Amúgy kijöttek a BL döntőre a jegyárak, elég brutálisat emelt az UEFA, tavaly 730-500-180 euro volt kategóriánként, most 950-650-180

Jelentkezett már valaki innen lottón valaha? Nem túl sok esély lehet hogy kihúzzák a kb 20-30ezer hely közül még a legdrágább kategóriánál sem, ami slussz poén hogy vakon kell jelentkezni mert nem tudni előre kik lesznek bent, még a Barcáért kiadna az ember ennyit de én 950-650-et biztos nem azért hogy megnézhessem ahogy a RM az Inter ellen BL-t nyer :lol:
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.07. 13:18:42

gránit írta:
Véleményem szerint a szabálytalanságokat kellene komolyabban szankcionálni. Sajnos nagyon kontaktsporttá vált a futball, ami a nézhetőségét is lerontja, kevesebb szép megmozdulást látunk a korábbi időkhöz képest, és sérülésveszélyesebb is. Meg egyébként is a kisebb játéktudásnak, a favágásnak kedvez. A virtuózokat nem védik meg, ami árt a sportnak, a meccsek élvezhetőségének.
Abszolút, sokkal keményebben, akár kicsit irreálisan keményen is fel kéne lépni ez ellen. Valahogy ésszerűen be lehetne biztos határolni a dolgokat, az ilyen test-test elleni dolgokat engedni, meg ilyen felugrás közben támaszkodás, stb, ezeket nem kell szigorúbbra venni, mert nem ebbe sérül bele senki. A belépőket igen. Viszont az izomsérülések nem ettől vannak, így a kétszer 40, részemről 2X35 perc is abszolút jó lenne, a játékosoknak mindenképp, a nézőknek meg úgyis minimális százaléka néz végig telefonozás nélkül 100 percet, arról nem is beszélve, hogy nincs csapat, amelyik 100 percet végigtol teljes erőbevetéssel, alighanem javulna a foci minősége átlagosan. Akár az extrább meccsekre vissza lehetne vinni 2X45-re, BL egyenes kiesésre pl, vagy az elődöntőktől, ilyesmi. A bajnokik mindenképp mehetnének részemről 2X35-ben, és akkor maradhat ez a meccsszám gond nélkül.

Ja, és ha már BL, teljesen nevetséges egy negyeddöntőben már pláne, hogy két időpontban van 4 meccs. Korábban még azt mondom, logisztikai okok miatt kicsit érthető, de ez... engem érdekelne mindkettő ma, de még a holnapi plusz is, akármennyire gyenge a Villa a mezőny többi csapatázohoz képest, amíg nem simázza le a PSG, bejöhet az Emery-effektus. Oké, nyilván be tudom rakni két képernyőn, de az nem ugyanaz. Ueafának is több bevétel lenne a több néző, teljesen érthetetlen nekem ez a megoldás, a verseny ezen szakaszától már mindenképp.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

szbsz
Capitá del Barça

2025.04.07. 10:54:56

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.05. 13:47:03
szbsz írta:
2025.04.05. 12:59:46
Musialanak is RIP, tegnap lesérült az Augsburg ellen :!: Kb. 8 hét kihagyás vár rá, valszeg idén már nem lép pályára.
Igen, szép csendben alakul a kórházválogatottak összecsapása a BL következő körére:

Bayernnél hat a Kane-átok, most Musiala is kidőlt minimum az Inter elleni odavágót kihagyja(de vszinű sokkal többet), a vádliproblémával küszködő Neuer mellett Coman, Upamecano, Alphonso-Davies és Ito is lesérült, lassan már komplett védelmük sem lesz, így kemény menet lesz nekik az Inter ellen több gólt lőni mint kapni cél.

Arsenalnál a támadószekció dőlt ki, az ismert Gabriel Jesus-Havertz mellé Magalhaes is kidőlt a védelemből

RM-nál a már ismert Carvajal-Militao-Ceballos mellé Courtois mellett Lunin is kidőlt 3 hétre

Nálunk meg ugye az ismert Olmo-Casado, reméljük nem csatlakozik hozzájuk már más :D

Vicc. Meg kell fontolnia az illetékeseknek, hogy 2x40 perc legyen a játékidő a továbbiakban, ha nem akarják, hogy a szezon végére Korház FC legyen a topcsapatokból!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
torotam
Jugador d'estrella

2025.04.06. 22:11:45

MessiNeymarSuarez írta:
Persze először jussunk tovább a Dortmundon, ha akarunk valamit és 6 év után újból BL elődöntőzni.
Ez így van.
Nem igazán láttam a Dortmund meccseit (persze a miénket velük igen), de visszanéztem az idei eredményeiket és egészen rapszódikus szerintem. A bajnokságban az eredményeik nem mutatnak stabilitást és a Lille ellen sem könnyen mentek tovább a BL-ben.
Nem magas lóról beszélve, de két meccsen rendesen el kellene rontanunk, hogy ne menjünk tovább. Persze a BL más kávéház, bármi megtörténhet, plusz ne felejtsük, hogy a Dortmund az egyik tavalyi döntős csapat, de akkor sem látom reálisnak, hogy kiessünk, főleg két meccsen nem.
Visca el BARCA!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

szbsz írta:
Musialanak is RIP, tegnap lesérült az Augsburg ellen :!: Kb. 8 hét kihagyás vár rá, valszeg idén már nem lép pályára.
Igen, szép csendben alakul a kórházválogatottak összecsapása a BL következő körére:

Bayernnél hat a Kane-átok, most Musiala is kidőlt minimum az Inter elleni odavágót kihagyja(de vszinű sokkal többet), a vádliproblémával küszködő Neuer mellett Coman, Upamecano, Alphonso-Davies és Ito is lesérült, lassan már komplett védelmük sem lesz, így kemény menet lesz nekik az Inter ellen több gólt lőni mint kapni cél.

Arsenalnál a támadószekció dőlt ki, az ismert Gabriel Jesus-Havertz mellé Magalhaes is kidőlt a védelemből

RM-nál a már ismert Carvajal-Militao-Ceballos mellé Courtois mellett Lunin is kidőlt 3 hétre

Nálunk meg ugye az ismert Olmo-Casado, reméljük nem csatlakozik hozzájuk már más :D

Amúgy ami minket is érinthet:
Szerintem így a Bayernnek nagyon necces lehet, az Inter nem az a csapat amelyik gólokat szokott kapni a BL-ben, ők meg kis túlzással B-C soros védelemmel mennek nekik, amit kicsit sajnálok mert esélyesebbnek látom magunkat egy Bayern ellen(főleg gyengült védelemmel) mint az Inter ellen akik egy felturbózott Atletico, az Atleti erősségeivel de a hátrányai nélkül, azt meg már láthattuk mennyire fekszik nekünk.(bajnoki, Copa első meccs)
Persze először jussunk tovább a Dortmundon, ha akarunk valamit és 6 év után újból BL elődöntőzni.
szbsz
Capitá del Barça

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
soadroli
Llegenda del Barça

2025.03.26. 13:37:07

Alphonso Daviesnek ACL szakadása van, jobbulást. Nekünk ez "jó hír" ha összekerülnénk velük, nagy veszteség ez a Bayernnek.
Upamecano is 6 hétre kiesett.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.14. 13:25:50

bence0330 írta:
2025.03.14. 01:33:12
MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.13. 13:50:42

Az első 2-ről volt szó, akik emellett külön ágra kerültek, a top8-nál nehezen lenne kivitelezhető, főleg ha papírforma alapján mindkettő továbbjut és egymás ellen játszik a negyeddöntőben :D

Amúgy sorsoltak, amit én sem tudok értelmezni, mivel mindenhol az a hír terjedt hogy a TOP2 helyezett az fix otthon visszavágózik végig, még talán a hivatalos szabálykönyvben is azt találtam mikor a pénzeket kerestem(bár ebben messze nem vagyok biztos)
Igen, ez fura, én is láttam szerintem az UEFA oldalán, illetve a kommentátorok is többször elmondták. Elképzelhető, hogy ezt megváltoztatták közben, de lehet, csak egy durva Mandela-effect volt. :) Mindenesetre sajnos/szerencsére nálunk ez most tényleg nem egy nagy tényező, kicsit lehet, hogy egyszerűbb otthon, de nincs akkora különbség. Ráadásul ha az első meccsen neadjisten hoznánk egy 2 gólos sikert, akkor a Dortmundnak mindenképp ki kell támadnia, azt meg mindegy, milyen pályán teszik, szétfutják majd a srácok az üres területeket.
Nekem nincs más tippem, mint hogfy ez a sorsolásnál dől el. Gondolkodtam ilyenen, hogy ha valaki egy top8-as csapaton keresztül kerül a 8 közé akkor kezd idegenben vagy hasonló, de így sem jött ki.
Igazából totál katyvasz mert akik a top8-ban voltak azok közül az Arsenal és a Barca otthon kezd, az Inter és a Villa idegenben.
Szerintem pedig komoly tényező, mert ha a Dortmundot idegenben verni kell, ne adj Isten több góllal az kegyetlenül nehéz, de még egy szűk előnyt sem könnyű megtartani. Itthon mindenképp meg kellene őket verni legalább két góllal, hogy a visszavágón nyugodtabban, célirányosan tudjunk játszani.
Egy Liverpool/Roma-féle fiaskótól nem félek, de ha nem halmoznak fel a németek egy komolyabb hátrányt nehéz dolgunk lehet.
Az Internek viszont szurkolok, hiába utálom azt a csapatot sokkal kevésbé tartok tőlük, mint a bajoroktól, bár két meccset nem tudom ki tudnak-e egy-két talált góllal bekkelni.
Forca Barca!!!!
Sergi
Jugador del Barça

2025.03.14. 03:48:52

bence0330 írta:
Ráadásul ha az első meccsen neadjisten hoznánk egy 2 gólos sikert
Ezt ismerjük, sőt láttuk is kétszer egymás után három gólos előnnyel...
Csak ennyit jelent hogy lehet e lazábban játszani az első meccsen idegenben,vagy kb végig a 180+ perc alatt "zabszem sem" módban kell veretni...
Alighanem a ZUEFA eldöntötte hogy nekünk menni kell.
bence0330

MessiNeymarSuarez írta:
ab1daL írta:
2025.03.13. 13:25:50
Visszavágó Dortmundban lesz. Ez hogyan lehetséges? A szezon elején volt róla szó, hogy akik a top 8ban végeznek, minden esetben otthon játsszák a visszavágót. Ez most akkor mégsem?
Az első 2-ről volt szó, akik emellett külön ágra kerültek, a top8-nál nehezen lenne kivitelezhető, főleg ha papírforma alapján mindkettő továbbjut és egymás ellen játszik a negyeddöntőben :D

Amúgy sorsoltak, amit én sem tudok értelmezni, mivel mindenhol az a hír terjedt hogy a TOP2 helyezett az fix otthon visszavágózik végig, még talán a hivatalos szabálykönyvben is azt találtam mikor a pénzeket kerestem(bár ebben messze nem vagyok biztos)
Igen, ez fura, én is láttam szerintem az UEFA oldalán, illetve a kommentátorok is többször elmondták. Elképzelhető, hogy ezt megváltoztatták közben, de lehet, csak egy durva Mandela-effect volt. :) Mindenesetre sajnos/szerencsére nálunk ez most tényleg nem egy nagy tényező, kicsit lehet, hogy egyszerűbb otthon, de nincs akkora különbség. Ráadásul ha az első meccsen neadjisten hoznánk egy 2 gólos sikert, akkor a Dortmundnak mindenképp ki kell támadnia, azt meg mindegy, milyen pályán teszik, szétfutják majd a srácok az üres területeket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.03.13. 14:02:44

gg86 írta:
2025.03.13. 13:33:12
Sőt, ha sikerül az elődöntőbe jutás ott is idegenben játszanánk a visszavágót... Így aztán tényleg teljesen mindegy hogy valaki 1. vagy 8. helyen jut tovább.
Pool kiemelkedett (a táblázatban, nem a pályán :mrgreen: ), de a 2. és 8. helyezett között 3 pont volt a különbség. Azaz 7 csapat 3 ponton belül.
Nincs matek, nincs taktika, jön aminek jönnie kell vagy pótselejtező további kiszámíthatatlanságokkal.

A helyezések, a tabellák, a pálya együtt kéz a kézben járnak, de egyedül a pálya képes önállóan is járni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

ab1daL írta:
Visszavágó Dortmundban lesz. Ez hogyan lehetséges? A szezon elején volt róla szó, hogy akik a top 8ban végeznek, minden esetben otthon játsszák a visszavágót. Ez most akkor mégsem?

Amúgy nem oszt nem szoroz, sajnos a 47ezres Montjuic nem egy nagy katlan(bár a Benfica ellen jó volt a hangulat) így aligha van visszatartó ereje, plusz hála a jóégnek Flick alatt végre erősek vagyunk idegenben is, miközben sok évig csak valahogy túlélni jártunk az ellenfél stadionjába, borzasztóan gyengék voltunk idegenbe sok évig, most a Benfica és a Dortmund oroszlánbarlangjában is jól szerepeltünk, nem riadnak meg szerencsére a srácok idegenben.

Ettől függetlenül Laporta helyében fix hogy intéznék egy komoly stadiont az elődöntő odavágójára, egy BL elődöntőre bármikor, bárhol teltház lenne a Bayern/Inter ellen, a sociknak kompenzációval is pluszba jöhetnénk ki, na ott aztán lenne hangulat.

Amúgy a hírek szerint már most 7millió euroval többet kerestünk a BL-ben mint az előre eltervezett. =D>
gg86
Jugador d'estrella

2025.03.13. 13:33:12

ab1daL írta:
Sőt, ha sikerül az elődöntőbe jutás ott is idegenben játszanánk a visszavágót... Így aztán tényleg teljesen mindegy hogy valaki 1. vagy 8. helyen jut tovább.
ab1daL
Director del Fútbol

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.12. 22:21:35

gránit írta:
2025.03.12. 21:54:29
Chino írta:
2025.03.12. 21:40:40
elől is volt Messi mellett mindig legalább három olyan játékos, akit forgatva nem igazán romlott a minőség.
Ki volt az a három játékos?

A csatársorban Messi és Villa mellett volt Pedro, meg Alexis Sanchez (már csak attól kiráz a hideg, hogy leírom a nevét), Tello, Deulofeu. Nem volt valami nagy felhozatal a második sor, Pau Victor szerintem mindet előzi, Torres-ről nem is beszélve.

A középpályán Fabregas-ban igazad van, rajta kívül viszont szerintem nem voltak hasonló minőséget adó cserék. Fabregas előtt meg Xavi, Iniesta rotálására volt egy Thiago meg Keita... Csatársorba egy szem Pedro-Henry rotáció volt. Szerintem ma mélyebb a keretünk.
Cesc előtt ott volt még Yaya két évig, 20 év körül már Thiago is megütötte azt a szintet, mint most Fermin, Casádó, Gavi.
Az Eto'o, Ibra, Henry, Villa, Alexis négyesből mindig volt legalább kettő a Messi-Pedro duó mellett, plusz volt még egy Krkic, akinek voltak jó szezonjai. (az ilyen Gudjonsen, Jeffren, Deulofeu stb. nem említem, bár többet játszottak, mint PV)
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.03.12. 21:54:29

Chino írta:
elől is volt Messi mellett mindig legalább három olyan játékos, akit forgatva nem igazán romlott a minőség.
Ki volt az a három játékos?

A csatársorban Messi és Villa mellett volt Pedro, meg Alexis Sanchez (már csak attól kiráz a hideg, hogy leírom a nevét), Tello, Deulofeu. Nem volt valami nagy felhozatal a második sor, Pau Victor szerintem mindet előzi, Torres-ről nem is beszélve.

A középpályán Fabregas-ban igazad van, rajta kívül viszont szerintem nem voltak hasonló minőséget adó cserék. Fabregas előtt meg Xavi, Iniesta rotálására volt egy Thiago meg Keita... Csatársorba egy szem Pedro-Henry rotáció volt. Szerintem ma mélyebb a keretünk.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.03.12. 10:59:38

Kétségtelenül igazad van, ez a kupák átka a bajnokságokkal szemben. 1-1 meccsen múlik a szezon. A Guardiola-korszakban is előfordult, hogy az egész szezonban hengereltünk, mindenkit szétvertük, aztán a BL-ben tavasszal 1-1 meccsen elment minden. 2010-ben az Internazionale ellen, 2012-ben a Chelsea ellen. Aztán hiába a sok megnyert meccs, néhány tavaszi meccsen múlik, hogy milyen szájízzel végződik a szezon. De a sokat szidott Valverde is milliméterekre volt attól, hogy mindent megnyerjen, és akkor is 1-1 tavaszi meccsen hasaltunk el. A tavaszi leolvadásainkban szerintem nagy szerepe volt annak, hogy nagyon szűk kerete volt általában a Barcelonának, Xavinak, Iniestának gyakorlatilag nem voltak alternatívái. Tavaszra meg jöttek a kiégések. Furának tartom, hogy mostanra beszélünk gyakran a pihentetésekről, amikor ma igazából mélyebb a keretünk, mint akkor. Nyilván nincs Messi, Xavi, Iniesta, minőségben az a keret erősebb volt, de mélységben biztosan nem. Most azért a második soros támadószekció is hozza a gólokat.
Azért ez enyhén túlzás, hogy szűkebb volt a keret, a Busquets,Xavi, Ini trió mellett voltak még olyan emberek, akiket bátran be lehetett rakni. Ott volt még két évig Yaya, volt egy Keita, Thiago, jött Cesc, elől is volt Messi mellett mindig legalább három olyan játékos, akit forgatva nem igazán romlott a minőség. Sokat adnék most például egy Pedroért. A középpályán amúgy pont rendben vagyunk, egyszerűen Pedrit nem tudjuk minőségben pótolni, ahogy anno egy Init sem tudtunk de az egész világon is csak egy maroknyi játékos van azon a poszton, aki tudná. A Realnál is elment Kroos még mindig nem találják, hogyan foltozzák be azt a lyukat.
A Valverde időszakban inkább fejben voltak gyengék a játékosok. Most például nem nagyon tudnám elképzelni, hogy egy 3 gólos előnyt úgy leadjunk egy gyengébb csapat ellen (az akkori Pool esetében még erősebbek voltunk), egy Roma szintű ellen pláne.
Forca Barca!!!!
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.12. 19:15:54

Flick megmutatta, hogy komoly szakmai munkával, sztárok igazolása nélkül is lehet komoly eredményeket elérni!
gránit
Director del Fútbol

2025.03.12. 10:59:38

Peter írta:
2025.03.12. 10:50:53
gránit írta:
2025.03.12. 10:34:34
Sajnos már annyi is elég, ha bármilyen okból nem a legideálisabb a kezdőnk vagy éppen úgy kell kiállni, hogy nincs választás, mert eltiltás, sérülés, vírus, bármi beeshet.
Kétségtelenül igazad van, ez a kupák átka a bajnokságokkal szemben. 1-1 meccsen múlik a szezon. A Guardiola-korszakban is előfordult, hogy az egész szezonban hengereltünk, mindenkit szétvertük, aztán a BL-ben tavasszal 1-1 meccsen elment minden. 2010-ben az Internazionale ellen, 2012-ben a Chelsea ellen. Aztán hiába a sok megnyert meccs, néhány tavaszi meccsen múlik, hogy milyen szájízzel végződik a szezon. De a sokat szidott Valverde is milliméterekre volt attól, hogy mindent megnyerjen, és akkor is 1-1 tavaszi meccsen hasaltunk el. A tavaszi leolvadásainkban szerintem nagy szerepe volt annak, hogy nagyon szűk kerete volt általában a Barcelonának, Xavinak, Iniestának gyakorlatilag nem voltak alternatívái. Tavaszra meg jöttek a kiégések. Furának tartom, hogy mostanra beszélünk gyakran a pihentetésekről, amikor ma igazából mélyebb a keretünk, mint akkor. Nyilván nincs Messi, Xavi, Iniesta, minőségben az a keret erősebb volt, de mélységben biztosan nem. Most azért a második soros támadószekció is hozza a gólokat.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.12. 10:50:53

gránit írta:
Sajnos már annyi is elég, ha bármilyen okból nem a legideálisabb a kezdőnk vagy éppen úgy kell kiállni, hogy nincs választás, mert eltiltás, sérülés, vírus, bármi beeshet.
bence0330

2025.03.12. 10:41:06

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.12. 10:19:08
Intert remélem sikerül a Bayernnek legyőzni mert ők tényleg kemény falat, gólokat a BL-ben max szökőévente kapnak.
Hú, na ezzel kivételesen nem értek egyet. :) Szerintem kb hasonlóan jó csapatok, viszont a BM-nek hasonlóan magas a plafonja, mint a miénk, és jobbak, mint ősszel voltak, ami nem meglepő új edzőnél, aki ráadásul fiatal is. Ott benne lenne egy olyan, hogy lőnek 4-5 gólt. Nem mondom, hogy az Internél ez lehetetlen, de nem valószínű. Az Inter ellen is bukhatunk, nagyon komolyan összerakott csapat, de ott ha mi top formában játszunk, akkor továbbmegyünk. A BM ellen azért ez nem biztos. Plusz a BM-ben komoly BL-győztes rutin is van, az Interben ez a nyugalom még nincs meg. Én kicsit nyugodtabban ülnék úgy le, hogy tudom, hogy alapvetően rajtunk fog múlni a dolog.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.12. 10:34:48

gránit írta:
2025.03.12. 09:47:30
Nem látom, hogy kit ne tudnánk megverni,
Ez így van, de a korábban emlegett banánhéj sem kizárt.
Mindenesetre nekem már az is élmény, hogy ez a téma egyáltalán szóba kerül és létezik valós alapja.
Szóval uccu neki.... :D
gránit
Director del Fútbol

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.12. 10:19:08
Én az Atletitől kevésbé mert nem olyan betonbiztos a védelmük mint régen, ellenben az Intert remélem sikerül a Bayernnek legyőzni mert ők tényleg kemény falat, gólokat a BL-ben max szökőévente kapnak.
Az Atleti az a csapat, amelynek ebben a szezonban pozitív a mérlege velünk szemben. Én őket tartom most a legnagyobb veszélynek, remélem, ma kiesnek. Az Internazionale erős csapat, de azért a bajnokságban 28 meccsen kaptak 27 gólt, többet, mint mi. Amúgy tényleg erős csapat, állítom, hogy Sommer a világ legjobb kapusa, és nagyot hibáztunk, amikor szabadon igazolható játékosként nem csaptunk le rá. Én azért inkább nekik örülnék, a Bayernt laposra vertük, de nagyon rossz taktikát is választottak, kb fél óráig brutálisan beszorítottak minket, mi meg a mélységi indításainkkal szétkontráztuk a fejüket. Legközelebb nem biztos, hogy elkövetik ezt a hibát, én azért az Internek örülnék inkább.

Szerintem a közelmúlt sötétebb korszakaiban sem voltunk túl sok igazolásra attól, hogy visszatérjünk az élmezőnybe, tavaly néhány változtatás hatalmasat dobott a csapat teljesítményén: Raphinha átszervezése és Christensen feljebb tolása. Csak ez a két változtatás egycsapásra odarakott minket a krémbe, akkor is azt mondtam, egy vkp, egy csatár, és ott vagyunk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.03.12. 10:38:31-kor.
Válasz küldése