Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lesz ez, most tényleg kell a rotáció. Ha meg egy csatát ma el is bukunk, a háborút majd mi nyerjük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.08. 12:18:41Mundo szerint tegnap egy ilyen kezdővel próbálkozott Flick:
Szczesny, Fort, Cubarsí, Eric García, Gerard Martín, Casadó, Gavi, Fermín, Lamine, Lewandowski, Ferran.
Na egy ilyet aláírnék, max Olmot tenném be aki hétközben nem sokat játszott, ha ő nem játszik akkor szerintem Pedri fog legalább.
Remélem meglépi, annak sincs értelme ha félve a pontvesztéstől ma felrakja a csapágyas kezdőt hogy utána a Benfica ellen megszenvedjünk és az Atletico meg fáradtan kifújja az orrunkat jövő hétvégén. Fontosabb lenne az Atletit legyalulni jövőhéten mint most nyerni, persze az ideális az egy mai rotációval győzelem lenne, hogy jövőhéten kipihenten mehessenek.bence0330 írta: ↑2025.03.07. 12:07:42Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondol Flick a holnapi meccsről, a sors úgy hozta, hogy pont ugyanazon Osasuna ellen lépünk pályára, akik előtt a legfáradtabbak voltunk ősszel, és szükségét érezte a B sornak. Most is így állunk. Egy 10 emberes meccs után, eleve kicsit széthajtott alapemberekkel, kedden meg jön a visszavágó, ami így nyilván lefutva sincs.
Én nem csodálkoznék, ha meglépné full ugyanazt, személy szerint megtenném. Ősszel az nagyon-nagyon bejött, mármint big picture-ben, nyilván a meccset buktuk, de utána megállíthatatlanok lettünk, mindenki újra bombaformában focizva. És jelenleg a B sorunk sokkal jobb, mint a ősszel volt, kivéve a két szélső, bár Ferrán tán még ott is jobb. Azért most Martin is sokkal jobb, van egy FDJ, Gavi, Olmo, utóbbi gyakorlatilag pihent, szóval megmutathatná, mit tud vezérként. És nálam most beleférne a pontvesztés is.
Elméletileg a hírek szerint Pedri, Balde és Inigo fájdalommal fejezte be a meccset, de teljes értékű edzésmunkát végeztek. Őket kihagynám. Emellett nem számítok nagy rotációra, én Yamalt is pihentetném.tatesz1990 írta: ↑2025.03.08. 10:41:45Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Nem számítok ekkora rotációra, max. 2-3 emberre. Ha így állna fel a csapat, a biztos pont vesztéssel járna. Koundé, Pedri és a Raphinha-Yamal duó egyik tagjának pihentetése lehet talán opció.
Álljunk meg, mert mindenki mély következtetéseket vont már le a fórumon ez alapján.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.07. 08:49:25https://www.reddit.com/r/atletico/comme ... liga_2425/
Elég érdekes adat. Azt gondoltam, hogy a Barca tolja legfeljebb a védekezését, de azon meglepődtem, hogy az Atletico a második, alig elmaradva a Barcatól.
Mi 25 ők 16 gólt kaptak.
Egy apróságról megfelejtkeztél!Peter írta: ↑2025.03.03. 14:09:57A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.
A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.
Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.
Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.
Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Szerintem teljesen jogos volt a kiállítás. A 12-es mezszámú Javi Lopez utána azt magyarázta a bírónak, hogy ő volt a leghátsó ember és nem a szabálytalankodó Elustondo, ezért nem piros, hanem csak sárga. De szerintem maximum egyvonalban voltak, és nem tudom, hogy ilyenkor van-e jelentősége annak, hogy melyik hátvéd van két milliméterrel hátrébb.
A meccsfelvezető cikkben az állt, hogy 7 San Sebastian-i játékos hiányzott sérülés vagy lapok miatt, és ha nem is lettek volna ott mindannyian a kezdőben, de Kubo és Oyarzabal nyilván hozzá tudott volna tenni a játékukhoz, ezért a váratlan hiányuk szerintem szintén irreálissá tette az erőviszonyokat.
Ezért nem lesz sosem egyetértés a bíráskodásban. Mateu Lahoz szerint nem volt piros, mert a másik védő szerelhette volna (szerintem ökörség, mert előrébb volt mindkét védőnél, ez pedig egyértelmű gólhelyzet, max azt lehetne vitatni, hogy szabálytalan volt e, ezt elvileg nem vitatták, max a szurkolók)
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
Nem tartom igazán valószínűnek, hogy félidőben kettővel menjünk és már a 60. percben lehessen lekapni Pedrit, Raphinhát, Cubarsit. Főleg, ha a Sociedad betalál és az egész kezdő hajthat 100%-kal a meccs végéig, hogy meglegyen a győzelem.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.03. 10:11:06Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
Engedd el, ez ilyen next level logika, amit mi halandók nem érthetünk!
Abszolút. És értékesebb is lett volna a győzelem 11 ember ellen. De legalább senki nem sérült meg, és a lecserélt játékosok kicsivel többet pihenhettek a szerdai meccs előtt.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.03. 10:11:06Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Szerintem is, volt 2-3 elég jó passza, és a gólja előtti labdaérintése is tudatos volt, gyorsan reagált. A fejelés nem megy neki, nem tudott mit kezdeni a fejére ívelt labdákkal, és a szokásos hiányosságai is menetrendszerűen előjöttek, de belefért.
Nem legendám, de.....