Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.17. 17:21:22

Bob_Marley írta:de én a tündérmesékben nem hiszek, öreg vagyok már hozzá. :D
mostanban úgyis nyomatjuk a sportfogadást, megnéztem az oddsokat:
barca nyeri a kupát 3.80.
barca 0:2 hendi 1.8
több mint 4.5 gól 2.45
4-0 végeredmény 8.00

azért nem olyan rosszak ezek :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 16:55:37

Ez az akarás dolog meg olyan, hogy én leginkább attól félek hogy teszem azt 2:1 győzelem után sokan felhánytorgatják hogy de hát ebben több volt stb. Miközben szerintem pont nem lehet elvárni jelenleg a csapattól, hogy egy 4:0-t megfordítson, más esetben is lehetetlen küldetés most úgy érzem pláne az.
Én nem gondolom, hogy a motiváció nem lenne meg, biztos hogy akarni fognak a fiúk, de azt ne várja senki, hogy teszem azt valami hibátlan játékot produkáljanak. Ehhez sok összetevő szükséges. Én egy győzelemnek már örülnék, főleg ilyen ütés után, kitudnak menni és győznek már nagy teljesítmény.

Mondom még egyszer cáfoljanak rá, de én a tündérmesékben nem hiszek, öreg vagyok már hozzá. :D
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.17. 16:46:28

Természetesen a "megbocsátok mindent" nem azt jelenti, hogy nem akarom kilátni a hajtást meg a játék szeretetét a csapat focijából, mert ez az, ami miatt megszerettem többek között a Barcelonát. De ez szerintem meglesz, megvolt a Sevilla ellen is, ez az odavágó botrányos volt, de attól még nem felejtett el futballozni a csapat, főleg, hogy több klasszisunknak epizódszerep jutott, a világ egyik legjobb játékosa meg beteg. Totál igaz az, hogy még nem elég élesek, de szerintem ez inkább hátul van, mint elöl, vagy a középpályán (persze ha összeáll a legjobb kezdő). Piquéék miatt aggódom egy kicsit, most őket kell rendbe szedni, Alvessel és a kiegészítőemberekkel - Matyi, Bartra - az élen.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.17. 16:42:17

Bob_Marley írta:
Sevilla példa, de más statot meg dobjunk ki? :D Ennyit bír jelenleg a csapat, 60 percet, most ez lehet 75, de attól még szezon eleje. Felhozni Milant vagy mást irreleváns (ez nem Chinonak szól, ő nem említette a Milan meccset).
Direkt nem a Milan meccset hoztam fel, mert az teljesen más helyzet, más csapat volt. A Sevilla ellen egyértelműen fejben engedtek ki a játékosok, nem statként hoztam fel, csak jeleztem, hogy pont ezért nem kell ilyenekre támaszkodni, mert mind negatív, mind pozitív irányban lehet ilyeneket felhozni. Ha mondjuk este a 60. percben 2/3:0-ra mennénk ( [-o< ) biztos érezné a vérszagot a csapat, onnan pedig bármi lehetne.
Én sem hiszek igazán a fordításban, de nem is vetem el úgy mint itt sokan. Neymar és Alba nagyon fog hiányozni, de egy jó Messivel és jó helyzetkihasználással nem tartom lehetetlennek.
És nagyon várom már a meccset, és szerintem a játékosokban is benne van a visszavágás motivációja (egy ilyen megalázó vereség után) és, hogy a szurkolóknak is tartoznak. A hazai környezet is sokat nyomhat a latba.

Nem a fordítás az elvárásom, mielőtt valaki féreértené, hanem a motivált játék és egy olyan eredmény, amivel legalább felszegett fejjel "veszíthetnek"
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 16:23:44

Ezen nem fogunk összeveszni. Szerintem közelebb áll a valósághoz, hogy kimegyünk megpróbáljuk és nyerünk 1-2 góllal. Most ez a legreálisabb forgatókönyv. Nem lehetetlen, de azt látni kell, hogy nem éles még a csapat, hogy egy ilyen óriási manővert végrehajtson.

Sevilla példa, de más statot meg dobjunk ki? :D Ennyit bír jelenleg a csapat, 60 percet, most ez lehet 75, de attól még szezon eleje. Felhozni Milant vagy mást irreleváns (ez nem Chinonak szól, ő nem említette a Milan meccset).

Ez nem hiszek nem hiszek dolog, semmiről nem szól a mai, ez felkészülési csak téttel és lélektani hátránnyal. Sok mindent lehet az ilyen meccsekből is tanulni, nyilván úgy nem lehet kimenni hogy nincs esély és társai, de meccs közben úgyis realizálódni fog a helyzet. Ahogy lejjebb is írta valaki, egy szűkös 1-2 gólos győzelem is már jó eredmény. Lepjenek meg, legyen fordítás, de ez nem reális.

Ezt írtam többször, hogy idén még talán az eddigieknél is keményebb menet lesz. Nincs igazolás, elmentek emberek, sűrű program erősödő riválisok. Lelehet írni vágyálmokat, de az hogy 4-5-6 kupát nyerünk totál lényegtelen. A bajnokság a fontos és hogy arra kellően felkészüljünk. Mert bizony a csúcson maradni nehéz, s hiába hoztuk vissza a kupát a hiénák már várják a lehetőséget hogy elorozzák és ezt nem szabad hagyni. Ha "csak" a hétvégi Bilbaot nyerjük meg és már maximálisan boldog leszek.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.17. 16:17:50

4-0 után nem érdekel, hogy fordítunk e, csak lássam az akarást és nyerjünk legalább. Nekem ennyi elég, egy ilyen odavágó után nem fogok hőbörögni ha nyerünk teszem azt 3-1re, plusz akarás is van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.17. 16:15:48

Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy nyerünk-e hat kupát vagy sem
Azt nem mondanám, bár a BL-címvédésre kell jobban rámenni, de egy háromkupás szezon után én most bármit megbocsátok a csapatnak, ha nem jön össze. 4-0-ról egy Bilbao ellen fordítani lehetetlen kategória, ahogy Leon írta, én is csak egy szorosabb győzelmet várok. Aduriz megállíthatatlan volt, el is hozta a kupát nekik, és most se lesznek rosszabbak, ez egy nagyon jó, évről évre frissülő csapat, mindig sikerül jó játékosokat és fiatal tehetségeket beépíteni, most sincs másként. Szerintem ez nem az az este lesz, ahol 6-ot rúgunk nekik. Most nem. De a nyitányon megverjük őket. Ja és a világkupát elhozzuk, míg a többi csapat pihen...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.17. 15:57:55

Bob_Marley írta:
2; Majd 6:0-nál meglehet nyugodni? OMG. :D Azért álljon már meg a bicikli, Bilbao nem egy harmadosztályú csapat. Profi szinten leadni egy ekkora előnyt valami orbitális nagy butaság után lehet. Kiállítás, tizenegyes kombó a második percben vagy öngól stb. Csodák azért nem nagyon vannak, van 1% esély, ki kell menni és a hazai pálya miatt illik nyerni, de fordítani nem fogunk. Akik nagyon beleélik magukat lesznek majd a leghangosabbak, hogy nem ezt várták. Mert bizony a csapat nem ott tart erőben, felkészültségben hogy majd négy gólt ledolgoz.
Az erőnlét akkorát nem fog nyomni a latba szerintem akkorát. Több kulcsjátékos is pihentebb már. Ha úgy játszunk, mint a Sevilla ellen az első 60 percben, ha nem is túl sok, de van remény. Lehet, hogy nem egy harmadosztályú csapat, de a Sevilla mondjuk jócskán nagyobb játékerőt képvisel, mégis úgy játszottunk velük addig mint macska az egérrel és lehetett volna az több mint négy gól. Persze lehet azt mondani, hogy aztán kaptunk hármat, de akkor "csak" annyi volt a lényeg, hogy nyerjünk és látványosan kiengedtünk, Jöttek az SR féle cserék, nem valószínű, hogy így kiengednénk, egyrészt minden bizonnyal tanultak belőle másrészt egyértelmű, hogy bármennyire is kedvez az eredmény, nyomni kell. Ráadásul most otthon leszünk kb. 70-80 ezer szurkolóval és nem a bilbaoi pokolban vagy semleges terepen Grúziában.

Én sem azt mondom, hogy akkora esélyünk lenne a győzelemre, inkább bízom egy tisztes helytállásban, de akkor sem lennék teljesen csalódott, ha egy 4:1-el vagy idegenben lőtt góllal vesztenénk el a kupát. Legalább bebizonyítanák, hogy sok van a csapatban. Ha Messi előveszi a sevillai formáját bármi megtörténhet.
Bízom egy jó meccsben, hogy mindenki odateszi magát, a többi már a szerencsén múlik.
A statisztikákat ki lehet dobni a kukába, hogy mikor lőttünk ennyit stb. ennyi erővel az is lehetetlen lett volna, hogy 4:0-ra verjen minket a Bilbao.

Még egyszer kiemelem, hogy én sem adok túl sok esélyt a fordításra, de nem is tartom lehetetlennek, de alapból mondjuk senki nem kapná annyira fel a fejét, ha otthon megvernénk a baszkokat 4:0-ra.
Forca Barca!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.17. 15:56:09

Persze túlteljesített, ez tény. De ha már nézzük a hat kupát, akkor ez az (egyik) legkönnyebben megszerezhető lett volna.
Nyilván attól, hogy ez nem lesz még egy elképesztő év a 2015-ös.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.17. 15:38:05

kanty írta:Lőtéri kutyát tényleg nem, de azért kétszer megcsinálni nem lett volna gyenge.
Nyilván, de ahhoz képest, ahol tartottunk a 13/14-es szezon végén, és amilyen kilátásaink voltak, így is bőven túlteljesített a csapat. Szép lenne a fordítás, de ha esetleg most nem is jön össze, akkor is büszkék lehetünk erre az évre - már ha megpróbáljuk legalább, mint a München a 3-0 után otthon, úgy nem szégyen kikapni.
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.17. 15:19:28

S.Agüero írta:
Hát azért a történelemkönyvekbe beírnánk magunkat megint... :)
Lőtéri kutyát tényleg nem, de azért kétszer megcsinálni nem lett volna gyenge.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.17. 15:10:34

Hát azért a történelemkönyvekbe beírnánk magunkat megint... :)
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.17. 13:18:30

szerintem meg épp az lenne a lényeg, hogy ne úgy menjünk ki, hogy jaj az első 10 percben lőni kell egy gólt, mert ha nem jön akkor baj lesz. abból lesz a tuti görcsölés. szép lassan kezdjünk el nyomni, brutális labdabirtoklással, sok mozgással. előbb utóbb úgyis jönni fognak a helyzetek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MR. TROMORT777

2015.08.17. 12:40:06

Én egy dolgot akarok látni, azt, hogy megpróbálják és küzdenek. Fullos kezdő, fullos csapat. Tudom, hogy a bajanokság fontosabb és az erőnlét még nem az igazi, de remélem becsületből megtesznek mindent. Ha az 1-0ra elég akkor felemelt fejjel kell gratulálni a Bilbaonak. De hajtsák ki a belüket és látni lehessen a szívüket a pályán. Veszíteni is sokféleképpen lehet. Ha vesztünk akkor tegyük azt méltósággal!

Egyébként csak az az esélyünk, ha az elején jön egy korai gól és a saját maguk által teremtett nyomásban hibákra kényszerítjük őket. De még így is édes kevés az esély. De azért legyen ma a Barca a Barca, mert még ilyen helyzetben is megpróbálja!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.17. 12:39:32

Bob_Marley írta:2; Majd 6:0-nál meglehet nyugodni? OMG. :D Azért álljon már meg a bicikli, Bilbao nem egy harmadosztályú csapat. Profi szinten leadni egy ekkora előnyt valami orbitális nagy butaság után lehet. Kiállítás, tizenegyes kombó a második percben vagy öngól stb. Csodák azért nem nagyon vannak, van 1% esély, ki kell menni és a hazai pálya miatt illik nyerni, de fordítani nem fogunk. Akik nagyon beleélik magukat lesznek majd a leghangosabbak, hogy nem ezt várták. Mert bizony a csapat nem ott tart erőben, felkészültségben hogy majd négy gólt ledolgoz. Alapból szinte lehetetlen, de majd 6:0-nál meglehet nyugodni...Hát azért némi tisztelet kijárna a baszkoknak (másnak is) főleg hogy elporoltak mint a rongyot. De majd 6:0-nál megnyugszunk. :D Komolyan az agyam eldobom néha, milyen magas lovon ülünk párszor. Majd kirittyenünk és napszemcsiben, strandpapucsban lövünk hat gólt én meg a Pápa vagyok.
Ha már 6-0 lesz nekünk - ami nem biztos, hogy lesz, de most tegyük fel igen - , akkor a Bilbaonak már 2 gólra lesz szüksége, hogy megnyerje a kupát. Gondolom ha lövünk is ennyit nem 60 perc alatt fogjuk tenni, így nem is lesz ideje a baszkoknak kettőt berámolni.
Tisztelni tisztelem őket, azért 4 gólt lőni egy Barcelona ellen nem semmi teljesítmény. Viszont hiszem, hogy megfordítható ez az eredmény. Nem azt mondom, hogy biztosan rúgunk 6-ot, a hsz-em azon része inkább arra irányult, hogy nem szabad visszavennünk mindaddig, amíg egy jelentős előnyre szert nem teszünk. Persze így is benne van a pakliban, hogy a 80. percben 6-0 az állás nekünk, a maradék 10 percben meg a Bilbao lő kettőt, ezzel megnyerve a kupát. Az is lehet, hogy az lesz, amit veb is írt, hogy belemennek egy adok-kapokba, így szereznek egy-két gólt és ezzel máris lerendezik a lényegi kérdéseket.
Én viszont hiszem, hogy sikerülni fog, ez a csapat a világ legjobbja, kinek sikerülne ez, ha nem nekünk? Azzal meg egyetértek, hogy nagy mákra lesz majd szükségünk, de láttunk már csodát tenni ezt a csapatot. :wink:
Kép
Leon
Director del Fútbol

2015.08.17. 12:17:28

A tavaszi formával és csapattal el tudnák rakni 4-5gólt, kapott nélkül. De a mostani még félig alvó Barcával én már egy szoros győzelemnek is örülnék.
Akkor van némi esély ha Messi az elejen god módban kezd és 2-3al megkínálja őket...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 11:27:16

1; Sokszor előjön, hogy nem a kupák a lényeg, meg az eredmény meg hasonlók, de valakinek fontosabb, hogy hat kupát nyerjünk idén mint teszem azt mit alkotunk a bajnokságban.....Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy nyerünk-e hat kupát vagy sem, erővel kell bírni egy hosszú szezont és egy kemény bajnokságot.

2; Majd 6:0-nál meglehet nyugodni? OMG. :D Azért álljon már meg a bicikli, Bilbao nem egy harmadosztályú csapat. Profi szinten leadni egy ekkora előnyt valami orbitális nagy butaság után lehet. Kiállítás, tizenegyes kombó a második percben vagy öngól stb. Csodák azért nem nagyon vannak, van 1% esély, ki kell menni és a hazai pálya miatt illik nyerni, de fordítani nem fogunk. Akik nagyon beleélik magukat lesznek majd a leghangosabbak, hogy nem ezt várták. Mert bizony a csapat nem ott tart erőben, felkészültségben hogy majd négy gólt ledolgoz. Alapból szinte lehetetlen, de majd 6:0-nál meglehet nyugodni...Hát azért némi tisztelet kijárna a baszkoknak (másnak is) főleg hogy elporoltak mint a rongyot. De majd 6:0-nál megnyugszunk. :D Komolyan az agyam eldobom néha, milyen magas lovon ülünk párszor. Majd kirittyenünk és napszemcsiben, strandpapucsban lövünk hat gólt én meg a Pápa vagyok.

Ma egy cél van, hogy ki kell menni és nyerni, ebből összejön az hogy esetleg van esély a fordításra azt nem tudni, de még nyerni sem lesz egyszerű főleg ilyen lélektani különbség közepette.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.17. 10:54:38

ha bilbaonak van akár egy csepp esze is, akkor az elején belemegy egy adok-kapokba és gyorsan eltesz két gólt.
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.17. 10:35:11

Hát ez a nap is eljött! A mai egy nagyon nehéz meccs lesz, fontos, hogy ne kapjunk gólt. Az első félidőben annyit kell rúgnunk, amennyit csak tudunk. Az is fontos, hogy hamar találjunk be. Mondjuk egy 6. percben esett gól nagy löketet tudna adni. Ezenkívül nem szabad leállnunk egy 5-0-os vezetésnél sem, mert ha talál egy gólt a Bilbao, akkor futhatunk az eredmény után. Egy 6-0-nál viszont megkönnyebülhetnénk, mert ilyen állásnál a baszkoknak kettőt kel lőniük. A védelem ma nem omolhat össze, mint tette azt pénteken, mert egy kapott gól akár a végét is jelentheti.
Nekünk még egy 4-0 is jó, mert ebben az esetben a lélektani előny nálunk lesz a hosszabbításban.

Az én kezdőm:
Bravo/ter Stegen - Alves, Pique, Masch, Mathieu - Busi, Ini, Rakitic - Messi, Suarez, Sandro/Pedro

Én hiszem, hogy sikerülni fog. Érzem, hogy ma mindenki pörögni fog, és nagy esélyünk lesz a párharc megfordítására. Hogy ez sikerül-e, azt este meglátjuk.

Én viszont tudom, hogy sikerülni fog.
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.08.17. 10:09:36

Bízok a csapatban, de ez nagyon nehéz lesz. Én Adrianot és Pedrot nem játszatnám. Elegem van belőlük.. :|

Így állnék fel: Stegen/Bravo(?)-Alves,Piqué,Mascherano,Vermaelen-Busquets,Iniesta,Rakitic-Sandro,Suarez,Messi.

Igazából remélem, hogy Ter Stegennel nem lesz most gond, én jobban szeretem őt Bravonál, de valahogy a chileiben most jobban bíznék, viszont kevés esélyt látok arra, hogy ne Stegen kezdjen.

Adriano siralmas volt az előző meccsen, remélem elviszi a Roma jó messzire innen, mert már hónapok óta csak hátráltatja a csapatot. [-o< (itt fog maradni)
Én szívesebben játszatnám ott Vermaelent, lássuk mi lesz. Tudom, nem kísérletezgetni kell, de a védekezést biztosabban meg tudja oldani, s Alves úgyis támad túloldalt.

Pedro meg nevetséges. Sandro sokkal jobban, élénkebben s célratörőbben játszott abban a 10 percben, amikor pályára küldték. Pedrito már Angliára gondol (csak ezzel tudom magyarázni, hogy a tavalyi teljesítményét is sikerül alulmúlnia). =D>

Ha Messi jó napot fog ki és a védők nem nagyon blamáznak, összejöhet. Visca el Barca! :D
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2015.08.17. 08:54:11

Szerintem megéri hajtani. Ha másért nem, hát azért h kifárasszuk a Bilbaot a bajnoki meccs előtt.
Esély kevés van, de amilyen pechünk volt a másik meccsen, itt lehet fordítva lesz.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.17. 08:42:44

Az az érzésem - nem csak az itteni vélemények alapján -, hogy most lett csak felesleges ez a Szuperkupa, ha az első meccset behúztuk volna, akkor "sokkal többet jelentene, sokkal fontosabb lenne", pedig akkor sem lenne az.
Igazából számomra a hatkupás szezon miatt (volt) fontos, ezért sajnálom, hogy nem lesz meg, viszont, ha pl. "csak" bajnokok lennénk és nem lett volna esély a hat kupára, akkor kevésbé számítana.

Amúgy a Gampert behúztuk, meglesz a 6 kupa, nyugi! :mrgreen:
Subinho
Director del Fútbol

2015.08.17. 08:34:46

"Spanyolország no.1 csapata" - úgy értem, papíron ez ezt sugallná, hiszen egy egy "döntő" a bajnok és a kupagyőztes között... amit, mint ahogy írtam, idén le sem kéne játszani... 8)
A másik, hogy megéri-e... Nos, ha ez a szezon vége felé lene, mint az a korábbi Milan meccs, amikor a csapat top formában és karnyújtásnyira van a szezon vég, akkor azt mondom kötelező! Most, hogy próbál a csapat formába lendülni, 1-2 hakni meccs van a lábakban, nem biztos, hogy érdemes úgy kimenni, hogy ezt meg kell fordítani és nyerni 5-6 góllal! A szezon végén top formában ez nem csak elvárható lenne, de sztem menne is! Most azonban a tisztes helytállás, azaz lássam, hogy odateszik magukat, akarnak, gólt lőnek, de el kell engedni ezt a kupát, nem rágörcsölni, pont nem hiányzik még egy ilyen Alba féle sérülés...
mess2009
Director del Fútbol

2015.08.17. 08:18:11

kanty írta:
Subinho írta:Azért az érdekes dolog az, hogy a spanyol szuperkupa=a bajnok és a kupagyőztes csatája, na most a kupában megvertük a Bilbaót, vagyis nem kupagyőztes... Jelenleg, ha megnyerik, akkor úgy lesznek ők Spanyolország no.1 csapata, hogy a kupa 2, és bajnoki fene tudja asszem 7-8. hellyel.... Érdekes... Ezt a meccset le sem kellene ebben az esetben játszani...
De ha már így alakult. Biztos beállnak védekezni, hiszen nekik nincs szükségük 4 után még gólokra... Vagyis az érdekes kérdés az, hogy megérti-a ennyi energiát elégetni azért, hogy esetleg 3-0, vagy 2-0 legyen a visszavágó???
Miért lennének ők Spanyolország no.1 csapata? :lol: Ha ezt a logikát nézzük, akkor a Szuperkupa a legfontosabb trófea, előzve a bajnokságot és a kupát.
Ha megnyerik, akkor megérdemlik, mert két meccs alapján jobb eredményt érnek el - ilyen egyszerű, nem kell ezt túl komplikálni.
Utolsó mondathoz: megéri, mert egy négygólos vereség után ez becsületbeli ügy, az a minimum, hogy a kihajtják magukat a következő meccsen, ha ez egy 2-0-ra lesz elég, akkor ez van.
többféle logikai bukfenc is van valóban ezzel a kupával én is mondok még egyet: ez már egy másik szezon! formálisan ugyan még nem kezdődött el a következő, érdemben azonban az előző már régen befejeződött..., a csapatok jórészt kicserélődtek, ...stb.
a fociban történnek és történhetnek elképesztő dolgok, ilyen a mi zakónk is, még azt hiszem LE: motiváció elméletében is lehet valami, ( a kételyem: 3:0 után nem volt?) ennek ellenére én nem hiszek ebben a fordításban. egyszerűen : most éppen ,hogy nincs benne ebben a csapatban ez a képesség!
nem a hat kupán kell most (már) görcsölni. hanem egy tisztességes revanson, mégpedig egymásután kétszer! az legalább hozna egy ütős idénykezdetet.
Léfe
Entrenador del Barça

2015.08.17. 07:51:13

Nem sok esélyt látok, 4 gól az sok, de sajnos inkább attól félek, hogy a Bilbao egy golt fog rugni.
Válasz küldése