Bob_Marley írta:
2; Majd 6:0-nál meglehet nyugodni? OMG.

Azért álljon már meg a bicikli, Bilbao nem egy harmadosztályú csapat. Profi szinten leadni egy ekkora előnyt valami orbitális nagy butaság után lehet. Kiállítás, tizenegyes kombó a második percben vagy öngól stb. Csodák azért nem nagyon vannak, van 1% esély, ki kell menni és a hazai pálya miatt illik nyerni, de fordítani nem fogunk. Akik nagyon beleélik magukat lesznek majd a leghangosabbak, hogy nem ezt várták. Mert bizony a csapat nem ott tart erőben, felkészültségben hogy majd négy gólt ledolgoz.
Az erőnlét akkorát nem fog nyomni a latba szerintem akkorát. Több kulcsjátékos is pihentebb már. Ha úgy játszunk, mint a Sevilla ellen az első 60 percben, ha nem is túl sok, de van remény. Lehet, hogy nem egy harmadosztályú csapat, de a Sevilla mondjuk jócskán nagyobb játékerőt képvisel, mégis úgy játszottunk velük addig mint macska az egérrel és lehetett volna az több mint négy gól. Persze lehet azt mondani, hogy aztán kaptunk hármat, de akkor "csak" annyi volt a lényeg, hogy nyerjünk és látványosan kiengedtünk, Jöttek az SR féle cserék, nem valószínű, hogy így kiengednénk, egyrészt minden bizonnyal tanultak belőle másrészt egyértelmű, hogy bármennyire is kedvez az eredmény, nyomni kell. Ráadásul most otthon leszünk kb. 70-80 ezer szurkolóval és nem a bilbaoi pokolban vagy semleges terepen Grúziában.
Én sem azt mondom, hogy akkora esélyünk lenne a győzelemre, inkább bízom egy tisztes helytállásban, de akkor sem lennék teljesen csalódott, ha egy 4:1-el vagy idegenben lőtt góllal vesztenénk el a kupát. Legalább bebizonyítanák, hogy sok van a csapatban. Ha Messi előveszi a sevillai formáját bármi megtörténhet.
Bízom egy jó meccsben, hogy mindenki odateszi magát, a többi már a szerencsén múlik.
A statisztikákat ki lehet dobni a kukába, hogy mikor lőttünk ennyit stb. ennyi erővel az is lehetetlen lett volna, hogy 4:0-ra verjen minket a Bilbao.
Még egyszer kiemelem, hogy én sem adok túl sok esélyt a fordításra, de nem is tartom lehetetlennek, de alapból mondjuk senki nem kapná annyira fel a fejét, ha otthon megvernénk a baszkokat 4:0-ra.