2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert kulfoldon se adja egy ado se? Ketlem, hogy a Copa jogdijait megvette a youtube vilagszerte, es csak ott lehet mostantol kovetni a meccseket. Majd valami jo kis arab , orosz vagy spanyol stream gondolom elerheto lesz. Vagy lemaradtam valamirol, es sehol nem lehet nezni a meccseket tenyleg?visca el barca írta:nem vagyok egy nagy műszaki zseni, de egyébként ha sehol nem adja tv, akkor mit fognak streamelni?![]()
Nekem is annyi volt még, valószínűleg bármelyik streamnél stabilabb lesz az adás itt. 5 Ft-ot megérkristop írta:én megvettem a mai meccset. rámentem a youtubera és az volt kiírva, hogy 4,99 HUF, gondolom a helyi youtube bezavart a pénznemnél, vittem tovább a vásárlást és végig öt forintot írt, majd a kártyámról is annyit vont le. mondom akkor ok
Ha valaki megveszi a fizetős streamet és nagyon jó fej ő tovább tudja streamelnivisca el barca írta:nem vagyok egy nagy műszaki zseni, de egyébként ha sehol nem adja tv, akkor mit fognak streamelni?![]()
TripleH írta: Mégegyszer csak hogy érthető legyen, a drága pénzekért amit fizet az ember a tv társaságoknak elvárom a sport csatornától hogy ne streamen kelljen meccset néznem másrészt pedig egy meccs miatt nem fogok hdmi kábelt venni. Pláne hogy a legtöbb stream ami normális minőségű értelmezhetetlen nyelveken vannak.
ahogy nézem, a digi 1-2-3 angol ligakupát nyomat... szóval gondolom a későbbiekben is ez fog menni...csababarca írta:Későbbieket biztos adják majd, de most ez a meccs pl konkrétan nem sok mindenkit érdekelne,pláne ha kezdésnél meglátják a kezdőt.
Ettől még adhatnák, de lehet nem éri meg nekik, majd a későbbi fordulókat már adják.
Mégegyszer csak hogy érthető legyen, a drága pénzekért amit fizet az ember a tv társaságoknak elvárom a sport csatornától hogy ne streamen kelljen meccset néznem másrészt pedig egy meccs miatt nem fogok hdmi kábelt venni. Pláne hogy a legtöbb stream ami normális minőségű értelmezhetetlen nyelveken vannak.Richmond82 írta:TripleH írta: Had serelmezze mar akinek nem tetszik, hogy ócska minőségű streamet kell nézni, ha valakinek van x sport csatornája amire kőkeményen fizet a szolgáltatónak, Ráadásul had ne legyen mar gond ha 100 centin akarja az ember nézni és nem 19-21 colon.
Egy 10 jurós kábel megoldja , hogy ne 19-21 colon nézzél streamet.....
TripleH írta:Had serelmezze mar akinek nem tetszik, hogy ócska minőségű streamet kell nézni, ha valakinek van x sport csatornája amire kőkeményen fizet a szolgáltatónak, Ráadásul had ne legyen mar gond ha 100 centin akarja az ember nézni és nem 19-21 colon.PCsabi írta:Bele ne haljatok, hogy streamen kell nézni a meccset.
Had serelmezze mar akinek nem tetszik, hogy ócska minőségű streamet kell nézni, ha valakinek van x sport csatornája amire kőkeményen fizet a szolgáltatónak, Ráadásul had ne legyen mar gond ha 100 centin akarja az ember nézni és nem 19-21 colon.PCsabi írta:Bele ne haljatok, hogy streamen kell nézni a meccset.
kristop írta:én megvettem a mai meccset. rámentem a youtubera és az volt kiírva, hogy 4,99 HUF, gondolom a helyi youtube bezavart a pénznemnél, vittem tovább a vásárlást és végig öt forintot írt, majd a kártyámról is annyit vont le. mondom akkor ok
Forduló után.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy mikor lesz a teljes sorsolás?
Mármint ahol megtudjuk hogy ki melyik ágon van stb.
Mintha tavaly már ilyenkor megtudtuk volna hogy a Real-Atleti egy ágon van és hogy utána jövünk mi játszani a győztessel, és hogy a Bilbao meg a másik ágon.
Van egy olyan sejtésem, hogy Ini egy percet sem fog kapni, aztán ki tudja...Gareth Tello írta: Aitor jobbszélső, Munir középcsatár, Sandro balszélső - ez lenne a leglogikusabb, és én erre is számítok most. Persze szegény Sandro így megint nem tudna ott játszani, ahol a legjobb, de ez van.
Középen egy Samper-Gumbau párost várok a kezdőbe, Iniesta és Kaptoum szerintem 45-45 percet fog kapni, kérdés, milyen sorrendben. Talán inkább Ini lesz a kezdőbe jelölve.
A védelem no comment, szeretném, ha elkerülnénk valahogy egy Douglas-Adriano szélsőhátvéd-párost, de szerintem nem lesz ilyen szerencsénk.
De, én írtam el. Azért mondtam, hogy van oda Munir helyett Aitor. A kicsiknél is Cámara vagy Grimaldo a balszélsőnk.palesz77 írta:Ő nem jobbszélső?Chino írta: A bal szélre meg amúgy is ott van Aitor.Azért írtam én balt, mert attól tartok, hogy középen Sandro lesz, Munir meg balról lövöldözi majd be a labdákat, volt már rá példa év elején sajnos..
Amúgy egy 3-5-2-t is el tudok most képzelni, akkor lenne egy csere támadónk is, a középpályára is lenne csere, meg Adriano is hátra tud menni középhátvédnek, ha onnan kidől valaki. Vagy 4-3-3-ben Dani a jobbszélső támadó. De nem tudok elképzelni, hogy ilyen trióval állunk majd ki, bár én megmondom őszintén örülnék neki, ha a Sandro-Munir-Aitor triót nyomná Lucho. Meglátjuk, egyelőre azért aggódok, hogy találjak jó streamet majd..
Aitor jobbszélső, Munir középcsatár, Sandro balszélső - ez lenne a leglogikusabb, és én erre is számítok most. Persze szegény Sandro így megint nem tudna ott játszani, ahol a legjobb, de ez van.palesz77 írta:Holnapi meccsre a keretünk:
MAtS, Masip, Alves, Douglas, Bartra, Verma, Matyi, Alba, Adriano, Rakitic, Samper, Gumbau, Kaptoum, Aitor, Sandro, Munir
Komoly, Lucho pihentetni fog keményen.Remélem Rakitic se játszik, csak ha nagyon muszáj. Védelemben Verma alap, gondolom Douglas és Adriano is kezdő lesz, egyedül a 2. középső védő kérdéses számomra. Munir meg remélem középcsatár lesz holnap, nem balszélső.