Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő nem jobbszélső?Chino írta: A bal szélre meg amúgy is ott van Aitor.
palesz77 írta:Holnapi meccsre a keretünk:
MAtS, Masip, Alves, Douglas, Bartra, Verma, Matyi, Alba, Adriano, Rakitic, Samper, Gumbau, Kaptoum, Aitor, Sandro, Munir
Komoly, Lucho pihentetni fog keményen.Remélem Rakitic se játszik, csak ha nagyon muszáj. Védelemben Verma alap, gondolom Douglas és Adriano is kezdő lesz, egyedül a 2. középső védő kérdéses számomra. Munir meg remélem középcsatár lesz holnap, nem balszélső.
Alapvetően ezzel nem lenne gondom, mivel én is használok LP-t, de ott sokkal több meccset tudok megnézni, illetve a meccseket is vissza tudom nézni sokkal reálisabb áron.Bob_Marley írta:Mondtam én, hogy közeleg az online TV-k világa.
az online tv-k világával, mi csórók, majd visszatérünk a 144p-s arab streamekhezBob_Marley írta:Mondtam én, hogy közeleg az online TV-k világa.
Hát, reméljük, így lesz. Csak ha jól rémlik, előző években adták ezeket a meccseket is, pedig akkor is náluk volt az angol ligakupa... Ráadásul most már 3 csatornájuk is van. Meg lehetne oldani.palesz77 írta:Én elképzelhetőnek tartom, hogy csak az elején nem lesz meccs, mert alatta nagyobb meccsek lesznek Angliából, és tudják, hogy itt úgyis full B csapat tolja majd csak egy negyedosztályú ellenféllel. Legalábbis nagyon remélem..
Én elképzelhetőnek tartom, hogy csak az elején nem lesz tv-ben, mert alatta nagyobb meccsek lesznek Angliából, és tudják, hogy itt úgyis full B csapat tolja majd csak egy negyedosztályú ellenféllel. Legalábbis nagyon remélem..Messias2 írta:De, így működik, úgy h nem hiszem, h magyar tv-ban láthatunk idén spanyol kupát. Maradnak a streamek, vagy 5 júróért youtube.
De, így működik, úgy h nem hiszem, h magyar tv-ban láthatunk idén spanyol kupát. Maradnak a streamek, vagy 5 júróért youtube.visca el barca írta: márpedig ha nem vette meg a jogokat, akkor hogy adná a döntőt?ez nem úgy működik, hogy egy-egy meccs közvetítésének a jogát veszed meg, hanem a teljes sorozatét.
márpedig ha nem vette meg a jogokat, akkor hogy adná a döntőt?S.Agüero írta:Becseszne, ha a döntőt se adnák.palesz77 írta:És ha nálunk így elérhető, az azt jelenti, hogy a Digi egyáltalán nem vette meg idén a jogokat, vagy ez csak egy kivételes alkalom, hogy lemaradunk a meccsről? Nem tudja valaki? Jó lenne, ha a szezon hátralevő részében nem kéne neten szenvedni..
Becseszne, ha a döntőt se adnák.palesz77 írta:És ha nálunk így elérhető, az azt jelenti, hogy a Digi egyáltalán nem vette meg idén a jogokat, vagy ez csak egy kivételes alkalom, hogy lemaradunk a meccsről? Nem tudja valaki? Jó lenne, ha a szezon hátralevő részében nem kéne neten szenvedni..
ez komoly?S.Agüero írta:1500-ért nézheted ezt a csodálatos meccset.visca el barca írta:ez a pay-per-view vmi fizetős rendszer?![]()
Először is normális kommentátorokat kéne szerezniük nem új csatornát indítani. Meg biztos valami sokkal nagyobb nézőszámot eredményező műsort adnak.palesz77 írta:Diginek 3 csatornája is van, nehogy már neten kelljen streamelni..
Gyakorlatilag minden ponttal egyetértek.crixus írta:Azért pár dolgot nem árt szem előtt tartani a tegnapi meccsel kapcsolatban:
1. Hatalmas pozitívum, hogy van tűz a csapatban. Ahhoz, hogy kupákat nyerjünk ez kelleni fog.
2. A kispadunk nem gyenge, csak megfelelően kell használni!
3. Visszaüt az átigazolási tilalom. Felteszem, ha Vidal és Turan játszhattak volna másként alakul a sztori.
4. A szezon sikeressége úgyis a bajnokságtól és a BL-től függ majd. A Klub VB fontos lesz, mert ennek megnyerésére csak BL-győzelem esetén van lehetőség, ami azért nem minden évben esik meg még velünk sem. Persze ha választani kellene e között és a BL-győzelem között, hát nem kérdés melyik lenne fontosabb.
Ezen felül és ettől függetlenül is én a Robi, Douglas, Pedro hármastól minél hamarabb megválnék. Első kettő egyszerűen kilóg a csapatból a képességeket nézve, Pedro pedig simán pótolható. Song nem is lehet kérdés, már várom mikor jelentik be a távozását.