Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mindig fütyülik.soadroli írta:miért is fütyülik ennyire a bl himnuszt?
aki most kap még "veszélyes" sárgát az az elődöntőt kihagyja.MatyiG írta:Nem úgy van, hogy mindegy? Hiszen törlődnek a sárgák, szóval szerintem most mindegy, hogy kap-e sárgát.Semedo kezdetése érthető, mivel sárgaveszélyben van, kár lenne kisárgáznia magát mikor az elődöntőknél törlődnek a sárgák.
Felőlem játszhat, ha őt sem állítják ki semmiért (az odavágó alapján bizakodó vagyok).pep71 írta:reméljük Busi nem játszik újra Casemiro-t..
Nem úgy van, hogy mindegy? Hiszen törlődnek a sárgák, szóval szerintem most mindegy, hogy kap-e sárgát.Semedo kezdetése érthető, mivel sárgaveszélyben van, kár lenne kisárgáznia magát mikor az elődöntőknél törlődnek a sárgák.
Jó kezdő, remélem Busquets összeszedte magát.soadroli írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Messi, Suárez, Coutinho.
8drobika írta:Mikor lesz összeállítás?
Lehet, pont most fog megdőlni, amikor senki nem számít rá. Persze nem túl valószínű, de tavaly és idén is annyira abszurd eredmények voltak a BL-ben, hogy én már semmin nem lepődnék meg.MatyiG írta:Hat éve veretlenek vagyunk hazai pályán a BL-ben.![]()
Szuper köszönöm!Nero. írta:Barcelonába lesz az első meccse az elődöntőneklics írta:Ha tovább jutunk akkor ki kezd otthon? Most megzavarodtam, hogy április 19en sorsolják vagy már megvan. De úgy emlékszem, hogy mi. Valaki tud pontosat mondani?