2019.05.08. 18:52:48
Talán picit lenyugodva sikerülhet most már megfogalmazni a gondolataim...
Egyszerűen nem lehet így, letolt gatyával kimenni egy visszavágóra...
Egy kiszabott hetük volt felkészülni erre a meccsre, és ezért alibizték el a hétvégi meccset is a B csapattal, miközben az ellenfél vért izzadva, Salah-t elvesztve kellett,hogy életben maradjon a bajnoki címért folytatott harcban...(amiből még így is 95%, hogy vesztesen jönnek ki..) És a legfőbb probléma nem az volt, hogy kikaptunk, hanem ahogy kikaptunk. Valószínűleg ott volt a fejekben Róma, ebben teljesen biztos vagyok, de ettől függetlenül 1 gólt simán be lehetett volna tenni az első félidő második felében, amikor már picit visszább vett a Pool a kezdeti iram után, de egyszerűen semmi. Coutinho lövése ugrik most be, amibe szerintem anyukám strandpapucsba több erőt tudott volna belevinni(na ugyanez igaz Dembelé első meccses szerencsétlenkedésére is, de az most mindegy, nem azon múlott, simán rúgott volna a Pool még 1et ha annyi kellett volna nekik..), meg Jordi Alba ajtó-ablak ziccere.. értem én hogy balhátvéd és nem a góllövés a feladata, de nem hiszem, hogy Messi annyira szomorkodott volna ha nem teszi le neki, hanem beveri mint ló a lónak... aztán jött a második félidő és Wijnaldum duplája, ahol már szinte teljesen biztos voltam benne hogy kiesünk, egyszerűen annyira lélektelen volt mindenki, hogy rossz volt nézni. Persze reménykedni reménykedtem még, de már akkor tudtam hogy vége. Aztán a negyedik gólról meg ne is beszéljünk, egy megye2-es csapatban ezért olyan mészárlást csinál az edző az öltözőben, hogy a játékosok nem mernének lemenni a pályáról a meccs után... és a legviccesebb, hogy ter Stegenen kívül senkinek le se esett hogy az egy érvényes gól, mindenki nézett mint Rozi a moziban, hogy mi a f*sz van... Utána meg lehetett már hajtani, mindegy volt...
Talán Messi, Vidal és ter Stegen az aki elfogadható szintet hozott tegnap, a többiek semmi, nulla... Valverde meg pakolhat nyugodtan, ezt kétszer így eljátszani ilyen szinten nem lehet.. Semmilyen szinten hozzá nem értő ember ül jelenleg a kispadunkon, aminek baromi gyorsan véget kell vetni. Az első meccs is simán lehetett volna 3-0 helyett 1-2 vagy 2-2, de ott a Semedo-Coutinho cserének köszönhetően(no meg persze Messinek) sikerült lesimázni a meccset, de ebből EV semmit nem alkalmazott a második meccsen, felküldi csattra ugyanazt a kezdőt, Coutinhostól, Suarezestől, Robertóstól, ahogy volt... Vidal talán az első félidőben a legjobb volt, ment mint a veszett egér, labdát szerzett stb, erre mit csinál EV? hát persze hogy lecseréli.. Ahelyett a Busquets helyett cseréli le, aki már a 20. percbe úgy futott mintha most jött volna egy félmaratonról... egyszerűen nincs logikus magyarázat EV lépéseire, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy semmilyen szinten nem tudja motiválni a csapatot, 3-0nál is csak néz előre ki a fejéből, és vár a csodára, meg arra hogy majd Messi megoldja.. hát nem b*zdmeg, egyedül nem fogja megoldani, soha nem is oldotta meg egyedül, akármekkora zseni az ember, egy CSAPATOT egyedül nem fog tudni megverni. Mert hogy a Liverpool az egy nagybetűs CSAPAT volt egész szezonban, és tegnap meg aztán pláne, a szurkolóktól kezdve mindenki átszellemülve ment ki a meccsre, és az első perctől minden egyes ember elhitte hogy meg lehet csinálni, és meg is csinálták.
Az egyetlen ember akit sajnálok az Messi, ő tényleg mindent megtett, de egyedül édeskevés volt ehhez sajnos, és azon sem lennék meglepve ha a nyáron azt mondaná hogy köszi srácok de nekem itt ennyi elég volt. Rajta kívül még ter Stegen és Vidal azok akiknek nem lehet a nyakába varrni ezt, ter Stegen egyik gólról sem tehetett, Vidal meg amíg pályán volt hajtott ment ahogy kell. A többieknek viszont komolyan magukba kell nézni, és meg kell kérdezniük maguktól, hogy méltóak-e arra, hogy hétről hétre viseljék a Barcelona mezt, és felvegyék azt az irdatlan mennyiségű pénzt, amit ezért a futballnak távolról sem nevezhető valamiért kapnak, az élen Coutinhoval, Suarezzel, Busquetssel, Jordi Albaval, Rakiticcsel és a társaikkal...
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James