Bajnoki Mérkőzések
A gonosz Lewandowski ismét megmentett minket, és vezeti a góllövőlistát. Bár szerintem Mbappé lesz a gólkirály, de Lewandowski is hasít.
Végre egy kapott gól nélküli meccs. Ezt szeretem, amikor az elelnfél neve mellett egy nagy kövér nulla van.
A védelem tökéletes volt. Nem kevesebb mint 11 alkalommal állítottuk lesre az ellenfelet, amivel rengeteg veszélyes támadásuk halt el, és sok lövéstől megkíméltük a kapust. Konkrétan nulla kaput eltaláló lövése volt az ellenfélnek. Ezt még Szczesny sem tudta elrontani. Rendre kevés lövésen tartjuk az ellenfeleket, és ez ma sem vlt másképp. Most egészen nullára csökkentettük, végre egy kapott gól nélküli meccs.
Garciát emelném még ki, aki szerintem nagyon határozottan, jól szállt be. Pedri rengeteg labdát szerez, bevált mélységi irányítóként. Yamal micsoda szólótt vágot le. Fermín pedig szerintem többet tud adni, mint Gavi. Ő és Torre kaphatna kicsit több játékidőt, amivel a többieket is frissebben lehetne tartani. Jó meccs volt, a 71%-os labdabirtoklás és a 0 kapott lövés kifejezetten tetszik.
A bíráskodásról meg annyit, hogy az ellenfél két és félszer annyit szabálytalankodott (8 vs 20), mégis mi kaptunk két és félszer annyi sárga lapot (5 vs 2). Ez egy vicc. Fordított arányosság állt fenn az elkövetett szabálytalanságok és a kiosztott lapok között, 180 fokkal szembemenve a logikával. Egészen elképesztő.
Végre egy kapott gól nélküli meccs. Ezt szeretem, amikor az elelnfél neve mellett egy nagy kövér nulla van.
A védelem tökéletes volt. Nem kevesebb mint 11 alkalommal állítottuk lesre az ellenfelet, amivel rengeteg veszélyes támadásuk halt el, és sok lövéstől megkíméltük a kapust. Konkrétan nulla kaput eltaláló lövése volt az ellenfélnek. Ezt még Szczesny sem tudta elrontani. Rendre kevés lövésen tartjuk az ellenfeleket, és ez ma sem vlt másképp. Most egészen nullára csökkentettük, végre egy kapott gól nélküli meccs.
Garciát emelném még ki, aki szerintem nagyon határozottan, jól szállt be. Pedri rengeteg labdát szerez, bevált mélységi irányítóként. Yamal micsoda szólótt vágot le. Fermín pedig szerintem többet tud adni, mint Gavi. Ő és Torre kaphatna kicsit több játékidőt, amivel a többieket is frissebben lehetne tartani. Jó meccs volt, a 71%-os labdabirtoklás és a 0 kapott lövés kifejezetten tetszik.
A bíráskodásról meg annyit, hogy az ellenfél két és félszer annyit szabálytalankodott (8 vs 20), mégis mi kaptunk két és félszer annyi sárga lapot (5 vs 2). Ez egy vicc. Fordított arányosság állt fenn az elkövetett szabálytalanságok és a kiosztott lapok között, 180 fokkal szembemenve a logikával. Egészen elképesztő.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hát ez most nem volt se sima, se jó, de legalább a győzelem és a clean sheet megvan. Az megint látszik, hogy Flick egész jól bele tud nyúlni félidőben, megint érezhetően jobbak voltunk a szünet után.
Én kicsit elengedtem már a ligát de ez a 3 és 4 pont abszolút lőtávon belül van, főleg hogy ez a 3 csapat még játszik egymással. Főleg a Real-nak lehet necces ez az időszak, +2 meccs egy éledező City ellen, ráadásul a legstabilabb védőjük hetekre kidőlt.
Én kicsit elengedtem már a ligát de ez a 3 és 4 pont abszolút lőtávon belül van, főleg hogy ez a 3 csapat még játszik egymással. Főleg a Real-nak lehet necces ez az időszak, +2 meccs egy éledező City ellen, ráadásul a legstabilabb védőjük hetekre kidőlt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A legfontosabb megvan, játék eléggé akadozott,második már jobb volt. Nálam sokkal inkább Pedri volt a meccs embere, nem lehetett tőle elvenni a labdát. Yamal rengeteget hibázott,gólpassza is szerencses volt, amihez kellett egy lesipuskas Lewa is. De ott is az egész Pedritol indult. Mindegyis igazából, nyertünk,menni kell tovább. Amíg lélektani 10 ponton belül vagyunk,minden héten háború
Oldal sajnos egyre rosszabb, rengeteg reklám,lassusag. Szomorú
Oldal sajnos egyre rosszabb, rengeteg reklám,lassusag. Szomorú

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Yamal remélem megkapta a MOM címet, brutális volt a srác, a Betis meccs után ez egy újabb Messi-szerű produktum volt.
Flicknek nagy dicséret a félidei váltásért, minden bejött, DJ-al meg amíg ilyen formában van, nem szabad tovább szórakozni, jelenleg ő gálakezdő tag. Az ő behozatala volt szerintem a kulcs.
Második félidőre feljavult mindenki, Pedri, Rapha is, de azért Yamal így is simán a legjobb volt.
Ez lehet többet ért, mint egy 7-1. Egy baromi kellemetlen, csípő-harapó, taktikailag nagyon jól felkészült csapat ellen ki tudtuk szenvedni a meccset.
Újra él a verseny talán.
Flicknek nagy dicséret a félidei váltásért, minden bejött, DJ-al meg amíg ilyen formában van, nem szabad tovább szórakozni, jelenleg ő gálakezdő tag. Az ő behozatala volt szerintem a kulcs.
Második félidőre feljavult mindenki, Pedri, Rapha is, de azért Yamal így is simán a legjobb volt.
Ez lehet többet ért, mint egy 7-1. Egy baromi kellemetlen, csípő-harapó, taktikailag nagyon jól felkészült csapat ellen ki tudtuk szenvedni a meccset.
Újra él a verseny talán.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Meglepő hogy konkrétan ki is lett mondva hogy ő az első számu kapus. Főleg az elmult meccsek fenyeben ahol a szurkolokat egyaltalan nem gyozte meg. Viszont Flick abszolut kierdemelte azt a bizalmat hogy azt gondoljuk ő és a kapus edzok tudhatnak valamit.
Szerintem egyik sem jo kapus és TS utódjának a keresése is kezd égető lenni. Sajnos égető kérdésből jut bőven a lehetőségek pedig korlátozottak. Lehetne szerencsénk hogy valami Victor Valdez kető előugri a masiarol (nem mintha VV egy csoda kapus lett volna).
Szerintem egyik sem jo kapus és TS utódjának a keresése is kezd égető lenni. Sajnos égető kérdésből jut bőven a lehetőségek pedig korlátozottak. Lehetne szerencsénk hogy valami Victor Valdez kető előugri a masiarol (nem mintha VV egy csoda kapus lett volna).
Szerintem javulni csak Pena javulhat. Ő a fiatalabb. Gyorsabb. Jobban kiszámítja a távolságot. Kifutásai eddig hiba nélkül bejöttek.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 13:20:55Fura nekem, főleg, hogy Pena gyakorlatilag ha kis korláttal, de hibátlanul lehozta eddig a szezont (asszem egy rossz kifutása volt abból a millióból amit csinált), Tek meg már pár meccs alatt tarolt ellenfelet kétszer, sajátot egyszer. De legyen igaza, a lengyel azért mindenképp javulhat, új rendszer, nyaralásból érkezve.
Tek a múltjában is sokat lepkézett a bravúrjai mellett. A nálunk történt kifutásait többször csúnyán elszámolta.
Nálam Pena jobb kapus. Innen a fotelból.
De Flick az edző, Laporta a főnök.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Fura nekem, főleg, hogy Pena gyakorlatilag ha kis korláttal, de hibátlanul lehozta eddig a szezont (asszem egy rossz kifutása volt abból a millióból amit csinált), Tek meg már pár meccs alatt tarolt ellenfelet kétszer, sajátot egyszer. De legyen igaza, a lengyel azért mindenképp javulhat, új rendszer, nyaralásból érkezve.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Vajon mi történt, hogy Penya kiesett a pikszisből?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Fullos kezdő. Ez itt most nagy lehetőség, amikkel eddig idén sosem sikerült élni sajnos, jó lenne ha ez most megváltozna. Egy mai győzelemmel 4 pontra feljöhetünk a következő körben egymás ellen játszó RM- Atletihez.
Jó lenne minél hamarabb bebiztosítani a győzelmet, aztán mehet a pihentetés.
Szczesny - Koundé, Araujo, Cubarsí, Balde - Casadó, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Raphinha, Lewandowski

Official: The Rolling Stones have cancelled their European tour.
This means that Montjuïc will be available for Barcelona to finish the season. The club will ask the city of Barcelona for an extension in the stadium.
This means that Montjuïc will be available for Barcelona to finish the season. The club will ask the city of Barcelona for an extension in the stadium.

-
- Entrenador del Barça
A "józanész" felülírja az elnökök nyilatkozatát.

https://barcauniversal.com/watch-barcel ... fef-chief/
Itt van angolul, csak Marcat linkeltem, hátha az hihetőbb.
Már lassan én sem értem ki hazudik kinek

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ahogy játékvezetőket is le lehet fizetni büntetlenül, bizonyítékok nélkül. Persze a sajtó mindenről tud.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Biztos meg lehet tenni ilyeneket büntetlenül, azért nem lett semmi következménye. Vagy inkább nem történt semmi. Józanész.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.29. 15:26:34Bocs, rosszul emlékeztem.
https://www.goal.com/en/news/former-ref ... 26c8ca8b3e
FCB1; fogalmam sincs mj történik a videón, szóval nem tudok mire reagálni.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
Figyu, az a különbség köztünk, és azért nem fogunk soha közös nevezőre jutni, mert te készpénznek veszed ezeket az információkat, és meg úgy állok hozzá, hogy Tebas, Laporta, Perez, ezek a vezetők pont annyira szavahihetőek, mint a politikusok. A sajtó ugyanez, folyamatosan ferdít, hazudozik, a saját érdekei mentén hajlítja a narratívát, úgyhogy nem foglalkozok vele. Leginkább csak a hivatalos közleményekkel, pletykákkal feleslegesnek tartom. Nekem hiába linkelgetsz híreket, én nem vitatom, hogy megírja a sajtó, csak azt, hogy valóban úgy történt, vagy egy nyilatkozat esetén, hogy valóban igazat mond-e. Szóval ezekkel hiába győzködsz, de amúgy látom a barcások többsége se nagyon vevő a conteoidra.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 15:09:33Honnan szeded ezeket?epping írta: ↑2025.01.29. 15:00:18Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.
Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
A hír amit hoztam, hogy Perez elintézte nekünk Olmoék regisztrációját.
Köszi.
Illetve Louzan elmondása alapján Perez nehezményezi, hogy a bírók ítéletei több bajnoki címtől fosztották meg a Real Madrid-ot.
Akkor Perez véleménye is mellébeszélés és szurkolói önigazolás?
Igen, sőt én fordítottam el a kulcsot a zárban. Jó poén volt!Barcaman1993 írta: ↑2025.01.29. 15:12:07Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.
-
- Entrenador del Barça
Honnan szeded ezeket?epping írta: ↑2025.01.29. 15:00:18Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.
Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
A hír amit hoztam, hogy Perez elintézte nekünk Olmoék regisztrációját.
Köszi.
Illetve Louzan elmondása alapján Perez nehezményezi, hogy a bírók ítéletei több bajnoki címtől fosztották meg a Real Madrid-ot.
Akkor Perez véleménye is mellébeszélés és szurkolói önigazolás?
Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 14:42:09https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-whereepping írta: ↑2025.01.29. 14:22:02
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)
Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas.![]()
https://www.football-espana.net/2025/01 ... r-referees
2 madridi újság, hátha így érthetőbb számodra.
Tebas Florentinot hibáztatja Olmoék regisztrációja kapcsán
Illetve
Az elnök megerősíti a Real Madrid nyomásgyakorlását a bírók kapcsán.
Remélem így érthető.
Folyik egy vizsgálat, egy feltételezett nyomásgyakorlásról, ahol Tebas szerint már a feltételezhető nyomásgyakorlás is büntetendő.
Közben a két szövetség elnöke elismeri, hogy Pereznek akkora hatalma van, hogy nyomást gyakoroljon a CSD és az RFEF elnökére.
Ettől nem tudom érthetőbben leírni, de szerintem meg sem akarod érteni.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ennyi lenne a lényeg, a többi csak kifogás gyártás/keresés stb.
Én is úgy gondolom, hogy hófehérék egyenlőbbek az egyenlők között, de erre fogni bármit is idén, hát minimum sántít.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-whereepping írta: ↑2025.01.29. 14:22:02
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)
Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas.![]()
https://www.football-espana.net/2025/01 ... r-referees
2 madridi újság, hátha így érthetőbb számodra.
Tebas Florentinot hibáztatja Olmoék regisztrációja kapcsán
Illetve
Az elnök megerősíti a Real Madrid nyomásgyakorlását a bírók kapcsán.
Remélem így érthető.
Folyik egy vizsgálat, egy feltételezett nyomásgyakorlásról, ahol Tebas szerint már a feltételezhető nyomásgyakorlás is büntetendő.
Közben a két szövetség elnöke elismeri, hogy Pereznek akkora hatalma van, hogy nyomást gyakoroljon a CSD és az RFEF elnökére.
Ettől nem tudom érthetőbben leírni, de szerintem meg sem akarod érteni.
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 14:16:17Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Szóval Tebas, a La Liga elnöke úgy gondolja, hogy Perez intézte el, Olmoék regisztrációját, a kormány egyik szervénél, a CSD-nél, a Real Madrid pártoló tag elnöknél.
Közben a másik szövetség elnöke, lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló, és arról beszélgetnek, hogy Perez nyomást gyakorol rá a bíróküldés kapcsán, de Louzan elmondja, hogy bízik a bírókban, és Perez oldja meg a Negreira ügyet, ahol feltételezetten a Barca nyomást gyakorolt a bíróküldésre.
Tényleg nincs ebben semmi különös![]()
![]()
Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas.

-
- Entrenador del Barça
Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Szóval Tebas, a La Liga elnöke úgy gondolja, hogy Perez intézte el, Olmoék regisztrációját, a kormány egyik szervénél, a CSD-nél, a Real Madrid pártoló tag elnöknél.
Közben a másik szövetség elnöke, lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló, és arról beszélgetnek, hogy Perez nyomást gyakorol rá a bíróküldés kapcsán, de Louzan elmondja, hogy bízik a bírókban, és Perez oldja meg a Negreira ügyet, ahol feltételezetten a Barca nyomást gyakorolt a bíróküldésre.
Tényleg nincs ebben semmi különös

Ha, és amennyiben ez igaz (!!!), nincs benne semmi különös, fordított esetben Laporta minden mondatában emlegetné, hogy a Franco csapat megvette a bírókat. Pereztől, és a Madridtól még korrekt, hogy a nyilvánosságban soha nem emlegette fel a Negreira ügyet. Amúgy valamilyen szinten biztos rátok ég, ha tetszik, ha nem. Mindig elő lesz véve, ha úgy jön ki a kontextus. Ilyenek a botrányok. Olmot is fütyülték a Getafe drukkerek. Mondjuk más spanyol stadionban még nem játszott a regisztrációs balhé óta, kíváncsi vagyok máshol is kifütyülik-e.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 10:00:42https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113803456
Perez kérte Louzant, hogy hozzon angol bírókat, mert a bíráskodás sok címükbe került.
Csak úgy írom, 10-0 a befújt büntetők mérlege idén számukra.
Tegnap olvastam, utóbbi 4 év mérlege büntetők terén (nekik-ellenük)
Real 27
Barca 9
Ez szerintem vicces, főleg ha elnézem az idei tévedéseket ellenünk
Szerk: és Louzan nyilatkozata
"From time to time, he brings up the Negreira case, and tells me, 'Resolve the Negreira case first,' and I told him you should do it but he replied, 'No, no... you have to do it.'
Perez has been very persistent about this refereeing issue. Every now and then, he tells me that we need to fix the referee situation because it has HARMED Real Madrid and that they have lost many titles because of the referees."
Csak szerintem vicces ez is?
ok. hajtsuk meg inkább a BL-t.
Büntetőkhöz meg annyit, hogy volt ez fordítva is, Realos felületeken olvastam korábban hasonló statisztikákat inverzben. Most éppen így jött ki. Amúgy bosszantó érzés, tudom.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.01.29. 14:19:45-kor.