Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.17. 14:40:00

csababarca írta:
2025.03.17. 13:25:57
Chino, egyrészt leírtam a legelső kommentemben, hogy megérdemelten nyertünk.
Szóval azt a részt nem is értem.

Nyilván lesz helyzete az ellenfeleknek, azt mondtam hogy az a baj, hogy ugyanazokat a hibákat (legyen egyéni vagy csapatszintű) követjük el állandóan.

Nézd meg az atletico szezonban rúgott góljait ellenünk, ott van amiről beszélek.
Nem arról volt szó, hogy megérdemeltük-e vagy sem, csak azt írtad, hogy nem jön össze az a taktika, hogy megpattan egy lövés, erre írtam hogy mellette volt még lehetőségünk, úgyhogy nem ilyenre kellett támaszkodnunk.
A kupameccsen abszolút másfajta gólokat kaptunk, legfeljebb az utolsó volt hasonló. Volt beívelésből, olyanból is kaptunk, amikor rendesen visszaálltunk, bőven megvoltunk hátul csak senki nem figyelt az érkezőre.
Nyilván nem tudhatjuk, de ha más védekezést alkalmaz Flick, ugyanúgy benne van, hogy lesznek hibák, lásd Atletico. Ők azt csinálják, hogy tömörülnek, 10 emberrel a saját térfelükre állnak be, ráadásul nagyon magas szinten csinálják. Mégis két meccsen kaptak 8 gólt, tegnap még volt is 3 ziccer a boxon belül. Ugyanúgy elválthatják magukat, ha 1vs1-ben megvernek valakit már rögtönözni kell, mögéjük lehet kerülni egy mélységi passzal stb. Annyiban különbözik, hogy nálunk ez látványosabb. És hiába látja mindenki, hogy elvileg mit kell csinálni, az utóbbi 18 meccsen egyedül az Atletico és a Benfica (ami azért nem fordul elő kétszer) volt kivétel, azon kívül vagy clean sheet vagy 1 kapott gól volt, illetve a Real ellen emberhátrányban kaptunk szabadrúgásból egy másodikat. De az előbbiek ebben az intervallumban kaptak 18, mi 20 gólt, nem túl nagy különbség, ráadásul itt 8 clean sheet, ott 6.
Valamiért csak nem rossz ez a védekezés és az a rengeteg labdaszerzés, kikényszerített hiba, ami ezzel jár az hatalmas plusz.

Persze, benne van a hibafaktor, de ugyanúgy benne lenne ha más stratégiát alkalmaznánk védekezésben. Visszautalva a matracosokra ők már évek óta ezt csinálják mégsem működik tökéletesen, egyszerűen nem működhet úgy, emberekről és nem robotokról beszélünk.

A Real ellen nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen hatékony lesz a letámadás. Ha jól alkalmazzuk, ahogy képesek vagyunk rá meg lehet fogni vele őket. Talán a leggyengébb pontjuk. Meccsről meccsre lehet látni, hogy nagyon zavarba hozhatóak ezzel. A Villarreal is ahányszor bepróbálkozott kényelmetlen helyzetbe tudták kényszeríteni őket.
Nem tudom mi lesz addig, de jelenleg úgy tűnik az a meccs vízválasztó lesz. A sorsolásunk hasonló, kérdés ki bukik többet a kis -középcsapatok ellen, viszont jó helyzetben vagyunk az egymás elleni és a gólarány miatt (hacsak nem kapunk ki 5-tel), mert nem tartok elképzelhetetlennek egy pontegyenlőséget sem.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.03.17. 14:15:05

csababarca írta:
2025.03.17. 08:37:23
Aggasztó a védelem számomra, egyszerűen a 2. góljuknál ordítottam magamban, hogy ott lesz egy visszapassz és beindulás, hihetetlen, hogy én laikusként látom, érzékelem, Flickék meg ezertonnányi videószalag ellenőrzése, átnézése után se tudnak erre reagálni.
Pedig kellene, mert lesznek még veszélyes meccseink a BL-ben pl.

Az a szerencsénk, hogy ezt a kicsit gyengébb csapatok már nem tudják megcsinálni, mert vagy a védők mögé ívelésbe belebakiznak, vagy a centerezés pontatlan.

Ezt össze kell rakni, ez az elsődleges feladat, a góllövés az bármikor bárhonnan, kb bárkitől érkezik, azon felesleges aggódni.
Peter írta:
2025.03.17. 10:11:10

Erre nincsen meg a jelenlegi állományban az ehhez megfelelő képesség.
Teljesen igazatok van, éppen ezért prioritás egy villámgyors hátvéd, ezért szemeltük ki Tah-ot. Korábban azért is volt hatalmas káosz hátul, mert a feltolt védekezésünkhöz csigalassú hátvédek párosultak (Pique, Lenglet). Ehhez a taktikához szélvészgyors védők kellenek, akik tudnak visszafelé iszkolni, ha lekontráznak minket, és kapjunk az indításokat a vonalaink mögé.

Irdatlan mennyiségű gólt szerzünk, valószínűleg az fogja eldönteni a szezon hajráját, hogy hány gólt kapunk. Casadó derekasan végezte a dolgát az egész idényben, de a kiesésével ismét felszínre került, hogy égető szükség van vkp-ra. A jelenleg arsenalos Partey-ról cikkeztek, aki ingyenes lesz a nyáron, az nagyon jól jönne. Valószínűleg Garcia kap most komolyabb szerepet, így viszont a védelemben nem lesz tartalék... Ezért nem szabad a létszám felmérésénél egy embert több helyre számítani, mert amint többen esnek ki, egy ember nem tud két lukat befoltozni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.03.17. 13:25:57

Chino, egyrészt leírtam a legelső kommentemben, hogy megérdemelten nyertünk.
Szóval azt a részt nem is értem.

Nyilván lesz helyzete az ellenfeleknek, azt mondtam hogy az a baj, hogy ugyanazokat a hibákat (legyen egyéni vagy csapatszintű) követjük el állandóan.

Nézd meg az atletico szezonban rúgott góljait ellenünk, ott van amiről beszélek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.17. 13:07:21

csababarca írta:
2025.03.17. 10:59:14
Már elnézést, de minden meccsen van az ellenfeleknek 3-4-5 ilyen lehetősége. Tehát tendencia, hogy erre utaznak.
Szerintem a 3 atletico meccsen kaptunk 4 ilyen gólt, de lehet 5-t.

Egyéni hiba előzte meg, de közben meg többen is félúton voltak.
Ha ezen legyintünk, hogy benne van, akkor egyszer meg fognak szórni minket, kérdés, hogy arra hogy reagálunk, vagy mit fog okozni.

Egyébként az állományunk meglenne, mert pont amikor Araujo van, ő az ilyen Koundé hibákat tudja javítani, mert gyorsabb mint a másik kettő, és ezek a helyzetek még beadásig se tudnak miatta eljutni, keresztez és tisztáz.
Ha nincs Araujo és így beindítanak, akkor már csak az ellenfélbe lehet bízni, hogy az első passzt elrontják, vagy lassú a támadó, hosszan tolja meg stb...és eddig a szezonban 90%-ban ez történt, szóval jah ül a taktika, ráfoghatjuk.

Biztos az is tudatos taktikai elem, hogy Lamine lövése megpattan pont úgy, hogy esélye se legyen a kapusnak, értem:D
Más csapatoknak a védekezése is ugyanilyen veszélyes, csak éppen más szempontok alapján. Az Atleticonak volt 2 lehetősége, védekezhetünk akárhogy ennyi helyzete bárki ellen van az Atleticonak, lásd a Bl meccset a Real ellen, ahol legalább 4-5 nagy helyzetet szórakoztak el, ráadásul ugyanannyi kapott góllal állunk, mint a másik madridi csapat, szóval csak nem olyan rossz ez a védelem.

És lehet, hogy Yamal lövése megpattant, de mellette volt még legalább 3 nagy helyzet ami kimaradt, köztük 2 kapufa. Hiába volt Lamine gólja szerencsés, előtte volt két ziccere, amit kihagyott, szóval nem mondanám, hogy nem volt semmi tudatosság a támadójátékban és csak a szerencse volt velünk.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.03.17. 10:59:14

Már elnézést, de minden meccsen van az ellenfeleknek 3-4-5 ilyen lehetősége. Tehát tendencia, hogy erre utaznak.
Szerintem a 3 atletico meccsen kaptunk 4 ilyen gólt, de lehet 5-t.

Egyéni hiba előzte meg, de közben meg többen is félúton voltak.
Ha ezen legyintünk, hogy benne van, akkor egyszer meg fognak szórni minket, kérdés, hogy arra hogy reagálunk, vagy mit fog okozni.

Egyébként az állományunk meglenne, mert pont amikor Araujo van, ő az ilyen Koundé hibákat tudja javítani, mert gyorsabb mint a másik kettő, és ezek a helyzetek még beadásig se tudnak miatta eljutni, keresztez és tisztáz.
Ha nincs Araujo és így beindítanak, akkor már csak az ellenfélbe lehet bízni, hogy az első passzt elrontják, vagy lassú a támadó, hosszan tolja meg stb...és eddig a szezonban 90%-ban ez történt, szóval jah ül a taktika, ráfoghatjuk.

Biztos az is tudatos taktikai elem, hogy Lamine lövése megpattan pont úgy, hogy esélye se legyen a kapusnak, értem:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Peter
Director del Fútbol

2025.03.17. 10:11:10

csababarca írta:
Ezt össze kell rakni, ez az elsődleges feladat
Erre nincsen meg a jelenlegi állományban az ehhez megfelelő képesség.

Flick igyekszik a tőle telhető lehető leghatékonyabb kompenzálásra, de előfordul, amikor az elkerülhetetlent nem sikerül elkerülni.... :D
Ez gyenge pont.
Ha nem képes az ellenfél ezt a maga módján megfelelően kihasználni, nincs belőle nehézség, ha igen, akkor baj van, baj lesz.

Ilyenkor már nem csak rajtunk múlik a forgatókönyv írása.

Majd kiderül (talán a szezon eredményességétől is függ majd), hogy a következő szezonra ez vajon megkapja a kellő prioritást vagy sem.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.03.17. 09:51:14

Ez a fajta hiba benne van ebben a játékban. Azt nem hiszem, hogy lehetséges ezt így hibátlanul csinálni folyamatosan. A kettő eset volt sok egy meccsre, és ők is pontosak voltak, ami ugyancsak nem jön mindig össze. Néha van ilyen.
Szóval én nem látom tragikusan a hibát, inkább azt, hogy mások már inkább második emberes elfutasokat fognak játszani, ami ellen ez a védekezés hatástalan. Persze, az meg több embert kíván a támadásukba, ami nekik lesz kockázat. Érdekes taktikai harc ez, és egyelőre jól állunk, és még Araujo joker a kezünkben van.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.17. 09:42:27

csababarca írta:
Jó meccs volt, fordulópont Lewy gólja, eszement dolgot csinált, bravó.
Kicsit makkos is volt Yamal gólja, kb 5 méterrel a másik irányba mellé ment volna, de jól pattant.

De megérdemelt győzelem volt így is bőven.

Aggasztó a védelem számomra, egyszerűen a 2. góljuknál ordítottam magamban, hogy ott lesz egy visszapassz és beindulás, hihetetlen, hogy én laikusként látom, érzékelem, Flickék meg ezertonnányi videószalag ellenőrzése, átnézése után se tudnak erre reagálni.

Az a szerencsénk, hogy ezt a kicsit gyengébb csapatok már nem tudják megcsinálni, mert vagy a védők mögé ívelésbe belebakiznak, vagy a centerezés pontatlan.

Ezt össze kell rakni, ez az elsődleges feladat, a góllövés az bármikor bárhonnan, kb bárkitől érkezik, azon felesleges aggódni.

Ferrannak szerintem (korábban is írtam) ez a csereszerepkör tökéletes, pláne ha Lewy is fent marad, mert a lengyel elviszi/leköti a védőket, Ferrannak több helye, területe van, ami kell is neki.
Nem akarom Inigon elverni de mindkét gólukban nyakig benne volt, de a másodiknál Koundé hibázott. Teljesen felesleges volt annyira előrelépni mikor az ellenfélnél volt a labda, így teljesen üres maradt az a terület, még Pedri is hátrébb volt. de még így is simán el lehetett volna kerülni, ha Martinez, nem három méterre van a védőjétől ráadásul ő tartotta játékban Gallaghert, nem is tudom hogy maradt annyira hátul a többiektől méterekre. Nem a feltolt védelemmel volt a gond vagy egy levédekezhetetlen kontra volt, egyszerűen egyéni hiba. Ugyanakkor a többi meccsén szinte hiba nélkül, tanárian játszik, be-be csúszik egy ilyen is, ahogy másoknál. Csak a támadósorban vagy a kp--n ez annyira nem tűnik fel. Viszont össz vissz két helyzetet engedtünk nekik (Sorloth második lehetőségét visszafújták volna), ami egyáltalán nem vészes. A Real ellen például sokkal több lehetőségük volt, de ott sikerült mindent elbénázniuk. Ugyanolyan koncentráltnak kell lenni az ő védekezésüknek, egyszerűen az más mint a miénk, ugyanúgy egy hiba elég a védelemben, hogy gól legyen a vége csak a feltolt vonalnál látványosabban jön ki. Annak a csapatnak lőttünk négyet, aki eddig mindössze 18-at kapott. Ráadásul mellette volt még legalább három nagy lehetőség.

Raphinha szépen felpörgött a végére és a gólpassza klasszis volt, viszont az utolsó negyedóráig szinte pályán sem volt és még a védekezésből sem vette ki úgy a részét, ahogy szokta.

A legnagyobb poén, hogy ősszel klasszisokkal jobban játszottunk, ahogy a kupában is, mégsem sikerült megverni őket. Kíváncsi leszek, hogy a visszavágón mi fog történni.
Ettől a válogatott szünettől nagyon tartok, nem lenne jó, ha megismétlődne az őszi helyzet, főleg hogy a Bl is itt van.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Jó meccs volt, fordulópont Lewy gólja, eszement dolgot csinált, bravó.
Kicsit makkos is volt Yamal gólja, kb 5 méterrel a másik irányba mellé ment volna, de jól pattant.

De megérdemelt győzelem volt így is bőven.

Ferrannak szerintem (korábban is írtam) ez a csereszerepkör tökéletes, pláne ha Lewy is fent marad, mert a lengyel elviszi/leköti a védőket, Ferrannak több helye, területe van, ami kell is neki.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.17. 02:14:22

Peter írta:
2025.03.17. 00:21:50
Nekem nagyon tetszik, ahogyan ráfordultunk erre a tavaszra.
A benfica elleni emberhátrányban mutatott teljesítmény is megmutatta a csapat tartását, ma ez teljes létszámban is megmutatkozott amihez határozott győzni akarás is párosult egy nagyon komoly játékerőt és ellenállást képviselő Atleti ellen.

Ez a győzelem már "nagyon hasonló ahhoz", ahogyan egy bajnoki címre törő csapatra ez jellemző.... :D
(idézőjel, mert én ezzel a kérdéssel augusztus óta nem is foglalkozom....és ma sem ez érdekel)
Ez már kicsit olyan, mint Pedri teljesítménye esetleg, hogy fizikailag mennyire rendben van a csapat. Annyira már nem is kiemelkedő vagy meglepő. Ha csak az idei évet nézzük is sokadik hasonló meccs. A Real elleni 5:2, ahol fordítottunk és 10 emberrel fejeztük be, a Benfica elleni 5:4 és 1:0 vagy az Atletico elleni kupameccs.
De ha alapból az egész szezont nézzük, a november-decemberi lejtmenet után az idei évben egy 15 gyózelemből és 3 döntetlenből álló veretlenségi sorozat. Remélem, hogy a válogatott szünet nem fog bekavarni és nem szakad meg a lendület, mert ősszel is ekkor jött a hullámvölgy, egy újabb pedig az egész szezonunkat elmeszelné
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.17. 01:26:14

Én nagyon kiemelném azt a taktikai húzást, amit Flick kitalálta végére, mert azért ez nem volt teljesen evidens, és a szenvedő támadóinkat újjáélesztette vele. A brazil nyilván sokkal komolyabb labdákat tud szórni jobbról, komfortosabban mozog ott, ez nem is kérdés, áttette hát Yamal mellé. Volt egy Madrid meccs, asszem tavaly a City ellen, mikor Carlo Rodrygót és Vinit is áttette balra egymás mellé, és felzabálták az akkor azért elég jó City védelmét. Na ez történt most is. Nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy két zsenit tartsanak egy oldalon. Gondolom ha Simeone kap plusz 10 percet, lereagálja, de így váratlanul, pláne fáradó védelemnek egyszerűen ez sok volt. Kreáltak is rögtön mindketten egy gólt, megosztva a figyelmet. Yamal még jobban feléledt, Raphának meg volt esélye befelé lőni a jellegzetes lőtt-kanyarított lasztijait, amit balról nemigen tehet meg, ezt a méregfogát vesszük ki a túloldalról Yamal oltárán (jogosan). Onnan ugye sokszor átlövéses gólt is szokott lőni, amikor átteszik, ez is benne van pluszban. Közben meg nagyon szoros kötelék van kettejük között, ami tovább segíti ezt a dolgot, érzik, mikor kell melyiknek átengedni a teret.

Brutális, levédekezhetetlen volt ez a megoldás. Remélem, hogy többször meg meri lépni Flick váratlanul, mert tényleg nincs az a védelem, ami megakadályozza őket, hogy helyzeteket kreáljanak onnan, legalább az egyikük, két teljesen különbözó módon káoszt teremtő játékos, a legjobbak között a világon. Nyilván egész meccsen nem működne így, reagálna a védelem, de így... szerintem ez a húzás hozta a meccset. Lewy abszolút semmiből érkezett, világklasszis villanásán kívül.

Nem tudom, Ferrán behozatala nélkül működne-e (alighanem egy Fermín is megoldaná addig félig a balszélt), de mostanában Baldé is annyira jó, hogy ha kockáztatni kell kicsit, simán ott lehet hagyni.

Olmó viszont nekem kicsit csalódás. Kicsit olyan az érzésem, mintha megérkezne, lejátszana 1-2 zseniális meccset, aztán teljesen beleszürkülne. Lesérül, visszatér, megint szárnyal 1-2 meccsig, aztán megint szürke. Nem mondom, hogy a többiek jelen formájában ne ő kezdjen, mert nem is rossz épp, csak olyan... nem extra, nem tud húzóember lenni semmiképp sem. Remélem, hogy valahogy stabilizáljuk a formáját, mert óriási segítség lenne, top formájában nagyon-nagyon magas szint, egyszerűbbé tesz mindent, nekem a "gördülékeny" szó jut eszembe ahogy össze tudja kötni a csapatrészeket, ahogy meg tud indulni, ahogy át tudja venni tapadósan a labdát és gólt vágni belőle. Minél jobb top formában játszó támadó szellemű játékos van elöl, annál jobb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.03.17. 00:21:50

Szenzációs meccs volt és mindkét csapat előtt le a kalappal, mert egy jó és agilis Atletit voltunk képesek legyőzni.
Mindkét csapat hajtott, akart és el is fáradt, 2-2 után érződött, hogy ez a meccs döntetlen nem marad. Nagy volt az iram a végén és jöttek is oda-vissza a pontatlanságok, hibák, de mindkét csapat láthatóan nyerni akart, a győzelemért hajtott.

Egy rossz szavam sem lett volna akkor sem, ha az Atleti bekotor valahogy egy harmadikat és ők jönnek ki jól a végén, mert láthatóan nagyon akartak ők is nyerni.
Ezért nagyon komoly ez a mai siker.

Szóval nagyot ment a csapat és igazán pozitív volt az a gyilkos ösztön, ami a vérszag megérzése, a harmadik gól után még a negyedik gólt eredményezte.

Nekem nagyon tetszik, ahogyan ráfordultunk erre a tavaszra.
A benfica elleni emberhátrányban mutatott teljesítmény is megmutatta a csapat tartását, ma ez teljes létszámban is megmutatkozott amihez határozott győzni akarás is párosult egy nagyon komoly játékerőt és ellenállást képviselő Atleti ellen.

Ez a győzelem már "nagyon hasonló ahhoz", ahogyan egy bajnoki címre törő csapatra ez jellemző.... :D
(idézőjel, mert én ezzel a kérdéssel augusztus óta nem is foglalkozom....és ma sem ez érdekel)
ikajli
Capitá del Barça

2025.03.16. 23:41:23

Hát ez valami elképesztő volt, el se akarom hinni. Azért komoly tartása van a csapatnak. Ez nagy előre lépés az elmúlt évekhez képest. Még messze a szezon vége, és bármi is lesz, már büszke lehet magára a csapat.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.16. 23:38:27

Nem hiába mondtam, hogy az Atleti ellen jobban megszenvedünk, mint bárki más ellen. Ezért örülök, hogy ők estek ki a BL-ből. A Real Madrid ellen sima 9-2-es a gólarányunk ebben a szezonban. Az Atleti keményebb diónak tűnik, ezért örülök, hogy kipottyantak az utunkból, és legalább a BL-ben nem kell velük többet játszani.

Lewandowski a gólja mellett a 2. gólnál is fontos szerepet töltött be. Ragyogóan elvitte a középhátvédet, Ferran üresen fejelhetett. Ezért érdemes két centerrel támadni, megoszlik a védelem figyelme. Egy centert lefognak ketten-hárman. Plusz egy ember viszont szét tudja ezt zilálni. Emellett Lewandowski nagyon jó abban is, hogy teret nyisson a centertársnak, kész lemondani a gólszerzésről, és a másik keze alá dolgozni. Nagyon jól el tudja vinni a védőjét, tisztára játszva a társat.
Troym írta:
2025.03.16. 23:13:37
Se Kounde, se Inigo, se Cubarsi nem volt jó, ez túl sok egyszerre, valamit ki kell erre találni.
Jön majd Tah. Araújóval erős kezdőt alkothatnak majd, Cubarsí-val, Martinezzel pedig lesz egy jó rotációnk, kisebb csapatok ellen bőven jók ők is.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.16. 23:33:09

Saviola írta:
2025.03.16. 23:13:09
Nagy kritikusa vagyok, de ma Lewa hozott minket vissza ebbe a meccsbe.

Hatalmas előrelépés, hogy nem omlunk össze és képesek vagyunk ilyen meccseken fordítani.

Minden tiszteletem a brigádé!

Sempre❗️❤️💙
A gólját nem nézve is feltűnt hogy sokkal agilisebb, robbanékonyabb volt mint mostanság, nem tudom mi történt vele de nagy volt a kontraszt a nemrégi fáziskéséses meccsei után. =D>

A csapatra meg nincsenek szavak, 2-0-nál azt hittem én is hogy lefőtt, itt gólt se fogunk tudni rúgni, erre hamar kiderült hogy Flick és a srácok nem így gondolták 8) =D>

Raphinha jobbra kerülésével jelentősen sikerült megkavarni a játékot, jöttek is sorra helyzetek, hiányoltam a buszozós ellen a távoli, 16-oson kívüli lövéseket erre Lewandowski és Yamal is rúg egy olyat :D
Sonoma
Capitá del Barça

2025.03.16. 23:18:14

Nem gondoltam, hogy így fordítunk 0-2 után.
Nálam is Lewa a meccs embere.
Az ő gólja felrázta a csapatot és elkezdett hajtani, játszani, ahogy szokott. Szép volt fiúk!
Troym
Llegenda del Barça

2025.03.16. 23:13:37

Hatalmas siker, nagy gratula a csapatnak, a támadók kihúztak minket a kakserből, de ideje tenni valamit a védelemmel. Mindig nem lesz 4 gólunk, nem fér bele, hogy ajándékozunk könnyű gólokat. Se Kounde, se Inigo, se Cubarsi nem volt jó, ez túl sok egyszerre, valamit ki kell erre találni.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.03.16. 23:13:09

Nagy kritikusa vagyok, de ma Lewa hozott minket vissza ebbe a meccsbe.

Hatalmas előrelépés, hogy nem omlunk össze és képesek vagyunk ilyen meccseken fordítani.

Minden tiszteletem a brigádé!

Sempre❗️❤️💙
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2025.03.16. 23:14:12-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
davi10
Llegenda del Barça

2025.03.16. 23:06:53

Nem tudom milyen üzletet kötött az ördöggel Laporta vagy Flick, de ez az idei szezon nagyon kemény. Sokadik meccs után csak vigyorgok ki a fejemből :D

Flick pedig remélem megtanulta a leckét a kupavisszavágóra, majd csak a 70. perc után szabad elkezdeni ledolgozni a 2 gólos hátrányt :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.03.16. 23:05:12

Zoldbela írta:
2025.03.16. 23:04:05
Sokáig úgy nézett ki, hogy ha holnapig tartana a meccs, akkor sem lőnénk gól, aztán: KIÜTÉSES GYŐZELEM.
Azért más, amikor Raphinha támad le elől
vidra
Entrenador del Barça

2025.03.16. 23:04:42

Persze, mert bejött Ferran. Aranylabda bamm.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.03.16. 23:04:29

Megérdemeltük. 2-0 után lefociztuk az Atletit, de főleg azért érdemeltük meg, ami az őszi meccsen történt. Malaccal nyertünk, de megtettünk érte mindent. Yamal góltalansági sorozata megszakadt, Rapha is két pazar előkészítéssel járult végül hozzá, Lewynek is megvolt a gyönyörű megoldása.

Már csak azért is nagyon kellett, mert így esetleges pontegyenlőségnél is miénk lenne a bajnokság.

A fizikai állapotunk és Flick problémamegoldóképessége megint tündökölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.03.16. 23:11:28-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.03.16. 23:04:05

Sokáig úgy nézett ki, hogy ha holnapig tartana a meccs, akkor sem lőnénk gól, aztán: KIÜTÉSES GYŐZELEM.
vidra
Entrenador del Barça

2025.03.16. 23:03:28

A pacemakerem lemerült.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.03.16. 20:44:17

Frenkie de Jong will miss the match vs. Atlético Madrid due to stomach problems. @FCBRAC1
Kép
Válasz küldése