2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már ne is haragudj meg, de ez szimplán nem igaz. Dest, Depay, Coutinho, Balde szerinted nem vállalta fel az 1v1-eket? Busi és Coutinho nem próbálkoztak progresszív passzokkal?
Csakhogy akkor volt egy Xavi-Ini kp, egy csúcs Messi, volt egy Villa, Eto elől, és egy csúcs Alba-Alves páros.vinszentvega írta: ↑2021.09.20. 23:00:01Ugyan már! Pep-Tito- Valverde csapat mikor ívelgetett be? Itt vannak ezek a gyors tehetséges gyerekek, erre azt látom hogy egyik sem mer kibontakozni, mert ha nem a mester utasításait követi, akkor felkerül a lelátóra…Ez legjobban Puigon látszódott. Csak is a kötelező passzok, semmi más!
Nincs passzjáték, mennek a vak labdák középre… Ez semmi
Igazad van, nekem sem tetszett, amit láttam, sőt.. Lassan szerintem Laportáék is elgondolkoznak, hogy mi legyen, de páran itt úgy reagálnak, mintha még nem láttak volna életükben egy finom angol alsóházi derbit, és ez a labdarúgás ellen elkövetett büntény volt, hogy megpróbáltunk nyerni, a lehetőségünkhöz/tudásunkhoz mérten.
Fején találtad a szöget, akkor volt egy Kluivertünk, most nincsvinszentvega írta: ↑2021.09.20. 23:25:41Keresem a mondatod végén a szarkazmus volt célzást. Te ezt komolyan gondoltad amit leírtál?
A támadójátékunk nem létezik, csak is beívelésekre operálunk…. Még akkor se ez volt a fő taktikánk, amikor a világ akkori legjobb kilencese, Kluviert nalunk játszott Éket
Nekem ezzel amúgy nincs bajom, de nem pont Te védted Koemant, hogy ő legalább a klub filozófiáját akarja megvalósítani?
Keresem a mondatod végén a szarkazmus volt célzást. Te ezt komolyan gondoltad amit leírtál?
54 volt az, 14 sikeres is volt bármit is jelentsen az. Araujo köré lehet építeni legalább annyi pozitívum van.vinszentvega írta: ↑2021.09.20. 23:10:0245 db beívelés az ellenfél 16-osához…. Milyen effektív kis taktika![]()
Ahogy Recrea is írta: új edzőt. Ha ez a megszerzett pont Koeman maradását eredményezi, akkor inkább kaptunk volna ki. Teljesen kilátástalan a jövőnk a hollandal. Hogy más jobb lenne? Nem tudjunk, de ennél rosszabb már aligha lehet. Mindig is rossznak tarottam azt a mentalitást, hogy inkább az ismert rosszhoz ragaszkodunk, és nem merjük megpróbálni az ismeretlen bizonytalant.
Ugyan már! Pep-Tito- Valverde csapat mikor ívelgetett be? Itt vannak ezek a gyors tehetséges gyerekek, erre azt látom hogy egyik sem mer kibontakozni, mert ha nem a mester utasításait követi, akkor felkerül a lelátóra…Ez legjobban Puigon látszódott. Csak is a kötelező passzok, semmi más!
6 perc volt de ki számolja?
Nem. 1 hónapja nem végzett rendes edzésmunkát, most igen.