Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is fura volt, de szerintem elfáradt, folyamatosan 20 méteres sprinteket nyomott lyukra. De végül bejött Nico, szóval nem érheti szó a ház elejét.visca el barca írta: ↑2021.12.18. 20:23:493 pont meg van, volt egy jo 45 percunk, a tobbit felejtsuk el.
Vki amugy latott raciot abban h 2-2nel lehozta xavi jutglat, behozta nicot, aztan kozepcstar nelkul tengodtunk? Vagy rosszul lattam vmit?
Xavi te vagy az?
Szerintem is az lesz. Az azért jobban is fekszik Gavinak, mint mikor támadót játszott a szélen.visca el barca írta: ↑2021.12.18. 17:41:33343 lesz ez, gavi most a jobboson. Elol meg adna magat ha abde megint a jobboson lenne, multkor is ott paradezott.
343 lesz ez, gavi most a jobboson. Elol meg adna magat ha abde megint a jobboson lenne, multkor is ott paradezott.bence0330 írta: ↑2021.12.18. 17:27:49Busi kimaradt, ő lesz még középen. Eszerint akkor szerinte is jobb Jugtlá, mint LDJ.visca el barca írta: ↑2021.12.18. 17:25:17ts eg araujo lenglet alba gavi de jong dembele jutgla abdeGondolom ő lesz középen, akár 3-4-3, akár 4-3-3 lesz
Busi kimaradt, ő lesz még középen. Eszerint akkor szerinte is jobb Jugtlá, mint LDJ.visca el barca írta: ↑2021.12.18. 17:25:17ts eg araujo lenglet alba gavi de jong dembele jutgla abde
A rotálásra én is kiváncsi vagyok. Szerintem nem is tudunk még eleget Xavi szokésairól, mert majdnem mindig kényszerben volt.Chino írta: ↑2021.12.18. 16:46:22Remélem Gavi és Busquets padozni fog, nagyon nem kéne elveszíteni őket a Sevilla előtt.
Kíváncsi vagyok a mai támadósorra, nem tudom LDJ-t felküldi-e Xavi, de nem biztos, hogy nem mínusz 1 ember lenne. Emellett nagy kérdés lesz még, hogy Araujo mellé beküldi-e Umtitit vagy marad EG
Bocsi baromi hosszú leszek. Csak valamin elgondolkodtam, arról, hogy Barca DNS.
Sajnos így van. A védekezésünk is gyenge a célfocihoz, a kontrákhoz van két sérülékeny szélsőnk, a kíméletlen bejező előre pedig szintén hiányzik.csababarca írta: ↑2021.12.12. 22:24:53Igen, ezt kellene.
De két bibi van: Xavi nem fog célfocit játszatni, szerintem. A másik hogy ez a brigád arra se lenne alkalmas, max egy atom bunkerre, mindenki hátul, csuriban az ujjak, és hátha megússzuk.
Ezert nem lett volna szabad Xavit idehozni, most legalabbis nem. Ez a keret total alkalmatlan az o focijara. (Oregek már nem, fiatalok még nem jok.) Olyan eddzo kellett volna, aki a jatekosok skilljeihez igazitja a taktikat. Nyilvan most milio nehezito tenyezo van, egy kezdore valo serult, stb; de ez a keret nem botlabuakbol all, top3 spanyol tovabbra is, csak arra kellene hasznalni a jarekosokat amiben jok. De ez a klub nem tud kinoni ebbol, ugy tunik. Coutinhobol uj Iniestat szerettek volna csinalni, Dembelebol Neymart, A huszadik jobbjatvedbol uj Dani Alvest...csababarca írta: ↑2021.12.12. 22:24:53
Igen, ezt kellene.
De két bibi van: Xavi nem fog célfocit játszatni, szerintem. A másik hogy ez a brigád arra se lenne alkalmas, max egy atom bunkerre, mindenki hátul, csuriban az ujjak, és hátha megússzuk.
Jó, hogy ma is volt valaki (Umtiti) akire rá lehet fogni a vereséget TS mellett. De ha Lenglet, vagy EG hoz le ilyet, akkor húú mekkora fejlődés, áááá nem is rossz, blabla megy.
A franciának már rég nincs itt a helye, Xavi viszont talán bízna benne, őrült meccshiány, talán lesz jobb is. Ha meg nem, akkor viszlát, nekem aztán mindegy.
Igen, ezt kellene.