Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen igazad van. Nem hiszem, h ezután a meccs után számon kérhető a csapaton az akarás. Igaz nem adtak ki magukból mindent, közel sem, de nem is volt rá szükség, és egy kis szerencsével elég alapos zakóval utazott volna haza Sociedad.sjd írta:Elég meredek azért, hogy egy félidőt emberelőnyben játszva, huszonakárhány lövésből végül a Sociedadnak kell egy ilyen öngólt rúgnia a 2-0hoz. De azért ezzel a "meddő és ötlettelen" játékkal rúgtunk 2 (na jó, 1) gólt, két kapufát, 3 lövés kb. centikkel ment fölé, Sanchez kihagyott még egy ziccert, Alves meg méterekről fejelte fölé és akkor még rá sem tértem a kapus védéseire.
Pedig még mindenki nagy álmából, a távoli lövésekből is volt minimum 5-6, itt kéne már élvezkedniük azoknak, akik szerint ez a megoldás a "meddő és ötlettelen" játékra.
(Azt már nem is mondom, hogy a Sociedadnak még a csatárai sem nagyon jöttek ki a saját védekező harmadukból, ehhez képest azért párszor sikerült bemenni a kettős védőfal mögé.)
Nem döntötték még el szerintem, vagy csak nem jelentették be.maister6000cm3 írta:Tudja esetleg valaki, hogy idén hol lesz?

Két egymásnak való figura. Ha egy csapatban lennének biztos jól megértenék egymást...LM10 írta:Ez a Diego Costa vetekszik Pepe aljasságával

shutterisland írta:nem tudom eldönteni, hogy atletico ennyire gyenge, vagy a real ilyen erős ma.
sokkal egyoldalúbb, mint várni lehetett.
nahálistennek...már láttam olyat,hogy xavi-roberto közép, alexis,cesc,tello támadósor...mázli,hogy nem az az igazi.visca el barca írta:Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Cesc; Pedro Alexis y Messi

Köszönöm szépen.BarcafanTomee írta:itt tudsz válogatni bőven : http://www.rojadirecta.me/" target="_blankflecksd írta:Sziaszok élő jóminőségű Linket szeretnék az esti meccsre nincs sajnos Digi1em. előre is köszönöm
itt tudsz válogatni bőven : http://www.rojadirecta.me/" target="_blankflecksd írta:Sziaszok élő jóminőségű Linket szeretnék az esti meccsre nincs sajnos Digi1em. előre is köszönöm