Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nincs mitCapon írta:Köszönöm, már meg is van melyiken nézem.
Érdekes kezdő. Ez most 4-4-2 akar lenni? Vagy Iniesta megint szélső? Vagy Cesc hamis 9-es Messi pedig jobbszélső?BarcafanTomee írta:Ha jól látom kezdőt még nem irta be senki, ime :
Pinto, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi and Cesc.
pont jó, mert igy meg tudom nézni a jóban-rosszbant előttepitta19 írta:DigiSport 1 csúsztatva 23.05-től.

Igen erős kezdő...BarcafanTomee írta:Ha jól látom kezdőt még nem irta be senki, ime :
Pinto, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi and Cesc.
Melyik tv adja? mert a digi 1-en az Arsenal-MU megy...BarcafanTomee írta:Ha jól látom kezdőt még nem irta be senki, ime :

ott lesz. az este 9 azt nem tudomzeli39 írta:Megtudja nekem valaki erősíteni ,hogy a kupa döntő Madridba a Santiago Bernabeu stadionba lesz 2014.04.19. én este 9

Az emberek többségét szerintem ez nem is igazán érinti, digi híján amúgy is mindig streamelünk.ferninho írta:amúgy holnap nem adják élőben a digin se a Barca meccsét.
Arsenal - United és a Napoli - Romát fogják adni és csak 23 után fogják kezdeni adni a Barca meccset felvételről.
Ez már kezd nagyon off lenni itt, inkább át kéne vinni egy másik topicba, de erre még reagálok.pep71 írta:Nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy Kloppról, meg azt mondod, hogy nem való ide meg stb, holott ő többet tett le az asztalra szvsz.Alcantara írta:
Ez egy igen "meggyőző" érv. Sajnálatos, hogy a klubvezetés ezt nem olvasta el a szerződtetése előtt. Madridban is felmerült a neve lehetséges edzőként. Gondolom ők sem dominánsak ebből a szempontból.
Tatáról szvsz a fórumozók többsége se nagyon hallott, de ezzel nem azt mondom, hogy rossz edző...
Lennél olyan kedves átnézni, mit írtam Kloppról, ha próbálsz érdemben válaszolni az írásomra?pep71 írta:
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy Kloppról, meg azt mondod, hogy nem való ide meg stb, holott ő többet tett le az asztalra szvsz.
Tatáról szvsz a fórumozók többsége se nagyon hallott, de ezzel nem azt mondom, hogy rossz edző...
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy Kloppról, meg azt mondod, hogy nem való ide meg stb, holott ő többet tett le az asztalra szvsz.Alcantara írta:Ez egy igen "meggyőző" érv. Sajnálatos, hogy a klubvezetés ezt nem olvasta el a szerződtetése előtt. Madridban is felmerült a neve lehetséges edzőként. Gondolom ők sem dominánsak ebből a szempontból.pep71 írta: semmit nem mutatott európai csapatnál, sőt én még azelőtt a nevét sem hallottam, hogy szóba hozták a Barcával.
Ez egy igen "meggyőző" érv. Sajnálatos, hogy a klubvezetés ezt nem olvasta el a szerződtetése előtt. Madridban is felmerült a neve lehetséges edzőként. Gondolom ők sem dominánsak ebből a szempontból.pep71 írta: semmit nem mutatott európai csapatnál, sőt én még azelőtt a nevét sem hallottam, hogy szóba hozták a Barcával.