Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.28. 16:49:39

S.Agüero írta:
Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.
2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?
Valóban, átírom! :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 16:47:55

én leginkább annak örülnék ha a sok csürhe nem rugdosódna ész nélkül, vagy legalább kiállítanák őket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.28. 16:47:06

Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.
2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.28. 16:44:37

Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 1-1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.08.28. 16:50:21-kor.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Eigner Zsolt
Barça C

2013.08.28. 16:41:47

Amúgy a Digi 1 adja a meccset..
Capon
Llegenda del Barça

2013.08.28. 16:14:27

Jó lenne ha Tata húzna valami váratlant.
Remélem az Atleti közel azonos stílusba és szinten fog focizni mint az odavágón. Nem nem azért mert rosszat akarok magunknak, csak kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni velük így, hogy már tudjuk mire számíthatunk. Ha nagyon nem megyünk ellenük semmire, akkor megérdemlik a kupát szó nélkül.
Az Atletinek a 2-2es döntetlen is jó így mi vagyunk komoly eredmény kényszerben.
Tippem 2-1
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.28. 15:42:00

Zolee23 írta:
visca el barca írta:sokkal jobban örülnék ha fabregas kezdene xavi helyén, meg neymar pedro helyén
Egyetértek.
Pedig már van Like gomb is. :mrgreen:

Amúgy már előre látom milyen sírás lesz itt 10 óra után, ha nem kezd Neymar. :lol:

Kupával kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk, otthon az Atmát verni szoktuk, 3-1 a tippem.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.28. 15:10:25

A Fabregas-Messi-Neymar hármast én mindenképp a kezdőben játszatnám, ehhez a direktebb játékstílushoz amúgy sem illik annyira Xavi, tényleg sokszor inkább visszafogja a csapatot. Minden tiszteletem az övé, a klub egyik legendája, de lassan lejár az ideje, szerintem már bőven nem kéne állandó kezdőnek lennie.

-------------VV--------------
Alves, Piqué, Masch, Alba
------------Busi--------------
--------------------Iniesta---
----Fabregas----------------
----------Messi--------------
--Alexis--------------Neymar

Valami ilyesmit lánék szívesen a szezon nagy részében. Esetleg, mivel Cesc-nek szerintem kifejezetten fekszik a hamis kilences poszt, Messit néhanapján kitolnám ismét szélre, ahogy régen, a helyén pedig Fabre játszana. Egy Messi-Fabregas-Neymar trió elöl szerintem elég impozáns.

visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.28. 14:00:03

sokkal jobban örülnék ha fabregas kezdene xavi helyén, meg neymar pedro helyén, de teljesen esélytelen.

1000% h vv, alba, masche, piqué, alves, xavi, ini, busi, pedro, messi, sanchez kezdő lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.28. 12:47:34

A várható kezdő ma estére a Sport.es szerint:
Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Mindenhol azt mondják, hogy Neymar kezdhet,meg hogy ő fog, de én ebben nem vagyok biztos.
Szerintem Pedro fog kezdeni,és Neymar csak a 60. perc körül fog beállni(szokás szerint)... Na de remélem nem lesz igazam.
Kép

Titi - The Legend!
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.28. 08:41:28

na, jöhet egy éjszakai számítógépes meccs. az előjelek nem kifejezetten jók ami a játékot illeti de az eredmény legalább nem teszi eleve vesztessé a csapatot, bár azt jósolom, hogy az idegenben lőtt gól előnye gyorsan el fog szállni.
a kupához 2-3 gól kellene, ami egy Neymar-Messi kettősben simán benne van, de: Messi ugye hosszú ideje képtelen egy meccset lehozni, Neymar pedig nem is játszott még végig egyet sem az Atléticó pedig nem az a csapat aki ellen 20-30 perc játék elég lehet. az első meccs alapján mégis azt mondom győzhetünk, mert: erősebb a Barca minden szeglete, mert a Madrid kontrái korántsem olyan hatékonyak mint a "nagy testvéré", mert otthon jáátszunk, és mert Tata miatt van egy különleges motiváció.(első kupa.) tippem:2:1, 3:1, 3:2
Erxy
Entrenador del Barça

2013.08.27. 14:29:49

Csak egy hiba miatt ír itt 14:00 órát, a mérkőzés nem akkor lesz. A főoldalon már 23:00 van. :)
Kép
herkulesxd
Barça C

2013.08.27. 14:21:51

Sziasztok!

Itt az oldalon látom, hogy a meccs 14-kor lesz (megváltozott időpont miatt), viszont még minden hírportál 23-as kezdésről ír.

Ez a 14:00-s kezdés tuti biztos info?? (gondolom a kelet miatt rakták át, ha tényleg átrakták)

Dávid
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.24. 13:51:03

kristop írta:
S.Agüero írta:Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.
mármint az oké, hogy song és busquets is pályán volt
de arra gondoltam, hogy ilyen volt-e felállás
---song----busi---
-------iniesta-----

vagy ilyen
----------song--------
busquets-----iniesta

csak mert a kézmozdulatokból az elsőt tippelném és itt a fórumon eléggé sokan szeretnék látni azt a felállást (én nem).
Úgy értettem én, ahogy te is, az első felállás volt a nyerő. :D
kristop
Entrenador del Barça

2013.08.23. 21:30:47

S.Agüero írta:Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.
mármint az oké, hogy song és busquets is pályán volt
de arra gondoltam, hogy ilyen volt-e felállás
---song----busi---
-------iniesta-----

vagy ilyen
----------song--------
busquets-----iniesta

csak mert a kézmozdulatokból az elsőt tippelném és itt a fórumon eléggé sokan szeretnék látni azt a felállást (én nem).
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.23. 21:12:28

Nem tudok hogy ezen sírjak-e vagy nevessek.

Godin:

"Láttam, hogy fogdossa azt a részt a lábán, én meg jeleztem a kollégáimnak hol kell megszorongatni. Nem volt bennem semmi rosszindulat. Én nem úgy megyek ki a pályára, hogy bárkinek is fájdalmat okozzak, és nem biztatom egyik csapattársamat sem, hogy rúgjon le egy kollégát. De nekünk figyelemmel kell kísérni, hogy mit csinálnak az ellenfelek, mert mindent meg kell tennünk azért, hogy győzzünk. Mi mindig gesztikulálunk, hogy kell megszorítani, nyomás alatt tartani az ellenfeleket, hogy a labdát megtartsuk. Ez egy döntő, és nekünk a határon kell játszani." - mondta Godín.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.23. 17:40:23

kristop írta:Kép
nem emlékszem már az utolsó percekre, de itt song a sokak által várt két vkp felállást mutatja businak? hogy úgy álljanak fel?
Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.
kristop
Entrenador del Barça

2013.08.23. 17:33:09

Kép
nem emlékszem már az utolsó percekre, de itt song a sokak által várt két vkp felállást mutatja businak? hogy úgy álljanak fel?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.23. 08:19:20

Lionel85 írta:Amilyen jó volt a Levante elleni mészárlás, olyan enervált az Atlético elleni meccs. Ötlettelen volt a csapat, nem pörgött 100%-on, ez nagyon meglátszott a csapat teljesítményén. Pedro játékát nézve sokszor az volt az érzésem, hogy egy helyben toporog. Amikor megkapta a labdát, azonnal figyeltek rá a védők, nem volt területe elvinni a labdát a szélen, a 16-ost alig tudta támadni, abszolút jogos volt a cseréje. Messi is el volt tűnve, sokszor a kezdőkörig kellett visszajönnie labdát szerezni, mert egyszerűen a középpályások képtelenek voltak megjátszani őt. És ez az Atlético érdeme volt. Jól játszottak, Diego Costa egy durva, néhol alattomos játékos, de pont ez az erőszakosság, ez a küzdőszellem emeli az Atlético egyik legjobbjává.

Villának nagy gratuláció a góljáért, az első félidőben nagyon pörgött, hogy megmutassa excsapatának, hogy kár volt eladni, de sokkal többet nem tudott hozzátenni az Atlético játékához. Szép gól volt.
szerintem: amit a Levante ellen meg LEHETETT tenni azt NEM TUDTA megtenni sem a csapat de főként néhány játékosunk! nem zárom ki persze a mentális hiányosságot sem de az mindegy, az is része egy-vagy több- játékos erejének, lásd: hogy Piquét, Alvest,Busquest tisztán megverték nem egyszer futó gyorsaságban, hogy Messi, Pedro Alexis cseleit többnyire hatástalanították,....stb.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.08.23. 00:20:03

A Levante elleni meccsen azt hittem, hogy végre ez az edző megtalálta Fabregas helyét, és azt mertem írni, hogy mellette Iniesta csere lesz. Erre most cserébe teszi Fabregast, jutalmul a jó játékáért, de igazán nem rotál, hanem berakja Iniestát, és kényszerből Jordi Albát.
Rögtön vissza is köszönt az előző idénybeli játék, az ötlettelen erölködés. Az is elgondolkodtató, hogy némileg Messi nélkül javult a csapat. Szerintem Messi mellé igenis gólerős játékosok kellenek, mert különben őt egyedül megöli az ellenfél. Ezek pedig a jelenlegi keretben Fabregas és Neymar.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.08.22. 19:51:46

Amilyen jó volt a Levante elleni mészárlás, olyan enervált az Atlético elleni meccs. Ötlettelen volt a csapat, nem pörgött 100%-on, ez nagyon meglátszott a csapat teljesítményén. Pedro játékát nézve sokszor az volt az érzésem, hogy egy helyben toporog. Amikor megkapta a labdát, azonnal figyeltek rá a védők, nem volt területe elvinni a labdát a szélen, a 16-ost alig tudta támadni, abszolút jogos volt a cseréje. Messi is el volt tűnve, sokszor a kezdőkörig kellett visszajönnie labdát szerezni, mert egyszerűen a középpályások képtelenek voltak megjátszani őt. És ez az Atlético érdeme volt. Jól játszottak, Diego Costa egy durva, néhol alattomos játékos, de pont ez az erőszakosság, ez a küzdőszellem emeli az Atlético egyik legjobbjává.

Villának nagy gratuláció a góljáért, az első félidőben nagyon pörgött, hogy megmutassa excsapatának, hogy kár volt eladni, de sokkal többet nem tudott hozzátenni az Atlético játékához. Szép gól volt.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.22. 16:24:50

Nem is tudom hol kezdjem. Ezért kár volt 1-ig fönt maradni. Várható volt, hogy ilyen lesz a meccs képe, már jó néhány éve ugyanilyen meccseket játszunk az Atleticoval a Calderonban. Nagyon kemény, agresszív fallal találtuk szembe magunkat. Utálatos ilyen csapat ellen játszani, mert az egyetlen céljuk az volt, hogy még azelőtt lerúgjanak minket, mielőtt bármihez is kezdhetnénk a labdával. Ehhez pedig társult, hogy az az Undiano Mallenco volt a bíró, aki "engedélyezte a valenciai mészárlást"... Ide-oda elmaradt piros lapok, be nem fújt tizenegyes. A részünkről nem sok mindenkit lehet kiemelni. Mascherano tanár volt, az egyetlen jól játszó játékosunk. Megérdemli a háton veregetést. Emellett még öröm, hogy Neymar gól szerzett és hogy nem kerültünk hátrányba a visszavágó előtt. Csak 2 problémám van. Az egyik, hogy az ilyen csapatok ellen továbbra is rendkívül meg fogunk szenvedni, ez nem olyan jó. Évente 1-2 ilyen meccs belefér, de jön a Real, Atletico, Valencia, BL-meccsek... Egyre több az ilyen meccs. A másik meg, hogy mind mentálisan, mind fizikálisan rendkívül fárasztó meccsen értük el ezt az eredményt. A 2. félidőben Albanak és Alvesnek kis túlzással több pontatlan labdája volt, mint pontos. Inivel egész meccsen (meglepően) csak többen voltunk, Xavi pedig beszürkült a 2. félidő végére. Nagyon érett volna a cseréjük. Az pedig rövid időn belül eldől, hogy Pedro 1 meccsre villant csak fel, vagy csak ez a meccs sikerült ilyen vékonykára. Egyébként egyre jobban látom a szemem előtt, hogy Alexis lesz a kezdő Messi és Neymar mellett.

Nagyon komoly másfél hét fog következni. Malagá és Valencia idegenben és Atleti otthon, egy hasonlóan kemény összecsapáson. Nem akarok rosszmájú lenni, de vhogy érzem, hogy itt vhol bukni fogunk. A Valenciát érzem a legveszélyesebbnek, náluk vhogy sosem sikerül nyernünk. Kulcsfontosságú lesz a rotációs kapa JÓ alkalmazása, talán a hétvégén lenne a legésszerűbb. Rendkívül fontos lenne, ha a következő 3 meccset behúznánk. Ha Messi nincs a pályán, akkor Neymarnak kell, mert 2-jük nélkül a komolyabb csapatok ellen eléggé súlytalan a gépezet megítélésem szerint. Csak játszanának már együtt... :o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.22. 15:12:16

Azzal nyilván nem árulok el nagy dolgot, hogy az első félidő pocsék volt. Azért tegyük hozzá, hogy a gól hatalmas védelmi hibából született (Piqué szerintem azt hitte hogy még együtt játszik Villával úgy kísérte) + 10-ből 2x találja el így a spanyol a labdát. Ennek ellenére, több komoly helyzete nem is nagyon volt a Madridnak, habár nekünk sem.

A második félidő hatalmas kontrasztot tükrözött. Gyakorlatilag Valdes aludhatott volna egyet, sok veszélyt nem jelentettek. A legtöbbször a félpályán sem jutottak túl, sokszor percekig 21 ember volt az Atletico térfelén. Ha belegondolunk, hogy Messi nélkül milyen félidőt hoztunk le elégedettek lehetünk. Főleg úgy, hogy több húzójátékosunk mélyen maga alatt teljesített, leginkább Iniestára gondolok. Igaz, hogy Busit ki lehetett volna szórni, viszont Suarezt meg Costat is nyugodtan. Én nem vagyok elkenődve, ha azt tudjuk hozni amit a második félidőben legalább két gól lesz közte. Főleg ha Ini is összeszedi magát +messi is felépül.
Viszont ritka gusztustalan csapat ez az Atletico. Én általában szurkoltam nekik, de itt folyton azon imádkoztam, hogy nehogy lesérüljön valaki fél évre.
Forca Barca!!!!
corol
Entrenador del Barça

2013.08.22. 12:36:13

noname írta:Kemény meccs volt. Igazi rangadó. Az Atletico lúzer középcsapatból igazi nagycsapattá vált Simeone alatt. Az 1-1 teljesen reális eredmény. A Madridiak tudják, hogy a bajnokságra sok esélyük nincs, így a kupákra hátjanak. Látszott ez ma is. Hihetetlen motivációval és akarással léptek pályára, miközben a mieink inkább az előszezon utolsó meccseként tekintettek erre a meccsre. Szerencse is kellett ahhoz, hogy az Atletico vezetést szerezzen. Az a Villa lövés 10ből 1x ha sikerül ennyire jól, de megérdemelték. A nagy akarásnak lett hátulütője is. Azt a rettenetes nyomást és futást nem bírták sokáig, kb a 60. percre kifúltak. Ekkor teljes mértékben átvettük a meccs irányítását. Az egyenlítés is megérdemelt volt. A meccs végére a mieink is kifáradtak, az utolsó 5 percben már mind2 csapat a sípszót várta. Az 1-1 reális eredmény. Az Atletico megérdemelte a vezetést, a meccs végén pedig megérdemelt volt az egyenlítés és még a győzelem is meglehetett volna.
Remek kis rangadó volt. Tavaly szezon végén ugyanezt tuti elszúrjuk.

Tata alatt erősebb lesz a nyomás az ellenfeleken, egyúttal Messi némileg mintha hátrébb játszana. Jó lesz ez, de még kell idő a csapatnak, hogy felvegye a ritmust. Most például ahogy a madridiak fáradtak el, úgy játszottak a mieink egyre jobban(gyorsabb, pontosabb passzok).

Az eredmény igazából tökéletes. Hazai pályán meg kéne nyerni a Szuperkupát.

Neymar jól játszott, Sanchez volt sztem a legjobb emberünk, Messiért kár, de még szerencsére szezon eleje van és lehet jegelni addig, míg teljesen rendbe jön.
Korrekt értékelés, egyetértek. Alexis valóban jó volt, de nálam Mascherano volt tegnap a legjobb.
noname
Llegenda del Barça

2013.08.22. 12:27:02

Kemény meccs volt. Igazi rangadó. Az Atletico lúzer középcsapatból igazi nagycsapattá vált Simeone alatt. Az 1-1 teljesen reális eredmény. A Madridiak tudják, hogy a bajnokságra sok esélyük nincs, így a kupákra hátjanak. Látszott ez ma is. Hihetetlen motivációval és akarással léptek pályára, miközben a mieink inkább az előszezon utolsó meccseként tekintettek erre a meccsre. Szerencse is kellett ahhoz, hogy az Atletico vezetést szerezzen. Az a Villa lövés 10ből 1x ha sikerül ennyire jól, de megérdemelték. A nagy akarásnak lett hátulütője is. Azt a rettenetes nyomást és futást nem bírták sokáig, kb a 60. percre kifúltak. Ekkor teljes mértékben átvettük a meccs irányítását. Az egyenlítés is megérdemelt volt. A meccs végére a mieink is kifáradtak, az utolsó 5 percben már mind2 csapat a sípszót várta. Az 1-1 reális eredmény. Az Atletico megérdemelte a vezetést, a meccs végén pedig megérdemelt volt az egyenlítés és még a győzelem is meglehetett volna.
Remek kis rangadó volt. Tavaly szezon végén ugyanezt tuti elszúrjuk.

Tata alatt erősebb lesz a nyomás az ellenfeleken, egyúttal Messi némileg mintha hátrébb játszana. Jó lesz ez, de még kell idő a csapatnak, hogy felvegye a ritmust. Most például ahogy a madridiak fáradtak el, úgy játszottak a mieink egyre jobban(gyorsabb, pontosabb passzok).

Az eredmény igazából tökéletes. Hazai pályán meg kéne nyerni a Szuperkupát.

Neymar jól játszott, Sanchez volt sztem a legjobb emberünk, Messiért kár, de még szerencsére szezon eleje van és lehet jegelni addig, míg teljesen rendbe jön.
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése