2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Voltak évek, amikor szerintem VV jobb volt, mint Casillas. Suta volt, ez nem kérdés, de amit az a rendszer kívánt, azaz kb 1-2 ziccer megfogása meccsenként, abban a legjobb volt. Volt classico, amit végül fölényesen nyertünk, csak arra már nem emlékszünk, hogy 0-0-nál volt két madrid ziccer, amit csak úgy ösztönből kiszedett. 1v1 -ben szerintem páratlan volt, és annak a csapatnak akkor pont ilyen kellett.Barca_10 írta: ↑2021.05.11. 18:20:57TS konkrétan 2 bajnoki címet hozott a jó öreg Ernestónak, Messi meg Suarez meglőtték a gólokat de hányszor húzta ki Ernőt a szarból a német mikor a nagyvezír piké-roberto moziztak a 35 éves támadók ellen. Pont TS az utolsó Messi mellett akit elő lehet venni. Az a top15 meredek, az öreg VV valóban top15, de inkább top30 volt, viszont TS-től három jobbat nehéz összeszedni. Courtis akit jobbnak láttam tőle idén, Oblak nem tényező egy ilyen felsorolásban az atletico antifoci stílusa miatt, a többinek azért bőven voltak potyái.
<3
Mondjuk amit te tolsz az teljesen olvasható és értelmes, még akkor is, ha sokszor nekem más a véleményem.
Btw, bunga szerintem Samper alteregója
Nem értek egyet a kijelentésével, de ha ez nem a sokadik ilyen lett volna, én is simán továbblépek. Nekem a jelenséggel van bajom, hogy mindenhol az ehhez hasonló dolgaiba futok.(ráadásul van olyan amit hónapok óta szajkóz)Kalapos írta: ↑2021.05.11. 20:17:12Rivaldo11 amit írt tök igaz.
Aaron3991, én már sokszor belekötöttem Bence0330 mondandójába, de most megvédem. Ő nagy bátorsággal annyit akart állítani hogy idén Mats nem alkotott nagyot, és volt több kapus akiknek jobb szezonja volt, akik jelenleg jobb formában vannak. Hogy 5 vagy 10 ilyen kapus van én nem tudom megítélni, mind1 is, alapvetően igazat adok neki. Mats-tól nem emlékszem nagy mentésekre, ellenben pár hiábára igen, és arra is hogy idén egyszerűen nem érzem a jelenlétét hátul: ami beesik beesik, amit extra lenne fogni azért nem hibáztathatjuk + néha hibázik. A társaknak is mintha kevesebbet magyarázni, nem szervezne annyit, de ezt a streamből nehéz megítélni. Korábban úgy érzem jobban kijött a magabiztos egyénisége hátul. Ez van, ilyen a szezonja, ezzel pedig nem lehet most topnak mondani.