Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát általában ilyenkor szoktunk gálázni mikor lenyomunk egy ilyen semmitmondó nulla gyalázatotFeast4 írta:Ha mondjuk 1:1 azt ők is tudják nekij nem jó.Bacrelonába azért még mindig nem győzni járnak a csapatok.Szerintem az lesz a cél hogy egy viszonylag stabil egy gólos kapott gól nélküli vagy akár egy 2-0as győzelem meglegyen otthon, utána meg kaparni egyet idegenben.Nem lesz sok gólos egy 1:1/2:1 idegenben (nekünk az jó is lenne) aztán egy rohanós meccs Barcelonában.Nagyon észnél kell lenni mert ha most belelépünk a késbe ellenük akkora csodálatos fordítás nem lesz.Bob_Marley írta: Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.
Ha gólt lövünk idegenben, tovább is fogunk menni, én ezt veszem tutira.
Másrészt most azért Allegrinek komolyabb szerszáma van mint a Milan.
Arra amúgy kíváncsi lennék aki gálára számít az mire alapozza?
Ha mondjuk 1:1 azt ők is tudják nekij nem jó.Bacrelonába azért még mindig nem győzni járnak a csapatok.Szerintem az lesz a cél hogy egy viszonylag stabil egy gólos kapott gól nélküli vagy akár egy 2-0as győzelem meglegyen otthon, utána meg kaparni egyet idegenben.Nem lesz sok gólos egy 1:1/2:1 idegenben (nekünk az jó is lenne) aztán egy rohanós meccs Barcelonában.Nagyon észnél kell lenni mert ha most belelépünk a késbe ellenük akkora csodálatos fordítás nem lesz.Bob_Marley írta: Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.
Ha gólt lövünk idegenben, tovább is fogunk menni, én ezt veszem tutira.
Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.Feast4 írta:Kizárt.Tutira előnyt akarnak szerezni.Mi játszunk otthon a második meccsen.Nyilván nem észnélkül de nekünk fognak jönni.Bob_Marley írta:Szerintem a Juventus is óvatos lesz, ikszet várok.
Kizárt.Tutira előnyt akarnak szerezni.Mi játszunk otthon a második meccsen.Nyilván nem észnélkül de nekünk fognak jönni.Bob_Marley írta:Szerintem a Juventus is óvatos lesz, ikszet várok.
Busquets és Arda is ott van.looka írta:Utazó keret:
Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) and Carbonell (30).
Ezt én nem igazán értem, már felépült volna? Vagy csak elviszi a csapatszellem miatt?
Igen, ez sajnos egyértelmű. Nem tudom mi kerülhetett Gomes kezébe, hogy nem lehet kihagyni, tán valami kompromittáló fotó Luchoról, vagy ilyesmi.csababarca írta:ne reménykedj.Rivaldo11 írta:Nem tudom mi Lucho terve, de remélem Robi játszik majd Busquets helyén, és nem Gomes. Labdabiztos, játékot jól olvasó ember kell oda. A portugál egyik kitételnek sem felel meg.
előbb hagyja ki Messit mint a portugál cimbijét.
pedig ordít,hogy Robi a legjobb opciónk oda (is).
ne reménykedj.Rivaldo11 írta:Nem tudom mi Lucho terve, de remélem Robi játszik majd Busquets helyén, és nem Gomes. Labdabiztos, játékot jól olvasó ember kell oda. A portugál egyik kitételnek sem felel meg.
Azt nézem mintha mostanában a hétköznapi meccsekre jobban fel lennék pörögve mint hétvégén.De hogy őszinte legyek nem is merek tippelni.Olyan kétarcú a csapat hogy hihetetlen.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
Menni fognak a srácok, mint a mérgezett egér. A Juve nem Málága.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
simán benne van,hogy nyerünk, vagy x.palesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.
BL és a Liga nagyon más. Juve és szerencsétlenkedik rendszeresen mostanság. Ki tudja milyen formában lesz. Nem írnám le a csapatot. Simán lehet hogy szenvedős X. Tippelni se mernékpalesz77 írta:Na, most a temetői hangulatba kíváncsi vagyok ki mit gondol..Szerdai játékot látjuk, vagy a mait.