Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.18. 12:46:08

Rivaldo11 írta:Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Igazából az teljesen csőd volt...

Tény hogy nem lett volna szabad Rakiticet lefejelnie, de Cavanit sem lett volna szabad üresen hagyni a kapu előtt. Remélem tanultak belőle, szerencsére Robi büntetett az utolsó másodpercben, de nem mindig lesz ilyen szerencsénk.

Gomes hát...Egyedül Busi szerepére lenne alkalmas, ő is kb olyan lassú, kérdés hogy mennyire tudna stabilitást hozni pláne egy Juve ellen...Sok kérdőjel van amit meg kell oldani Luchoéknak, van rá majdnem 4 hetük.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.03.18. 12:34:01

Barca96 írta:
Rivaldo11 írta:Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Én ennél a gólnál inkább Piquet venném elő. Hátvéd létére elindult cselezni,és elveszítette a labdát a középpályán, ahelyett, hogy leadta volna. Innen indult az egész.Az más kérdés, hogy Rakiticnek nem lett volna szabad engednie, hogy Kurzawa visszafejelje a labdát.
Szerintem nem Rakéta volt a legnagyobb ludas... A komplett védelem sehol sem volt. Rakitic is hibázott, hogy nem nyomta el az emberét, de hol volt Masche? Elméletileg ő felelt a jobbosért...
Nnem azért, hogy védjem Rakiticet, de szerintem nem mert erőszakosabb lenni, mert még befújják a tizit... Mondjuk így még rosszabb volt, de ezt akkor nem tudhatta... Én mindenképp inkább elővenném a 2 védőt (Pique meg Masche), nálam ők nagyobbat hibáztak, mert totál homályban voltak egész akció alatt.
Bartomeu, OUT NOW!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.18. 11:58:51

Hiába tüntettek Gomes ellen, szinte biztos hogy ő fog kezdeni az odavágón. Ő a legalkalmasabb arra a posztra Busquets után, illetve talán Roberto de kétlem hogy már az elso meccsen 3 vedovel kezdenenk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Barca96
Jugador del Barça

2017.03.18. 11:42:17

Én ennél a gólnál inkább Piquet venném elő. Hátvéd létére elindult cselezni,és elveszítette a labdát a középpályán, ahelyett, hogy leadta volna. Innen indult az egész.Az más kérdés, hogy Rakiticnek nem lett volna szabad engednie, hogy Kurzawa visszafejelje a labdát.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.03.18. 11:35:09

Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.18. 10:49:01

A fő feladatok a meccsig:
Megtalálni a gálakezdő 11-et, 3-4-3-ban.

Iniestát, Rakiticet, Busit csucsra járatni, különösen az első 2 személyt.

Gomest a kezdő 11 közelébe sem engedni BL mecccsen.

Busquetset megfelelően potolni az odavágón.

Én hasonlo játékkal küldeném ki őket, mint a Sevilla elleni bajnokin.
Visszább véve, a kezdőkör környékén maradva masszivan, aztán labdát szerezve ezerrel megindulni a Juventus kapuja felé.
Nem tipikus Barca, de idegenben kit érdekel ha ezzel hozunk egy idegen golos döntetlent vele, ahelyett hogy beleszaladnánk a késbe?

Aztán a Camp Nouban mehet a nyomás ezerrel, de persze csak ésszel.
Nagyon-nagyon-nagyon(!!) remélem hogy Cavani golját kielemezték a meccs után...Piquéék bolondsága miatt majdnem elment a párharc mikor már nagyon jöttünk fel, mint a talajvíz. Komolyan egy külön mesterség kell ahhoz, hogy egy félpályás szabirugásnál 3-an összrhozzák a golt a PSG-nél, ugy hogy Cavanit teljesen üresen hagyjuk kapu előtt 10-15 méterre..

A legjobb persze az lenne ha Init formába hoznánk fizikálisan is, Rakiticet szintén, ha KP-ban megerősödnénk akkor bármire képesek lehetünk.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.03.18. 09:45:23

Igaz, hogy nagyon figyelni kell, ez egy nehéz csata lesz. Én is úgy érzem, a serie a általános megítélése miatt gondolhatják páran azt, hogy nem olyan rossz ez a sorsolás, bár én is keményebbnek, és jobbnak érzem a Bayernt, a Juve is ki tud ejteni bárkit. Viszont ha megfelelő mentalitással -az elmúlt két év trófeái után idén úgy látszik ezen múlnak a dolgok, mennyire győzi le a csapat a valahol törvényszerű jóllakottságot-megyünk ki ellenük, igenis, már Torinóban is nyerhetünk. Tényleg bármi lehet...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Feast4
Director del Fútbol

2017.03.17. 23:03:14

Nero. írta:Feast: Így kell jó hangulatot gerjeszteni. :D
Nem is akartam. :D Ahogy olvastam a kommenteket itt volt aki úgy állt hozzá "Á csak az olasz bajnok, gyenge liga egycsapatos, Pogba sincs." Az a liga azért tűnik egycsapatosnak mert a Juventus olyan színtű minőségi különbséget képvisel ami, ami az Európa foci nagyon szűk elitjébe emeli.Bárkit meg tudnak verni minket a Bayernt a Realt összeszedettek szervezettek, sok oldalúak, nem fognak megrémülni a Campban és a torinói meccs szerintem ők lesznek a favorit.Első perctől focizni kell majd és minden lehetőséget kihasználni, mert ha ők szereznek egy 3 gólos előnyt azt már nem fogják leadni mint csinálta a PSG.Egy ilyen Deportivo felé hozzáállással vagy egy rossz taktikával úgy kivégeznek minket mint a papírkutyát.Nagyon észnél kell lenni.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.17. 22:49:31

Bob_Marley írta:
Tivornya írta:Úgy tűnik, mégsem sikerült a spanyolok ellen lennie az uefának :)
Én örülök neki, hogy nem sorsolták őket össze. Sevilla elbénázta, de így is van esély három darabra a négy között, ami nem lenne rossz.
Bob te perverz vagy, kutyának nem hiányzik a 2 madrid a 4 közé.
csabooo
Capitá del Barça

2017.03.17. 22:00:13

Na, jo kis sorsolasok, lesz itt izgalom :D Ha tovabb tudnank menni, akkor akar meg konyebb ellenfel is johet a 4 kozott.. Na de terjunk vissza a valo vilagba, elottem nagyon jol leirtatok a helyzetet, ossze kell kapni magunkat, es akkor tovabb lehet menni.

Habar szerintem amilyen hektikus a csapat iden, elnezve a bajnoksagot, nem hiszem hogy celba erunk, amit mondtam mar osszel is, egyszeruen nincs meg a kiegyensulyozottsag, ugy pedig nehez. Szerencsere a Real is botladozik, meg gyengebben jatszik, de ugy is behuzzak valahogy a pontokat... Szvsz a BL ben jobban odaporkolhetunk, ha a a csapat feltudja magat szivni, akkor lathattuk, hogy szinte barkit kepesek megverni, ebben lehet a remeny, mert itt eleg 2,3 meccsre folszivni magukat. A bajnoksag ezert necces, mert sok a pontvesztes a kicsik ellen, ugy egyszeruen nehez. De kell tapadni amig lehet ott is.

En azt mondom, hogy nagyjabol egyenloek az eselyek, a Juve nagyon veszelyes csapat, en szerintem jobbak mint 15ben, s a revans egyertelmuen bennuk lesz, ok biztosan odateszik majd a csontot, kerdes mi megint adunke egy meccs elonyt, vagy az elso perctol ugy jatszunk, mint a PSG ellen itthon.

Remelem Lucho vert itat veluk, es felkesziti a fiukat :!:

Vamos
Barça,Barça,Baaarça!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.17. 21:38:28

Feast: Így kell jó hangulatot gerjeszteni. :D De egyébként jogos, brutál erős a Juve a "mi vagyunk a Barca majd otthon focizunk" mentalitás most nem lesz elég teperni kell mindenkinek az első perctől.
Viszont Allegrit eddig mindig lemeccseltük.

Tudni kell alkalmazkodni majd. Az se szégyen ha beállunk buszozni bizonyos időszakokba, láthattuk tavaly a Sevilla ellen hogy hátul is erősek vagyunk. Inkább minthogy megint beleszaladjunk a késbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.03.17. 22:00:58-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2017.03.17. 19:21:00

JimmyJump írta:A Juve nálam pont középen volt a sorrendben három könnyebb, és három nehezebb között, így semleges a dolog. Elemezni nem nagyon tudok, mert nem követem a meccseiket, nyilván egy nehézsúlyú csapatról beszélünk, de egyénileg azért gyengébbek, és két éve egy erősebb állománnyal sem voltak félelmetesek ellenünk. A hazai visszavágó iszonyat értékes, szerintem a PSG elleni meccsel még jobban nőtt a NC presztízse, és még egy Juve kaliberű csapat is remegő lábakkal futhat ki.
60-40-et mondok előzetesen, csalódott lennék azért, ha ez lenne a végállomás.
Hát mivel a legjobb barátom Juventus fan ergo majdnem minden meccset látok elmondom én mit gondolok.A BL győzelmük óta ami már nagyon nem ma volt ez a legerősebb Juventus.Sokkal sokoldalúbb mint anno a döntőben ellenük.Európa szerintem legjobb védelme van ott középpályán mind dominálni mind alkalmazkodni is tudnak.Pogbat Pjanic szerintem bár az első időkben keresték a helyét mára tökéletesen pótolta.Van elől két olyan játékosuk aki iszonyatosan gólérzekeny klasszis fizikailag szinte elnyűhetetlenek és rohadtul tudják a letámadást.Mellesleg aki tavaly látta a Bayern elleni meccsük az láthatta, hogy szo sincs beállok olasz módra bekkelni csapatról.Nehezen is tudták megtörni.Oka van annak, hogy ennyivel az olasz mezőny fölött vannak.Nem mellesleg Allegri egy igen komoly és taktikailag felkészült sokoldalú edző és a csapata is ilyen.Szóval szerintem a Bayernt leszámítva nem sok rosszabb lehetett volna.Európa Top 5 és amilyen okosan építkeznek ez több is lehet nagyon hamar.

Teljes felkészültség, koncentraltság és jó taktika nem mellesleg csúcsra járatott játékosok Gomesek nélkül kell ahhoz hogy legyőzzük őket.Nem lesz sok gólos szerintem egyik meccs sem és középpályán igen csak bajban leszünk ha nem szedjük össze magunkat.Mert Torinó gyilkos terep bárkinek és ezek a játékosok nem fognak megrémülni Barcelonában sem.(Ráadásul klub szinten a legtöbb játékosuk a BLt leszámítva mindent megnyert.)
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.03.17. 18:52:49

A sorsolás előtt a Juvétól tartottam legjobban és pont őket kaptuk. Olasz csapatok nem fekszenek nekünk. Úgy érzem, hogy a Juve nagyon éhes a BL-re, nagyon egyben vannak, Buffon és a védelem parádé, KP is stabil, elől pedig Dybaláék nagyon jók. Nagyon vissza akarnak majd vágni a 15-ös döntőért. Ahol mondhatni simán nyertünk, de akkor mi a legjobb formánkban voltunk, most meg...

Egyedüli gyengeségük, hogy Chiellini és Bonucci azért néha hibázgatnak hátul. Ha tovább akarunk jutni akkor, nagyon egyben kell lenni, beverni rögtön az első helyzeteket, a pontrúgásoknál imádkozni, hogy ne kapjunk gólokat, a Messi-Neymar duónak pedig el kell kattani.

Nem azt mondom, hogy egyértelmű esélyes a Juve és biztos a zakó, de ha úgy játszunk ahogy a szezon nagy részében akkor nem sok esélyünk lesz. Ha meg hozunk az idei szezonhoz képest max játékot akkor lehet esélyünk.

Plusz még ugye Busi eltiltott lesz az odavágón, valamint Neymar, Piqué és Rakitic is egy lapra az eltiltástól
Azért meglepő, hogy a 4 nagyok összerakták. :D Atletico a nyertese a sorsolásnak. Parádé meccsek lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2017.03.17. 19:37:56-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.17. 18:39:06

Tivornya írta:Úgy tűnik, mégsem sikerült a spanyolok ellen lennie az uefának :)
Én örülök neki, hogy nem sorsolták őket össze. Sevilla elbénázta, de így is van esély három darabra a négy között, ami nem lenne rossz.
Kép
Kép
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.17. 17:42:51

Úgy tűnik, mégsem sikerült a spanyolok ellen lennie az uefának :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
gg86
Jugador d'estrella

2017.03.17. 17:29:04

Normandia írta:
gg86 írta: Valaki tudja mi a logika abban hogy két párharcnál 7 nap van a két meccs között, a másik kettőnél meg 5 nap?
Egyik 8 nap a másik 6 nap után játszik.:-D Most nekünk van több "pihenőnk".
Jó tök mindegy hogy nézzük a napokat, csak nem értem miért a különbség. : )
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.03.17. 17:21:59

Azért az előttetek van, hogy Dani Alves fogja Neymar-t bekkelni? :) Óriási párharcok lesznek! Nagyon várom már!
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.17. 17:18:00

gg86 írta: Valaki tudja mi a logika abban hogy két párharcnál 7 nap van a két meccs között, a másik kettőnél meg 5 nap?
Egyik 8 nap a másik 6 nap után játszik.:-D Most nekünk van több "pihenőnk".
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.17. 17:03:02

2.37 a Juve tovabbjutasra, 1.5 a miénkre.

Ha azt a Barcat látjuk amit a bajnoksagba sokszor meg amit a PSG ellen idegenbe akkor kiesünk csont nélkül, ha az erős Barcát akkor reálisak az oddsok.
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.17. 15:28:19

Szerintem Bayern után jelenleg 2. legerősebb csapatot kaptuk, úgy hogy én nem vagyok olyan boldog. Ráadásul biztosan revansot akarnak venni a 15'-ös döntőért.

Kegyetlenül nehéz lesz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.17. 15:15:33

S.Agüero írta:Mondjuk eddig vkp-ban hozott egyedül elvárható szintet, tehát ha mindenképpen kezd, akkor inkább ott kezdjen, mint egy sorral fentebb. [-o<
Ne kezdjen egyáltalán. Ha 3-4-3 lesz akkor Ini, SR, Rakéta, Rafinha
Ha meg 4-3-3 akkor Ini-Masch-Rakéta/SR/Rafinha
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.17. 15:12:30

Mondjuk eddig vkp-ban hozott egyedül elvárható szintet, tehát ha mindenképpen kezd, akkor inkább ott kezdjen, mint egy sorral fentebb. [-o<
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.17. 15:06:24

visca el barca írta:
Barca333 írta:A Bayern a fő esélyes a fogadóirodáknál
nem, hanem mi.

az uefa meg már amugy is eldöntötte a psg elleni meccsel, hogy nekünk kell nyerni a BL-t, no para simán hozzuk. juve ellen 3 kamu piros, meg 6 kamutizi és tovább is mentünk :mrgreen:
Barca-Juve... Az állítólag 2 bundás csapat, akkor most mindkettő tovább jut? :D

Félek én is ettől a Gomestől...Robinak kéne ott játszania ha 3-4-3-mat játszunk, ha meg 4-3-3-mat akkor meg Mascheranonak.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.17. 15:05:32

Ha az odavagon gomes kezd majd busi helyett többet nem jövök :D

Igazából ZZ lemeccseléséhez jelenleg annyi kell, hogy embert állítsanak Ramosra a szögleteknél. Bízom benne hogy egy Ancelottinak végre ez nem lesz megoldhatatlan feladat. De még igy is 50-50 teljesen a párharc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2017.03.17. 15:09:08-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.17. 14:50:40

Na pont ezt írom. :mrgreen: Engem is hazavág ez a sok beadás, de azé' ne má'... Mintha nem lenne meg a potenciál a csapatban.
Miért, nem? Pontrúgásokban, beadásokban és egyéni villanásokban bízhatnak, ha ezek nem jönnek, akkor szerintem simán kiesnek. :)
Akarás az oké, az igaz, de az nem elég a gólhoz.
Lehet írni, hogy majd elővesznek valamit ezeken kívül, ha baj van, de mostanában nem sokszor láthattunk ilyet, de majd kiderül. :)

ON
Válasz küldése