Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából az teljesen csőd volt...Rivaldo11 írta:Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Szerintem nem Rakéta volt a legnagyobb ludas... A komplett védelem sehol sem volt. Rakitic is hibázott, hogy nem nyomta el az emberét, de hol volt Masche? Elméletileg ő felelt a jobbosért...Barca96 írta:Én ennél a gólnál inkább Piquet venném elő. Hátvéd létére elindult cselezni,és elveszítette a labdát a középpályán, ahelyett, hogy leadta volna. Innen indult az egész.Az más kérdés, hogy Rakiticnek nem lett volna szabad engednie, hogy Kurzawa visszafejelje a labdát.Rivaldo11 írta:Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Én ennél a gólnál inkább Piquet venném elő. Hátvéd létére elindult cselezni,és elveszítette a labdát a középpályán, ahelyett, hogy leadta volna. Innen indult az egész.Az más kérdés, hogy Rakiticnek nem lett volna szabad engednie, hogy Kurzawa visszafejelje a labdát.Rivaldo11 írta:Cavani góljáért egyérteműen Rakiticet kell elővenni. Berúgták Kurzawának, de Rakitic az első métereken pozíciót fogott, mégis kierőszakolta a francia, hogy ő fejelhessen visszafelé Cavaninak. Egyszerűen elnyomta a horvátot. Ezt ezen a szinten nem szabad megengedni.
Nem is akartam.Nero. írta:Feast: Így kell jó hangulatot gerjeszteni.![]()
Bob te perverz vagy, kutyának nem hiányzik a 2 madrid a 4 közé.Bob_Marley írta:Én örülök neki, hogy nem sorsolták őket össze. Sevilla elbénázta, de így is van esély három darabra a négy között, ami nem lenne rossz.Tivornya írta:Úgy tűnik, mégsem sikerült a spanyolok ellen lennie az uefának
Hát mivel a legjobb barátom Juventus fan ergo majdnem minden meccset látok elmondom én mit gondolok.A BL győzelmük óta ami már nagyon nem ma volt ez a legerősebb Juventus.Sokkal sokoldalúbb mint anno a döntőben ellenük.Európa szerintem legjobb védelme van ott középpályán mind dominálni mind alkalmazkodni is tudnak.Pogbat Pjanic szerintem bár az első időkben keresték a helyét mára tökéletesen pótolta.Van elől két olyan játékosuk aki iszonyatosan gólérzekeny klasszis fizikailag szinte elnyűhetetlenek és rohadtul tudják a letámadást.Mellesleg aki tavaly látta a Bayern elleni meccsük az láthatta, hogy szo sincs beállok olasz módra bekkelni csapatról.Nehezen is tudták megtörni.Oka van annak, hogy ennyivel az olasz mezőny fölött vannak.Nem mellesleg Allegri egy igen komoly és taktikailag felkészült sokoldalú edző és a csapata is ilyen.Szóval szerintem a Bayernt leszámítva nem sok rosszabb lehetett volna.Európa Top 5 és amilyen okosan építkeznek ez több is lehet nagyon hamar.JimmyJump írta:A Juve nálam pont középen volt a sorrendben három könnyebb, és három nehezebb között, így semleges a dolog. Elemezni nem nagyon tudok, mert nem követem a meccseiket, nyilván egy nehézsúlyú csapatról beszélünk, de egyénileg azért gyengébbek, és két éve egy erősebb állománnyal sem voltak félelmetesek ellenünk. A hazai visszavágó iszonyat értékes, szerintem a PSG elleni meccsel még jobban nőtt a NC presztízse, és még egy Juve kaliberű csapat is remegő lábakkal futhat ki.
60-40-et mondok előzetesen, csalódott lennék azért, ha ez lenne a végállomás.
Én örülök neki, hogy nem sorsolták őket össze. Sevilla elbénázta, de így is van esély három darabra a négy között, ami nem lenne rossz.Tivornya írta:Úgy tűnik, mégsem sikerült a spanyolok ellen lennie az uefának
Jó tök mindegy hogy nézzük a napokat, csak nem értem miért a különbség. : )Normandia írta:Egyik 8 nap a másik 6 nap után játszik.gg86 írta: Valaki tudja mi a logika abban hogy két párharcnál 7 nap van a két meccs között, a másik kettőnél meg 5 nap?Most nekünk van több "pihenőnk".
Egyik 8 nap a másik 6 nap után játszik.gg86 írta: Valaki tudja mi a logika abban hogy két párharcnál 7 nap van a két meccs között, a másik kettőnél meg 5 nap?
Ne kezdjen egyáltalán. Ha 3-4-3 lesz akkor Ini, SR, Rakéta, RafinhaS.Agüero írta:Mondjuk eddig vkp-ban hozott egyedül elvárható szintet, tehát ha mindenképpen kezd, akkor inkább ott kezdjen, mint egy sorral fentebb.
Barca-Juve... Az állítólag 2 bundás csapat, akkor most mindkettő tovább jut?visca el barca írta:nem, hanem mi.Barca333 írta:A Bayern a fő esélyes a fogadóirodáknál
az uefa meg már amugy is eldöntötte a psg elleni meccsel, hogy nekünk kell nyerni a BL-t, no para simán hozzuk. juve ellen 3 kamu piros, meg 6 kamutizi és tovább is mentünk
Miért, nem? Pontrúgásokban, beadásokban és egyéni villanásokban bízhatnak, ha ezek nem jönnek, akkor szerintem simán kiesnek.Na pont ezt írom.Engem is hazavág ez a sok beadás, de azé' ne má'... Mintha nem lenne meg a potenciál a csapatban.