2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hadd ne kelljen felsorolni, hány nagy meccsen játszott jól. Mondjuk nem tudom, mi volt ma a probléma vele.Atalanta írta:Most nem azért de ez a Neymar teljesen használhatatlan egy komolyabb csapat ellen. Egyszerűen nem képes odapasszolni saját emberhez!
Na végre már valaki. Francnak kell dícsérni a csapatot, könyörgöm többször találta el a kaput ma is a Juve, most azért verjük magunkat, mert küzdöttünk?Stalkyard írta:Végre jött a jol megérdemelt kiesés, aminek a psg ellen kellett volna mar. Amelyik csapat ezen a szinten b.szik focizni idegenben, az b.ssza meg.
anno, mikor a BM ejtett ki minket simán oda-vissza, akkor volt valami következménye?eimenis1212 írta: Emellett ha ma kiesünk (ha már ki kell esni) remélem olyan meccset fogunk játszani ami után nem lehet meg magyarázni h minden rendben van a csapattal (és csak átmeneti formahanyatlás van), hanem simán búcsúzunk h lépéskényszer legyen (játékosállomány tekintetében) a vezetőségen .
Pedig ott lesz a padon.fanbarca írta:Paco sérült lenne? Nem látom kispadon.
Pontosan, szerintem meccs szituációtól függően váltogatni is fogunk ezek között.BarcafanTomee írta:Tehát akkor 4-3-3, jól érezték többen is. Támadásban mondjuk simán válthatunk akár Robi, akár Alba révén 3-4-3ra.
kb.Vakmacska írta:Szerintem az első félidőben rúgunk egyet, de jönni fog rá a válasz.
A második félidőben pedig szépen nyugiban elpasszolgatunk, a Juve meg asszisztálni fog hozzá.
szóval 1-1 lesz a vége.
Egyébként amit pedzegetsz pont azt gondolom: A Juvén kívül senki más nem tudja megállítani ezt a reált. Szval ma mindenképp veszítünk. Ha továbbmegyünk akkor a reál bl győztes, ha kiesünk akkor meg veszítünk ugye....zola8787 írta:Felvetnék egy kérdést, érdekelne az őszinte!!! véleményetek.
Ha kiesik ma a Juve, akkor tuti, hogy a Real nyeri a bl-t, viszont ha továbbjutna, a Juvéé a kupa. Mit választanátok, ha a kezetekben lenne a döntés?
Realista vagyok, nincs sok esélyünk, de ha mégis: a srácok egytől egyig csúcsformát mutatnak, a bíró nekünk fúj és mákunk is van, na kb így tudnánk továbbjutni.