Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, akárki írta volna, így reagálok. Nem tudom komolyan venni a hasonló jóslásokat, amikor Te is és mindenki tudja az előzményeket, látod a középpályát, látod hogy ki mennyire friss, összeszokottságról nem is beszélve, és jössz azzal,h most kezdjünk félni mi lesz ha...stblluisllach89 írta:Nem, nem én találtam fel a félkövér cuccost de rászoktam.ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
Nah "végre" megtudhatjuk milyen érzés az,amikor úgy vezetünk,szerzünk gólokat, ahogy ellenünk szoktak a csapatok sokszor, helyzetek, nyomás nélkül. Nembaj, kijár az ilyen is.
Madrid jobban játszott,nem meglepő a felkészülésben előrébb vannak,és a kezdőjük is közelebb van a megszokotthoz,mint a mienk.
Így ilyen butaságokat amit alább olvastam,nem is kommentelemvicces, gondoltam,h sok jövőbelátó lesz az első tétmeccsünk közben,ha nem megy a játék, úgy,h mindenki most esett be a nyaralásból,stb.
1-2, valamiért szerintem több helyzetünk lesz a 2.félidőben![]()
FORCA!
Butaság?
Ozsi!
Nem vagyok pesszimista, de a játék az te is tudod hogy nem volt megnyugtató. Akkor meg ne nagyképűzzünk, mert nem reális. Függetlenül a felkészüléstől, mert B terv azóta sincs. Mi van ha nem makkolunk és így lesz a bajnokságban ne adj'Isten Bl-ben?
Mákunk volt, te is írtad. De azért mégis a bohóc spanyol szuperkupáról beszélünk.
azér most lehetne 3 oda is, de tényleg talán ezért a világ legjobbja a barcagergo9 írta:Szakodok. Ilyen nincs.![]()
![]()
A fél csapat hiányzik, se alapozás, kezdőben is variálunk mégsem tudnak minket megfogni.![]()
Még ez azért hiányzott eddig a repertoárunkból hogy hótszrul játszva hozzunk nagy meccseket.
Nekem is épp ez ugrott be.ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
Nah "végre" megtudhatjuk milyen érzés az,amikor úgy vezetünk,szerzünk gólokat, ahogy ellenünk szoktak a csapatok sokszor, helyzetek, nyomás nélkül. Nembaj, kijár az ilyen is.
FORCA!
Nem, nem én találtam fel a félkövér cuccost de rászoktam.ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
Madrid jobban játszott,nem meglepő a felkészülésben előrébb vannak,és a kezdőjük is közelebb van a megszokotthoz,mint a mienk.
Így ilyen butaságokat amit alább olvastam,nem is kommentelemvicces, gondoltam,h sok jövőbelátó lesz az első tétmeccsünk közben,ha nem megy a játék, úgy,h mindenki most esett be a nyaralásból,stb.
1-2, valamiért szerintem több helyzetünk lesz a 2.félidőben![]()
FORCA!
Lefociztak minket, nem dől össze a világ. Azonban a Barca nem csak csapatjátékból áll, hanem hatalmas játékosokból, akik csodálatos egyéni megoldásokra képesek.lluisllach89 írta:22. percben kezdem meg a hsz-t.
Nem tudom mi lesz a félidő. De ha B terv nélkül kezdjük a szezont az csúnya lesz. Ugyanez volt a CDR döntőjének 1. félidejében. Akkor kellett a félidei szünet h Pep elmagyarázza a srácoknak a dolgokat. Akkor ezek szerint nem vagyunk a nyomásra felkészülve? Mert akkor váltanánk. Akkor is ha a pokolban vagyunk.
Kicsit aggasztó a világ legjobb csapatától.
Természetesen az Udine-ben és a válogatottban látott meccseire gondoltam. Írtam is, hogy elsőként az El Clasicon teheti meg. Keita-val meg remélem igazad lesz. Sánchez pedig rád cáfol és egy stabil jó teljesítménnyel már előrukkol, de ez szerintem nem meglepő, ha nagyok az elvárások felé. Mindenkit levett már a lábáról, már "csak" a pályán kell bizonyítani.Bob_Marley írta:HmmBobberto írta:Sánchez, ahogy eddig minden meccsén a lelkét is ki fogja hajtani, ez meg már csak hab a tortán, hogy pont egy El Clasicon teheti meg elsőként.
Ez a kezdő alaposan meglepheti a madridot. Kicsit Keita miatt aggódok, mennyire stabilan és higgadtan tudja lehozni a vkp posztot, de majd meglátjuk.
Ahogy eddig minden meccsén???
Még felkészülési meccset sem játszott nálunk!
Túl nagy a bizalom a chilei felé, remélhetőleg jól játszik ma, de még rengeteget kell bizonyítson!
Keita meg az előző Bernabeu meccsen is a csapat egyik legjobbja volt!Őt nem féltem, főleg, hogy a helyén játszik!