Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.14. 23:01:45

ferninho osztod Várhidiék véleményét mivel Khedira piros jogos lett volna? :) (gondolom nem)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.14. 23:01:23

lluisllach89 írta:
ozsimiki írta::lol: :lol: :lol:

Nah "végre" megtudhatjuk milyen érzés az,amikor úgy vezetünk,szerzünk gólokat, ahogy ellenünk szoktak a csapatok sokszor, helyzetek, nyomás nélkül. Nembaj, kijár az ilyen is.

Madrid jobban játszott,nem meglepő a felkészülésben előrébb vannak,és a kezdőjük is közelebb van a megszokotthoz,mint a mienk.

Így ilyen butaságokat amit alább olvastam,nem is kommentelem :D vicces, gondoltam,h sok jövőbelátó lesz az első tétmeccsünk közben,ha nem megy a játék, úgy,h mindenki most esett be a nyaralásból,stb.

1-2, valamiért szerintem több helyzetünk lesz a 2.félidőben :lol:

FORCA!
Nem, nem én találtam fel a félkövér cuccost de rászoktam.

Butaság?
Ozsi!

Nem vagyok pesszimista, de a játék az te is tudod hogy nem volt megnyugtató. Akkor meg ne nagyképűzzünk, mert nem reális. Függetlenül a felkészüléstől, mert B terv azóta sincs. Mi van ha nem makkolunk és így lesz a bajnokságban ne adj'Isten Bl-ben?

Mákunk volt, te is írtad. De azért mégis a bohóc spanyol szuperkupáról beszélünk.
Bocsi, akárki írta volna, így reagálok. Nem tudom komolyan venni a hasonló jóslásokat, amikor Te is és mindenki tudja az előzményeket, látod a középpályát, látod hogy ki mennyire friss, összeszokottságról nem is beszélve, és jössz azzal,h most kezdjünk félni mi lesz ha...stb

majd ha egész szeptemberben hasonló gondok lesznek, akkor lehet ilyesmin gondolkodni szerintem(bár...), addig reálisabbnak vélem,h teljesen felesleges azon merengeni,h majd a BLben,és bajnokságban is ezt látjuk. nah mind1

ferninho!

kijárt nekünk is ez az érzés,h milyen a semmiből gólt lőni, megeshet nagy ritkán a Barcával is. A másik érzést úgy is többször éljük át, miszerint, ellenünk lőnek úgy.

amúgy valóban a ti akaratotok érvényesült, ahol eddig nagy fölényünk szokott lenni, ott most kevés a dinamika és a rendszer,azaz a középpályán. ezért volt ilyen a játék képe az 1.félidő nagy részében.
Jön a 2.félidő, nézzük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.08.14. 23:04:45-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ferninho
Madridista

2011.08.14. 22:59:30

mivel nincs Barca-Real topik ideírnám a véleményem, ha nem probléma.

Első huszonöt percben azt se tudtátok mivan, közben volt egy Real gól is.
25-30 perc körül a meccs már egál volt a játék tekintetében, de még mindig a Realt éreztem jobbnak, nem tudtátok egyszerűen játszani a játékotokat.
aztán tényleg a semmiből jött egy gyönyörű Villa gól... a meccs továbbra is egálra állt játék tekintetében, aztán a végére ez a kabaréba illő Messi gól már csak hab volt a tortán.... :lol: 2-szer lőttetek kapura, 2 gól.

bíró: nálam egyértelmű hiba volt Khedira sárgája... előtte ugyanis volt egy kezezés Abidaltól és ezek után egyből jött a sárga.
a kezezés nem volt 11-es és Khedira sárgája is abszolút jogosan járt Saminak, de!!! egy Real-Barcán ilyet csinálni az előző meccsek tudatában nem szabadott volna megkockáztatnia a sporinak.... ebből akár nagyobb balhé is lehetett volna.

na meg volt az a Karim buktatás is a 16-osnál, azt sajnáltam nagyon mert Ronaldonak nagyon mennek mostanában a szabadok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.08.14. 23:01:52-kor.
madridista
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.08.14. 22:59:18

Várhidi: " Uralják a játékot,akkor nem értem , hogy mért kell ilyen durwa szabálytalanságokba belemenni" Válasz: Mert ez a REAL MADRID :evil:
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.08.14. 22:58:10

gergo9 írta:Szakodok. Ilyen nincs. :lol: :lol: :lol:
A fél csapat hiányzik, se alapozás, kezdőben is variálunk mégsem tudnak minket megfogni. 8)
Még ez azért hiányzott eddig a repertoárunkból hogy hótszrul játszva hozzunk nagy meccseket.
azér most lehetne 3 oda is, de tényleg talán ezért a világ legjobbja a barca
csütörtökön összeállnak, 2-3 kulcsember nélkül, rosszul játszunk és a világ második legjobb csapata ellen vezetünk idegenben
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.14. 22:56:14

Nah "végre" megtudhatjuk milyen érzés az,amikor úgy vezetünk,szerzünk gólokat, ahogy ellenünk szoktak a csapatok sokszor, helyzetek, nyomás nélkül. Nembaj, kijár az ilyen is.

FORCA!
Nekem is épp ez ugrott be. :lol:
Joggal lehetnek mérgesek a madridisták. Jobban játszik a Madrid, több a helyzetük, hajtanak és mégis hátrányban vannak.

A játékot illetően kb. ezt vártam, ami meglepő az az eredmény, de szeretem az ilyen meglepetéseket.
Ahogy már korábban is írtam, ha nem kapunk ki, akkor én már elégedett leszek.
HAJRÁ!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.14. 22:55:22

Szakodok. Ilyen nincs. :lol: :lol: :lol:
A fél csapat hiányzik, se alapozás, kezdőben is variálunk mégsem tudnak minket megfogni. 8)
Még ez azért hiányzott eddig a repertoárunkból hogy hótszrul játszva hozzunk nagy meccseket.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.14. 22:54:53

Madrid jobban játszott,nem meglepő a felkészülésben előrébb vannak,és a kezdőjük is közelebb van a megszokotthoz,mint a mienk.

Így ilyen butaságokat amit alább olvastam,nem is kommentelem :D vicces, gondoltam,h sok jövőbelátó lesz az első tétmeccsünk közben,ha nem megy a játék, úgy,h mindenki most esett be a nyaralásból,stb.

FORCA!
Nem, nem én találtam fel a félkövér cuccost de rászoktam.

Butaság?
Ozsi!

Nem vagyok pesszimista, de a játék az te is tudod hogy nem volt megnyugtató. Akkor meg ne nagyképűzzünk, mert nem reális. Függetlenül a felkészüléstől, mert B terv azóta sincs. Mi van ha nem makkolunk és így lesz a bajnokságban ne adj'Isten Bl-ben?

Mákunk volt, te is írtad. De azért mégis a bohóc spanyol szuperkupáról beszélünk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
noname
Llegenda del Barça

2011.08.14. 22:54:33

lluisllach89 írta:22. percben kezdem meg a hsz-t.

Nem tudom mi lesz a félidő. De ha B terv nélkül kezdjük a szezont az csúnya lesz. Ugyanez volt a CDR döntőjének 1. félidejében. Akkor kellett a félidei szünet h Pep elmagyarázza a srácoknak a dolgokat. Akkor ezek szerint nem vagyunk a nyomásra felkészülve? Mert akkor váltanánk. Akkor is ha a pokolban vagyunk.

Kicsit aggasztó a világ legjobb csapatától.
Lefociztak minket, nem dől össze a világ. Azonban a Barca nem csak csapatjátékból áll, hanem hatalmas játékosokból, akik csodálatos egyéni megoldásokra képesek.

Amúgy abból a szempontból ironikus a meccs, hogy a Real Pelle alatt úgy tartotta velünk az iramot és kis híján meg is előzött, hogy a csapatjáték egy nagy 0 volt, csak az egyéni villanásokra számítottak.
A Fifa egy szégyen
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.08.14. 22:53:43

sokkal jobb a madrid, remélem a másodikra kicsit megnyugszunk. Viszont miert van az hogy ez a ......opó mourinho már megint kelti a feszültséget. Olyan nyugodtan lemehetne ez a meccs, bárki is nyer..
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.14. 22:53:10

Félidőnél:
Elképesztően rosszul játszunk, olyan hibák vannak, hogy csak nézek (főleg Abidal, Thiago labdaeladásai)
Ehhez képest a Madrid meglepően jól és szabályosan játszik, szvsz nagy szerencsénk van, hogy találtuk ezt a két gólt, mert amúgy 1 értelmes akciót nem tudtunk felépíteni
Sanchez bemutatkozásnak nem rossz, Mascherano ismét tanári, Messi és Thiago inkább eltűnik mezőnyben.
Villa meg óriási gólt ragasztott a bal felsőbe :shock: :shock: :shock:
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.14. 22:53:02

Hihetetlen hogy ilyen védelemmel kihúztuk, és hogy 2 lövés elég a fordításhoz. Kell most Xavi, de nagyon. És egy Puyol is kéne...
daffy
Madridista

2011.08.14. 22:52:09

hát igen,a védelem mind2 oldalon. egymást múlják alul :roll:
legalább nem eszetlen hentelés folyik(mondjuk nálam khedira már zuhanyozik,mert a fejborotválás sárga)
nézhető meccs,remélem megfordítjuk. külön öröm,hogy sok gól van ebben a meccsben,lehet 4-2,de 1-4 is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.14. 22:50:42

:lol: :lol: :lol:

FORCA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
TT
Capitá del Barça

2011.08.14. 22:49:44

Jól van gyerekek, javult a helyzetkihasználásunk. Egyből kettő. 8) :lol: :lol: :lol:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.14. 22:26:00

22. percben kezdem meg a hsz-t.

Nem tudom mi lesz a félidő. De ha B terv nélkül kezdjük a szezont az csúnya lesz. Ugyanez volt a CDR döntőjének 1. félidejében. Akkor kellett a félidei szünet h Pep elmagyarázza a srácoknak a dolgokat. Akkor ezek szerint nem vagyunk a nyomásra felkészülve? Mert akkor váltanánk. Akkor is ha a pokolban vagyunk.

Kicsit aggasztó a világ legjobb csapatától.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.14. 22:16:17

Hupsz ez rosszul kezdődik!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.14. 22:09:05

10+20 percig ha bírja a Barca, onnantól már jobb lesz szerintem
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.14. 22:08:03

basszus nem hiszem el,hülye mobilnetem nem viszi stream:))
Át kellett jönnöm egy csehóba 800/ korsóért meccset néznem.Ha ma nem nyerünk beperelem az egész bandát:))))))))))))))))

Hajrá Barca:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.14. 22:03:28

A vicce az, hogy sok minden ellenünk szól, kicsit támadónak tartom a kezdőt, mégiscsak idegenben játszunk Xavi nélkül :roll:
De Pep csak kifundált valamit!Pedrot eléggé hiányolom a kezdőből, remélhetőleg Sanchez és Villa is visszább fog lépni védekezni is!
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.14. 22:00:04

Nem tudom Keita nagyon keveset játszott itt vkp-t azt a keveset is nagy % szrul hozta le ez a legnagyobb parám ha még ehhez hozzájön Thiago-tól a gyilkos labdák leginkább az ellenfélnek akkor lehetnek gondok.
Kezdő előtt is azt mondtam hogy kétgólos madrid győzelmet várok vagyis várja a fene csak a felkészülés+sérülésekből nálam ez jön ki.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.14. 21:52:05

Egyből a mély vízbe Alexis! Azt hiszem a bizonyítási vággyal nem lesznek gondok, a többit majd meglátjuk, ahogy azt is Thiago hogy birkózik meg a feladattal. Merész döntés hogy nem Xavi kezd. Kíváncsian várom!

Visca el Barca! :twisted: Jó szurkolást mindenkinek!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.14. 21:48:17

Hatalmas ez a kezdő,én elképesztően örülök neki,és szerintem ezzel talán sikerül meglepni egy kicsit Josét is.Azt nem értem,hogy miért pont Pedro maradt ki,és miért nem Villa,de remélem jól döntött Guardiola.
Na de akkor szorítsunk együtt szeretett csapatunkért.
Visca el Barca :!: :!: :!:
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.08.14. 21:44:02

ÁÁÁáááá, ez az összeállítás jóra sikeredett. Ez kellett! Meg kell lepni Mourinhot, szerintem ez sikerült is. Kicsit zavaróan hathat ez a tényező.

Mindenkinek jó szurkolást! Visca!
més que un club
Bobberto
Capitá del Barça

2011.08.14. 21:43:19

Bob_Marley írta:
Bobberto írta:Sánchez, ahogy eddig minden meccsén a lelkét is ki fogja hajtani, ez meg már csak hab a tortán, hogy pont egy El Clasicon teheti meg elsőként.

Ez a kezdő alaposan meglepheti a madridot. Kicsit Keita miatt aggódok, mennyire stabilan és higgadtan tudja lehozni a vkp posztot, de majd meglátjuk.
Hmm
Ahogy eddig minden meccsén???
Még felkészülési meccset sem játszott nálunk!
Túl nagy a bizalom a chilei felé, remélhetőleg jól játszik ma, de még rengeteget kell bizonyítson!
Keita meg az előző Bernabeu meccsen is a csapat egyik legjobbja volt!Őt nem féltem, főleg, hogy a helyén játszik!
Természetesen az Udine-ben és a válogatottban látott meccseire gondoltam. Írtam is, hogy elsőként az El Clasicon teheti meg. Keita-val meg remélem igazad lesz. Sánchez pedig rád cáfol és egy stabil jó teljesítménnyel már előrukkol, de ez szerintem nem meglepő, ha nagyok az elvárások felé. Mindenkit levett már a lábáról, már "csak" a pályán kell bizonyítani.
Kép
Válasz küldése