Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Elvakult?Stalkyard írta:Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.Stalkyard írta:Azért mi is leszállhatnánk a magas lóról, mert könnyen pofára esés lehet a vége. Nem arról van szó, hogy félek a Real-tól, és nem bízom a csapatomban, de álljanak már hozzá egyesek egy picit több szerénységgel a meccshez.

Egy totálisan felbolygatott,edzetlen csapat volt a pályán.Barcaman1993 írta:A tegnapi meccsen a várt játék történt. Sajnos el kell ismerni a Real sokkal többet tett a győzelemért, de szerencsére nem sikerült nekik. Igazából 1 dolgot nem értek. Az OK, hogy esetleg a legelején megleptek minket azzal, hogy ilyen támadólag léptek fel, de a második játékrészben szintén nem uraltuk a labdát. Pedig hátul és a középpályán passzolgatással simán visszavehettük volna a lendületüket. Erre mihelyt hozzánk került a labda az ember azt látta, hogy rögtön a Realhoz kerül. Nem játszottuk a saját játékunkat és ezt nem értem, hogy miért? Főleg Xavi és Piqué beállása után. Alexis pozitívum, de a nagyon kijött az, hogy milyen a kp-nk egy Xavival, vagy egy Thiagoval.
Magas lóról lehet nagyot esni.peccerta írta:Megcsapjuk Őket a Nou campban meg hasonlók.
u
Jézusom
Enjoy írta:Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minketpeccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is![]()
Nagyon lelkesek a kollégák......
Szomorú csütörtök reggelük lesz
Tegnap amúgy többet volt náluk a labda, de ugye "a labdabirtoklás nem jelent semmit", "a focit gólra játszák"...stb sablonszöveget le lehetne nyomni nekik, amit hozzánk csaptak jó-pár alkalommal
Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minketpeccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is![]()
Nagyon lelkesek a kollégák......
Szomorú csütörtök reggelük lesz

A Sport szerint Messi végig rosszulléttel, hányingerrel küszködve játszott a meccsen, sőt előző nap lázas is volt: http://www.totalbarca.com/2011/news/mes ... more-85130MessiFan írta:A cikkben nincs a meccs legjobbja. Pedig az Valdés. Rengetegszer megmentette a védők seggét. Aki egyedül csinált valamit a védelemnél az Alves és Mascherano, de ők is sok labdát adtak el.. Messinél nagyon nem kóser, hogy nem jár vissza segíteni a középpályának, hanem ott ácsorog és várja a megváltást. Villa és Sánchez játéka nekem kifejezetten tetszett. Villa gólja esélyes lesz majd Januárban az puskás díjra. Sánchez pedig 3x úgy megszívatta a védőket hogy öröm volt nézni. Ráadásul mindig ott volt hátul segíteni Alveséknek. Nagyon gyorsan beilleszkedett. Remek igazolás.
A visszavágón egy normális védelmet szeretnék látni egy normális középpályával. Abidal remélem összekapja magát. Iniesta meg egyedül nem sokat ért, pedig ő volt a második legjobbja a meccsnek. Ha a visszavágón Busi, Ini, Xavi és Messi ott lesz középen, akkor nem fogunk így járni mint az első félidőben SZERINTEM. Sánchez meg jó ott a kezdőben
Ezt én is így gondolom, írtam is a meccs alatt.Vito írta:na nem rajta múlt és úgy érzem, hogy ami késik, az nem múlik.

na nem rajta múlt és úgy érzem, hogy ami késik, az nem múlik.füst írta: Én aláírom egyébként, hogy a hátvédjeink durvák. Odalépnek ha kell, nem kímélik a támadót. De az ilyen "gerinctöréses" hozzászólásoknak mi értelmük? Valaki mondjon már egyetlen sérülést, amit Pepe okozott az ellenfelének pályafutása során... kár túlozni.
Én azért jobban örülnék, ha Abi helyett Masch lenne a középső védő és francia menne balbekknek, mert Adriano sem volt fényes, illetve tegnap Abidalnak voltak hibái középső védőként. Masch viszont jó volt, ezért bíznék benne a védekezésben nálunk a leginkább felelősségteljes kh poszton. A többi oké, menjen csak a gála 11 ( hátvédek kivételével) és mutassuk meg, hogy mi a futballnoname írta:A Real jobban játszott, de ebben semmi meglepő nem volt, hiszen ők voltak hazai pályán, továbbá ők az alapkezdőjükkel álltak ki, nálunk is nagyon megérződött Pique,Xavi és Busquets hinya, továbbá az is látszott h Alves és Messi csak nemrég csatlakozott a kerethez. Messi pl az első félidő végéig jóformán semmit se csinált, a meccs végére azonban egyre jobban belerázódott. Barcelonában már a Valdes-Alves-Abidal-Pique-Adriano-Sergi-Xavi-Ini-Messi-Pedro-Villa
sor állhat ki, így, hogy Messi és Alves valamelyest már belerázódtak a meccsekbe. Egy ilyen csapat lényegesen erősebb, hiszen ott lesz a legjobb védőnk és a legerősebb kp-trió is. Mondjuk az se lepne meg, ha Villa vagy Pedro helyén Alexis kezdene, jó teljesítményt nyújtott, látszott h nincs még beleszokva a csaptba(sok les), de nagyon akart és bár eleinte nem bírt Marceloval, a meccs végére már 2 ember állt rajta és azok se mindig bírtak vele.