Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:26:55

Stalkyard írta:
peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.
Elvakult?

Nem hinném hogy elvakult vagyok,talán csak nem akarom mindenben a rosszat látni ,de attól még reálisan gondolkozom és pontosan tudom,jobb volt a Real stb stb

Viszont ha mi vagyunk jobbak sem nézem le a másik oldalt,de teljesen igazad van: egyszerűen nem kell velük foglalkozni!
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:20:18

peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:17:04

Stalkyard írta:Azért mi is leszállhatnánk a magas lóról, mert könnyen pofára esés lehet a vége. Nem arról van szó, hogy félek a Real-tól, és nem bízom a csapatomban, de álljanak már hozzá egyesek egy picit több szerénységgel a meccshez. :roll:
Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.

Éppen arról beszéltünk hogy mi megy a túloldalon...
Még egyszer mondom a lelkesedéssel nincsen gond,de a többi...
pfffff

Visszaolvastam 5:0 ig ,nem igazán tudok olyat mondani mint amiket a túlparton most szövegelnek.

Mindjárt jön majd (és ha a bíró megadja azt a 113 büntetőt stb stb)

Persze nem lesz semmilyen gála meccs,nyerjünk egy góllal és építkezhetünk tovább.
Gálázni majd ősszel kell bár én személy szerint most is el tudnám viselni:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.15. 11:11:39

Nyilván más lesz a szerdai meccs, miután már a kezdőrúgás előtt előnyben vagyunk!De azért azt ne felejtsük el látszik, hogy jóval stabilabban játszik a Real!És persze nálunk játszani fog pár világbajnok, de nem beszélhetünk teljes dominanciáról!Azért az elmúlt meccseken "mindössze" 1-szer tudtunk nyerni a Real ellen!Nem hiszem, hogy pont most szerdán parádéznánk!Persze ne így legyen, s kényelmesen nyerjük meg a kupát, de azért a világ egyik legjobb edzője ül a padon a fővárosban, s ők is készülnek!
Kép
Kép
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:10:53

Azért mi is leszállhatnánk a magas lóról, mert könnyen pofára esés lehet a vége. Nem arról van szó, hogy félek a Real-tól, és nem bízom a csapatomban, de álljanak már hozzá egyesek egy picit több szerénységgel a meccshez. :roll:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:06:17

Barcaman1993 írta:A tegnapi meccsen a várt játék történt. Sajnos el kell ismerni a Real sokkal többet tett a győzelemért, de szerencsére nem sikerült nekik. Igazából 1 dolgot nem értek. Az OK, hogy esetleg a legelején megleptek minket azzal, hogy ilyen támadólag léptek fel, de a második játékrészben szintén nem uraltuk a labdát. Pedig hátul és a középpályán passzolgatással simán visszavehettük volna a lendületüket. Erre mihelyt hozzánk került a labda az ember azt látta, hogy rögtön a Realhoz kerül. Nem játszottuk a saját játékunkat és ezt nem értem, hogy miért? Főleg Xavi és Piqué beállása után. Alexis pozitívum, de a nagyon kijött az, hogy milyen a kp-nk egy Xavival, vagy egy Thiagoval.
Egy totálisan felbolygatott,edzetlen csapat volt a pályán.
Persze hogy semmi nem működött,az lett volna a csoda ha müxik :o

Alig fociztunk mégis eljöttünk egy x el és szerdára egy más Barca fog kifutni ebben biztos vagyok!

Nem leszünk sokkal edzettebbek,de Gardiola "akosabban" fogja összerakni a csapatot és talán a sérültek is visszatérhetnek a kezdőbe és persze gyenge 1000 00 ember fogja Őket buzdítani...

Azért más lesz a képlet :lol:

Hogy Pep ezt a csapatot meg merte húzni.

Emelem kalapom előtte...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.15. 11:11:20-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:02:17

peccerta írta:Megcsapjuk Őket a Nou campban meg hasonlók.
u
Jézusom
Magas lóról lehet nagyot esni. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

Joan Garcia - Koundé, Eric Garcia, Cubarsi, Baldé - Bernal, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Rashford
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:01:16

Enjoy írta:
peccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

Nagyon lelkesek a kollégák......
Szomorú csütörtök reggelük lesz :lol:
Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minket :)

Tegnap amúgy többet volt náluk a labda, de ugye "a labdabirtoklás nem jelent semmit", "a focit gólra játszák"...stb sablonszöveget le lehetne nyomni nekik, amit hozzánk csaptak jó-pár alkalommal :D

Kész kabaré amit művelnek,még mindig nem fogták fel hogy milyen Barcával játszottak és mi vár rájuk a következő meccsen.
Természetesen a lelkesedésükkel nincsen semmi gond,de kicsit reálisabban is gondolkodhatnának.

Megcsapjuk Őket a Nou campban meg hasonlók.
u
Jézusom
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.15. 10:58:56

A tegnapi meccsen a várt játék történt. Sajnos el kell ismerni a Real sokkal többet tett a győzelemért, de szerencsére nem sikerült nekik. Igazából 1 dolgot nem értek. Az OK, hogy esetleg a legelején megleptek minket azzal, hogy ilyen támadólag léptek fel, de a második játékrészben szintén nem uraltuk a labdát. Pedig hátul és a középpályán passzolgatással simán visszavehettük volna a lendületüket. Erre mihelyt hozzánk került a labda az ember azt látta, hogy rögtön a Realhoz kerül. Nem játszottuk a saját játékunkat és ezt nem értem, hogy miért? Főleg Xavi és Piqué beállása után. Alexis pozitívum, de a nagyon kijött az, hogy milyen a kp-nk egy Xavival, vagy egy Thiagoval.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.15. 10:57:41

peccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minket :)

Tegnap amúgy többet volt náluk a labda, de ugye "a labdabirtoklás nem jelent semmit", "a focit gólra játszák"...stb sablonszöveget le lehetne nyomni nekik, amit hozzánk csaptak jó-pár alkalommal :D
Kép
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:53:18

A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

thebrutalman
Barça C

2011.08.15. 10:52:51

Szerintem jó ez a döntetlen nekunk!Kimondottan tetszett nekem is alexis jateka csak igy tovabb kozéppály hátvéd hiányzott az tény!Meg az a Villa góól agyon röhögtem azon magamat!
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:34:34

MessiFan írta:A cikkben nincs a meccs legjobbja. Pedig az Valdés. Rengetegszer megmentette a védők seggét. Aki egyedül csinált valamit a védelemnél az Alves és Mascherano, de ők is sok labdát adtak el.. Messinél nagyon nem kóser, hogy nem jár vissza segíteni a középpályának, hanem ott ácsorog és várja a megváltást. Villa és Sánchez játéka nekem kifejezetten tetszett. Villa gólja esélyes lesz majd Januárban az puskás díjra :P. Sánchez pedig 3x úgy megszívatta a védőket hogy öröm volt nézni. Ráadásul mindig ott volt hátul segíteni Alveséknek. Nagyon gyorsan beilleszkedett. Remek igazolás.

A visszavágón egy normális védelmet szeretnék látni egy normális középpályával. Abidal remélem összekapja magát. Iniesta meg egyedül nem sokat ért, pedig ő volt a második legjobbja a meccsnek. Ha a visszavágón Busi, Ini, Xavi és Messi ott lesz középen, akkor nem fogunk így járni mint az első félidőben SZERINTEM. Sánchez meg jó ott a kezdőben :D
A Sport szerint Messi végig rosszulléttel, hányingerrel küszködve játszott a meccsen, sőt előző nap lázas is volt: http://www.totalbarca.com/2011/news/mes ... more-85130

Ha ez igaz, akkor ennek tükrében kifejezetten megsüvegelendő a tegnapi teljesítménye.

Egyébként meg ilyen esetekre is kell majd Alexis.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.08.15. 10:30:22

Vito írta:na nem rajta múlt és úgy érzem, hogy ami késik, az nem múlik.
Ezt én is így gondolom, írtam is a meccs alatt.
Nem egyszer érkezik úgy, mint a gyorsvonat és egyáltalán nem érdekli, hogy embert talál vagy labdát. Eddig szerencséje volt, de....
Nem engedném pályára max. szájkosárral, pórázon meccs előtt 2 nappal, hogy lehugyozza a kapufát meg megugassa a mesterét. Aztán vissza a ketrecbe.

Meccsről annyi, hogy tökéletes ez az eredmény, ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag pár napja még a seggüket áztatták a srácok, tegnap meg már a Bernabeu-ban kellett meccselni a Real-lal.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.15. 10:22:12

A cikkben nincs a meccs legjobbja. Pedig az Valdés. Rengetegszer megmentette a védők seggét. Aki egyedül csinált valamit a védelemnél az Alves és Mascherano, de ők is sok labdát adtak el.. Messinél nagyon nem kóser, hogy nem jár vissza segíteni a középpályának, hanem ott ácsorog és várja a megváltást. Villa és Sánchez játéka nekem kifejezetten tetszett. Villa gólja esélyes lesz majd Januárban az puskás díjra :P. Sánchez pedig 3x úgy megszívatta a védőket hogy öröm volt nézni. Ráadásul mindig ott volt hátul segíteni Alveséknek. Nagyon gyorsan beilleszkedett. Remek igazolás.

A visszavágón egy normális védelmet szeretnék látni egy normális középpályával. Abidal remélem összekapja magát. Iniesta meg egyedül nem sokat ért, pedig ő volt a második legjobbja a meccsnek. Ha a visszavágón Busi, Ini, Xavi és Messi ott lesz középen, akkor nem fogunk így járni mint az első félidőben SZERINTEM. Sánchez meg jó ott a kezdőben :D
Vito
Llegenda del Barça

2011.08.15. 10:11:38

füst írta: Én aláírom egyébként, hogy a hátvédjeink durvák. Odalépnek ha kell, nem kímélik a támadót. De az ilyen "gerinctöréses" hozzászólásoknak mi értelmük? Valaki mondjon már egyetlen sérülést, amit Pepe okozott az ellenfelének pályafutása során... kár túlozni.
na nem rajta múlt és úgy érzem, hogy ami késik, az nem múlik.
engem hihetetlenül idegesít az állandó, kiszámítható és szánalmas murinnyó-féle performansz. mindegy ki ellen, mindegy ki vezeti, mindegy, hogy jogos-e a síp, ez a senkiházi állandóan előadja a magánszámát a kispad előtt.
természetesen most is pirosat érdemelt volna 1 madridi, és most is kiderült, hogy ez a gusztustalan pepe nem való a pályára.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.15. 10:05:50

Mondjuk a második góljukat ők is a semmiből rúgták, mert ott már mi irányítottunk...szerintem ha játszik Pique és főleg Busquets, akkor az ő magabiztosságuk jelentős javulást fog eredményezni hátul, az meg már elég lehet, mert igazából a csatárainkhoz nem is jutott el a labda, hátul nem tudtuk megjátszani, kihozni...kp-n ha lesz Xavi, akkor máris jobb a szitu, Messi-Alves edz még párat, javul a formájuk, és már nem is lesz nagy gond, persze ettől még nyerhetnek, ezeket csak a játék képére mondom.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.15. 10:05:41

noname írta:A Real jobban játszott, de ebben semmi meglepő nem volt, hiszen ők voltak hazai pályán, továbbá ők az alapkezdőjükkel álltak ki, nálunk is nagyon megérződött Pique,Xavi és Busquets hinya, továbbá az is látszott h Alves és Messi csak nemrég csatlakozott a kerethez. Messi pl az első félidő végéig jóformán semmit se csinált, a meccs végére azonban egyre jobban belerázódott. Barcelonában már a Valdes-Alves-Abidal-Pique-Adriano-Sergi-Xavi-Ini-Messi-Pedro-Villa
sor állhat ki, így, hogy Messi és Alves valamelyest már belerázódtak a meccsekbe. Egy ilyen csapat lényegesen erősebb, hiszen ott lesz a legjobb védőnk és a legerősebb kp-trió is. Mondjuk az se lepne meg, ha Villa vagy Pedro helyén Alexis kezdene, jó teljesítményt nyújtott, látszott h nincs még beleszokva a csaptba(sok les), de nagyon akart és bár eleinte nem bírt Marceloval, a meccs végére már 2 ember állt rajta és azok se mindig bírtak vele.
Én azért jobban örülnék, ha Abi helyett Masch lenne a középső védő és francia menne balbekknek, mert Adriano sem volt fényes, illetve tegnap Abidalnak voltak hibái középső védőként. Masch viszont jó volt, ezért bíznék benne a védekezésben nálunk a leginkább felelősségteljes kh poszton. A többi oké, menjen csak a gála 11 ( hátvédek kivételével) és mutassuk meg, hogy mi a futball :)
A döntetlen számunkra hízelgő, ez tény, viszont a reál egy jó felkészülés végén van, mi meg gyakorlatilag most kezdjük a teljes csapattal. 1-2 hét még bőven kell a legjobb formához. Ennek ellenére megérdemelték volna a győzelmet, de semmi pluszt nem láttam a játékukban mondjuk a kupadöntőben nyújtotthoz képest. Nagyjából azt próbálták játszani, most még attól is nagyobb sikerrel, hisz nem vagyunk olyan formában ( bár akkor sem a csúcsforma volt...). Ha labda biztosabb lesz szerdán a középpályánk és a hátvédsorunk is, akkor ők fogják nyomozni a labdát és nem lesz ennyi helyzetük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.08.15. 10:08:44-kor.
Galen
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:03:11

Hát a sima real győzelemtől való félelmem szerencsére nem jött be, de a dominanciájuk amit vártam(tunk) igen.

Simán szétszedték a védelemnek nevezett valaminket :) Rúghattak volna vagy 4-et de mákunk volt erősen.
Azt a 1-2-es vezetést meg szerintem a föld alól szedték elő a srácok :D

Én nagyon örültem a döntetlennek, tetszett Alexis játéka így elsőre is megverte szépen MArcelot. Ugyanannyi hiányzik neki mint a csapat többi tagjának. Több edzés, pontosabb labdajáratás, letámadás. De szerintem jó lesz ez...

Egy madridista barátommal néztem a meccset aki a következőt mondta:

"Ember, nem vagytok edzésben, idegenben játszotok ellenünk, a védelmetek egy rakás szerencsétlenség. A középpályátok alig tudja ellátni a feladatát a csatáraitoknál nincs labda. És még így is egy döntetlent hoztok ki egy olyan real ellen ami pörög mint az istennyila. Kezdek aggódni, mi lesz ha összeedzitek magatokat meg még taktikátok is a régi lesz..."

Hát, legyen igaza a havernak. De én is úgy érzem, hogy pár hét edzés és összeszokás után ( Alexis), egy brutálisan erős Barcát várok...
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:02:22

adam_1519 írta:Bele olvastam a túloldalra, bár ne tettem volna, ezek túl sokat hisznek, "vége a tili-tolinak ..."
Teljesen adom a hozzászólásodat. De a túloldal mentségére szólva, náluk is van jónéhány józan hang, ahogy nálunk is hevesebb vérmérsékletű...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atomot Nekik! 2011.08.15. 10:08:18-kor.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:01:12

Hát persze és majd 10 gólt rúgtok Barcelonában :lol: :lol: :lol:
albicelesteX
A Vadász

2011.08.15. 09:47:43

füst írta:
A meccs alatt meg szerintem Horváth inkább a Real hátsóját nyalta fényesre,mintsem a Barca-ét.Én pont ezért nem hallgattam csak némán ment
Ha "némán" ment, akkor honnan tudod, hogy miről beszélt? :D

Én aláírom egyébként, hogy a hátvédjeink durvák. Odalépnek ha kell, nem kímélik a támadót. De az ilyen "gerinctöréses" hozzászólásoknak mi értelmük? Valaki mondjon már egyetlen sérülést, amit Pepe okozott az ellenfelének pályafutása során... kár túlozni.

Szégyellem magam, de a második félidő elején elaludtam, még Barca vezetésnél. Sajnos meló után nem bírtam tovább. Tetszett amit odáig láttam, az első félidőben látottak után a végeredménnyel is elégedett vagyok, és azzal pláne, hogy egygólos mérkőzés volt. Várom a viszavágót. :) Sancheznek szoknia kell még a dolgokat, nem gondoltam volna, hogy pályára lép máris. Marcelónak könnyű dolga volt. A mi oldalunkon Benzemával voltak gondjaim, annyi helyzetből egyetlen gólt sem tudott vállalni, ami szomorú, mert egycsatáros játékban, nem árt, ha az egyetlen csatár nem gólképtelen. Na de majd Barcelonában. :)
Ombre!Azért halkítottam le,mert nem bírtam hallgatni.Vili? :D Pepe nem okozott még súlyos sérülést?Khm...http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nsaga.html

Kemények a védőitek tényleg.FAVÁGÓK!!! :)
Kép
adam_1519
Jugador del Barça

2011.08.15. 09:37:32

Bele olvastam a túloldalra, bár ne tettem volna, ezek túl sokat hisznek, "vége a tili-tolinak ", "ebbe a szezonba mi fogunk dominálni", és ezekhez hasonló hozzászólások tömkelege, kérdem én mire ? Nálunk nem játszott Pique, Xavi, Busi, Puyol. Messi, Alves, Masc, AS 1 hete tért vissza a nyaralásról.Én nem is számítottam többre gondoltam, hogy a Real nekünk fog esni, és bíztam benne, hogy nem kapunk egy nagy verést, igaz ezt meg is köszönhetjük Valdesnek. Messi ha gondolta így strandgatyába is őrületbe tudta hozni a védőket, igaz rengetegszer eltűnt. Thiago nagyon sokszor kivette magát a játékból, igaz utána Xavi sem találkozott sokat a labdával. AS akart-akart de néha nyögés lett belőle, de jó lesz ez. A védelmünket megnézem mikor fog újra ugyanilyen formációba játszani, mert egy alap kezdő ellen nem fognak ennyi helyzetet kialakítani, és akkor jobb is lesz a védelmünk. Szóval sok mindent nem ért ez a meccs, maximum egy jó kis felkészülés volt, hogy mire számíthatunk tőlük, mert ahogy Mou mondta "készen vagyunk", és tudjuk mennyit kell majd nyújtanunk, hogy legyőzzük őket.
noname
Llegenda del Barça

2011.08.15. 09:10:32

A Real jobban játszott, de ebben semmi meglepő nem volt, hiszen ők voltak hazai pályán, továbbá ők az alapkezdőjükkel álltak ki, nálunk is nagyon megérződött Pique,Xavi és Busquets hinya, továbbá az is látszott h Alves és Messi csak nemrég csatlakozott a kerethez. Messi pl az első félidő végéig jóformán semmit se csinált, a meccs végére azonban egyre jobban belerázódott. Barcelonában már a Valdes-Alves-Abidal-Pique-Adriano-Sergi-Xavi-Ini-Messi-Pedro-Villa
sor állhat ki, így, hogy Messi és Alves valamelyest már belerázódtak a meccsekbe. Egy ilyen csapat lényegesen erősebb, hiszen ott lesz a legjobb védőnk és a legerősebb kp-trió is. Mondjuk az se lepne meg, ha Villa vagy Pedro helyén Alexis kezdene, jó teljesítményt nyújtott, látszott h nincs még beleszokva a csaptba(sok les), de nagyon akart és bár eleinte nem bírt Marceloval, a meccs végére már 2 ember állt rajta és azok se mindig bírtak vele.
A Fifa egy szégyen
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.15. 09:08:33

Ennyit még nem kellett védenie Valdésnek a legutóbbi 3 évben, és ezzel mindent elmondtam. A Madrid jobb volt, láthatóan frissebb volt, jobban egyben voltak. Gondolom nem csak engem lepett meg hogy az első perctől kezdve nekünk ugrottak?! Az 1.félidő pocsék volt, ennek ellenére vezettünk, egy adag szerencsével.
De ebből a meccsből egy dolgot lehet levonni. Idén ahogy számítani lehetett rá, jóval erősebb lesz a Real. Nehéz dolgunk lesz, de a másik ami kijelenthető a tegnap után, hogy velünk kapcsolatban semmit sem szabad levonni.
100%-ban idény eleji formát mutattunk! A védelem rendkívül labilis, a labdát egész egyszerűen nehezünkre esett járatni, teljes dekoncentráltság jellemezte a csapatot.
De ez majd akkor lesz baj ha szeptemberben is erről kell beszélnünk.
Ez most várható volt.

Lényeg a lényeg az eredmény tökéletes, a játék még közel sem. Szerdán folytatás, egy biztosan jobb Barcával!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése