Komolyra fordítva: nem hiszem, hogy eltolnák. Hacsak nincs valami tényleg nyomós indokuk.
Ez nagyon nagy!ozsimiki írta:Ápr 20.án remélem így zárul az esténk:
Persze az a valaki nagyon reméli, hogy nem így lesz.messideco írta:Valakinek az aláírásában szerepel, hogy a Barca a bajnokságot, a Real a kupát, és a Chelsea a Bl-t fogja megnyerni... Majd meglátjuk
Alapvetően igazad van abban, amit leírtál, de azt ne felejtsük el, hogy egy-egy meccsre "bármilyen" csapat össze tudja kapni magát, főleg egy olyan, amelyik már nem is emlékszik arra, milyen egy kupát magasba emelni, de a hagyományai erre predesztinálnák, az elköltött pénzről nem is beszélve. A játékosok már nagyon ki vannak éhezve a sikerre és egy adott mérkőzésen a szerencsefaktor is döntő tényező lehet, ezért én mindig óvatos vagyok, annak ellenére, hogy jelenleg szerintem is megelőzzük a világ labdarúgását egy szinttel minimum.noname írta:...
Én úgy értelmezem, hogy nálunk nem dől össze a világ ha esetlegesen a madridé lesz a kupa, viszont ha ők nem nyernek, akkor kb az utolsó esélyük úszik el a szezonban. A bajnokság már "lefutott" (legalábbis szerintük) a BL-ben meg ezzel az ótvar játékkal sok keresnivalójuk nincs.noname írta:Ugyan nekünk miért férne bele?galamb írta:Annak ellenére, hogy mi vagyunk a favoritok, bármi megtörténhet. Egy azonban biztos: rosszul ebből a kupadöntőből csak a Madrid jöhet ki, nekik nem fér bele a veresség.
A vesztes mindig rosszul jön ki!
Ugyan nekünk miért férne bele?galamb írta:Annak ellenére, hogy mi vagyunk a favoritok, bármi megtörténhet. Egy azonban biztos: rosszul ebből a kupadöntőből csak a Madrid jöhet ki, nekik nem fér bele a veresség.
Elég baj az nekem!S.Agüero írta:árpilis 20-án.Mikor lesz a döntő?
Bocs eddig nem láttam hogy megkérdezték!S.Agüero írta:Ha jól tudom akkor valószínűleg a Mestallában, de még nem biztos.Barcafan9 írta:A döntő hol lesz?![]()
Ha még megkérdezitek 10x akkor sem tudjuk még, meg amúgy is 2,5 hónap.![]()
szerk.: Messiisten: Real vs Barca topicban írtam. Nem volt les.
Ha jól tudom akkor valószínűleg a Mestallában, de még nem biztos.Barcafan9 írta:A döntő hol lesz?