2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hétvégén is a Real volt...Mental_Theo írta:egész biztos,hogy már csak azért is hajtanak,mert a Real az ellenfél.
Egyetértek levproff-al, minden kupa fontos, úgy meg aztán pláne jó lenne meg nyerni a kupát, hogy a legnagyobb rivális ellen játszuk a döntőt.levproff írta:A bajnokságot szerintem szombaton lezárták a srácok, a BL-re meg nem most fognak pihenni. Butaság, szerintem nagyon kell nekik..meg ez alapból is presztizs.messideco írta:Nem, konkrétan nem arra gondoltam, hogy vereség lesz a vége, hanem arra, hogy nincs súlya szerintem a kupának, a Bl és a bajnokság fontosabb nekem, de lehet hogy a csapatnak is...[/code]
Nem, konkrétan nem arra gondoltam, hogy vereség lesz a vége, hanem arra, hogy nincs súlya szerintem a kupának, a Bl és a bajnokság fontosabb nekem, de lehet hogy a csapatnak is...
A bajnokságot szerintem szombaton lezárták a srácok, a BL-re meg nem most fognak pihenni. Butaság, szerintem nagyon kell nekik..meg ez alapból is presztizs.messideco írta:Nem, konkrétan nem arra gondoltam, hogy vereség lesz a vége, hanem arra, hogy nincs súlya szerintem a kupának, a Bl és a bajnokság fontosabb nekem, de lehet hogy a csapatnak is...
Bojan edzett?samy85 írta:A gránátvörös-kékeknél óriási a lelkesedés, bár a fiúk hétfőre pihenőnapot kaptak, de Puyol, Milito, Pinto, Abidal, Mascherano, Thiago és Bojan önkéntes edzést tartott. Josep Guardiola így vezetett fel a rangadóra: „Kisebb változások lehetnek a csapatban, de nagyobb átalakítására nem. Bátran, bevállalósan játszva a győzelemre hajtunk."
ezt Pep nyilatkozta![]()
Ebből támdófoci lesz nem is akármilyen![]()
Visca el Barca
Valószínűleg csak te és 1-2 hozzád hasonló pesszimista figura. De hát ilyen az élet. Végülis, tényleg nem nyerhetünk meg mindent.messideco írta:Csak én érzem, hogy a kupa a Realé les? Valahogy szerintem nem fontos ez, én legalább is ezt érzem....
A világ legnagyobb tahósága lenne ha nem Pinto védene. Az Ő védéseivel jutottunk el a kupa döntőjébe, az Ő érdeme is hogy itt vagyunk. Biztos jól esne neki ha ezek után Valdes aratná le a babérokat. Korábban írtam ezzel kapcsolatosan egy elég jó hasonlatot, de most ne ugrik be, úgyhogy csak ilyen egyszerűen írtam leMessithebest írta:Én nekem semmi bajom nem lenne azzal, hogy Pinto véd, meg persze védjen is, kell is, de majd kapna pár meccset a végén, de most szerintem nagyon fontos lenne hogy VV védjen a döntőben, mert most nagy formában van és nagyon jól jöhetnek a bravúrjai mert most abból van pár. Pintotól egy Real ellen félek egy picit bevallom, de bízok benne. De mondom annak örülnék a legjobban ha VV védne mert most bombaformában van.
nem hiszem,hogy a real szitává fogja lőni pinto kapuját. nem kell félniMessithebest írta:Én nekem semmi bajom nem lenne azzal, hogy Pinto véd, meg persze védjen is, kell is, de majd kapna pár meccset a végén, de most szerintem nagyon fontos lenne hogy VV védjen a döntőben, mert most nagy formában van és nagyon jól jöhetnek a bravúrjai mert most abból van pár. Pintotól egy Real ellen félek egy picit bevallom, de bízok benne. De mondom annak örülnék a legjobban ha VV védne mert most bombaformában van.
Miért ne játszhatna?kakasugynok007 írta:Mascherano játszhat majd?