Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha neted adok majd linket,az is jó vagy tv-ben szeretnéd nézni?messibingyo írta:Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!
Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!daffy írta:megkérdezhetem,hogy miért kell másik csatorna? (csak mert ennek függvényében javasolok másikat)messibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
megkérdezhetem,hogy miért kell másik csatorna? (csak mert ennek függvényében javasolok másikat)messibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
Szerintem a Sport1en kívül csak az interneten tudod néznimessibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
Sport1 adja 21:30kormessibingyo írta:A sportklub nem adja a meccset csak azert kerdem mert ok szoktak adni_?
számold hozzá, hogy ez a mondat madridi szemszögből íródik, és máris kész a válasz.haszi írta:Tudtommal az egyik legjobb spanyol bíró, eddig nem volt gond vele(remélem ma se lesz), a VB-n is kint volt.samy85 írta:Mallenco vezeti a Meccset? ez jó vagy rossz?
Én egy ilyet szívesen megnéznék:d írta:Félhivatalos? Olyat csinálhat bárki.. az el mundonak sincs forródrótja Guardiolához. Este lesz csak hivatalos, a többi addig legfeljebb csak agyalás.
remélem ma be is bizonyítjakakasugynok007 írta:Véleményem szerint az egyik legjobb spanyol bírósamy85 írta:Mallenco vezeti a Meccset? ez jó vagy rossz?
Véleményem szerint az egyik legjobb spanyol bírósamy85 írta:Mallenco vezeti a Meccset? ez jó vagy rossz?
nagyon igaz ne maxwell hanem adrianoszajko írta:Szerintem meg nem. Adriano jó formában van és képességeket nézve is jobb mint Maxwell. Adriano a hétvégén is óriásiakat mentett és leszedte CR-t is a pályáról.9Dave írta:3:1 a tippem![]()
Amúgy szerintem most Adriano helyett lehetne Maxwell a kezdő.
Szerintem meg nem. Adriano jó formában van és képességeket nézve is jobb mint Maxwell. Adriano a hétvégén is óriásiakat mentett és leszedte CR-t is a pályáról.9Dave írta:3:1 a tippem![]()
Amúgy szerintem most Adriano helyett lehetne Maxwell a kezdő.
Egyetértek.ozsimiki írta:Szerintem is a legnehezebb klasszikus vár ránk holnap a még hátralévők közül...
itt van a legnagyobb esélyük, hogy meglepetést okozzanak, és már egyből kupa is jár érte.
Ettől függetlenül maximálisan bízok a Barcában, és szerintem a szombati döntetlen minket bosszantott fel jobban, látva az egyenlítés utáni focinkat:D úgy kell itt is nekiállni, és nem lesz akkor baj.
Persze deffenzívjose miatt nem lesz egyszerű, de bízok benne,hogy a foci szelleme nyer!
FORCA BARCAAA!!!