Ugyan úgy mint múlt 7-en (1 gól) nem tudom elképzelni hogy egy ilyen "rangadón" ne essék 3 gól, Ibrakadabra minimum kettőt vállal......legalábbis remélem.

EUROBARCÁS tippem (1/0)

OTP-s.kanty írta:
Írtál nekik? És milyen kártya? PL. itt, Romániában csak a Visa kártyát fogadja el kiutalásnál.
Írtál nekik? És milyen kártya? PL. itt, Romániában csak a Visa kártyát fogadja el kiutalásnál.davi10 írta:Sziasztok!
Unibetről szeretnék pénzt felvenni, ugyanarra a számlára próbálom, mint amiről töltöttem fel.
Beírok mindent (szerintem helyesen), levonják a pénzt, majd pár nap múlva visszakerül ugyanaz a pénz az unibet számlámra, és a bankszámlára nem érkezik meg.
Találkozott már ezzel a problémával valaki?
Abszolút van realitása. Nagyon sokt gondolkodom ezen a döntetlenes taktikán is, de ehhez nagyon komoly idegrendszer kell.BarcafanTomee írta:Elgondolkoztam rajta, hogy lassan megérné megtenni a Barca verségét,
Én is gondolkodtam már rajta. De a közeljövőben szerintem a Villarrealnak van erre esélye otthon, ott szerintem én is megrakom.BarcafanTomee írta:Elgondolkoztam rajta, hogy lassan megérné megtenni a Barca verségét, esetleg addig duplázni a tétet amíg be nem jön. Nem azért mert nem vagyok igazi szurkoló, vagy be akarom vonzani a vereséget meg stb, hanem simán a régi közhely miatt - minden sorozat megszakad egyszer.
Holnap is 5-ös a szorzó, de mondjuk hétvégén a Sevilla meg utána a Rayo ellen tuti 20 körüli lesz már.
Még egyszer, minden erőmmel azért szurkolok, hogy veretlenül fejezzük be a szezont, ezt csak egy gondolat ami eszembe jutott.
Jah hát meglepi szelvényre ment, mint látni, szorosabbra számítottam. 5 feletti volt az odds, és úgy kalkuláltam,hogy játszanak értelmes embereikkanty írta:
Azért ezt lehetett sejteni. Nekik a BL fontosabb szerintem és a bajnokság is. Chelsea meg megmentheti valamilyen szinten a szezont ha az FA-kupát behúzza valahogy.
Azért ezt lehetett sejteni. Nekik a BL fontosabb szerintem és a bajnokság is. Chelsea meg megmentheti valamilyen szinten a szezont ha az FA-kupát behúzza valahogy.csababarca írta:Cityt benéztem, cselzi fullos csapattal játszik, ezek meg egy szurkolókból kisorsolt és összeválogatott csapattal:D
Azt hittem a fa-kupa fontos.
Én is éppen emiatt tartom azt, hogy jó az amit kitaláltál. Más kérdés, hogy nem nyertünk még, de 200 Ft-nál borzasztóan nem lényeg egyrészt, másrészt szerintem nincs olyan személy, aki mondjuk több héten át mellélőne a tippekkel. Változik állandóan a "bűnös" személye!visca el barca írta:...itt inkább a KÖZÖSSÉG a fontos, és a jelenlegi rendszerben mindenki tud folyamatosan játszani.
Alcantara írta:Mi lenne, ha az eddigi szabályok maradnának és neked is megfelelne, miként nekünk eddig?
Nagyon lelkes vagy, dicsérendő!varnagykrisztian írta: Skacok mi lenne ha aki adott héten jó tippet ad az a következőn automatikusan résztvevő lenne, a többit meg sorsolnánk?[/i]