2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eredetileg úgy kezdtem a posztot, hogy: "jó pár éve egyetemre lárok, és ez így is lesz még pár évig.." de inkább kitöröltem, sejtheted, hogy halad. Mondjuk ennek nem az alkohol az oka (remélem, hogy ez nem a tagadás fázisPrimitive írta:Hogy lesz ebből így diploma?Victor_Valdes írta:Előre le kell szögezzek két dolgot, fő állású egyetemista vagyok és muterom italnagykerbe melózik.Ebből kifolyólag fél áron kapon a mézes és sima jim beamet, és a royalt.
![]()
![]()
Hogy lesz ebből így diploma?Victor_Valdes írta:Előre le kell szögezzek két dolgot, fő állású egyetemista vagyok és muterom italnagykerbe melózik.Ebből kifolyólag fél áron kapon a mézes és sima jim beamet, és a royalt.
![]()
Az IPA édes volt, de a búzasör nem? Nekem a búzasör is édeskés. Nekem amúgy sörből elég széles a skála. Mondjuk egyszer ittam egy Balatoni Világos nevezetű sört, nos az tényleg olyan volt, mintha balatoni vizet iszogatna az ember. Búzasör is nagyon jó, de abból 1-2-től több már nem esik jól. Jobban szeretem egyébként a karakteres söröket. De egy könnyed nyári estén a Miller bagy a Heineken is jól esik.recrea írta:Nem tudom, én soproni ipat ittam nem olyan rég és egyáltalán nem jött át, igazából édesnek éreztem, sztem utoljára ittam![]()
Buzasör nagy kedvenc, Erdinger, Hoegaarden (türelem Palesz)
Ezt a Mokost még nem hallottam...ja, közben nézem, "bor"
jó nem rád gondoltam, mert tudom hogy nem írtál volna véleményt róla ha nem ittál.visca el barca írta:félreértések elkerülése végett én is ittam őket és nekem szörnyűek voltak. a legtöbb light, az kb olyan volt mint a "régi", itthoni rolling rock, alig emlékeztetett sörre az íze, kb mintha 3 dl sört felütsz 2 dl vízzelcsababarca írta:nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.
csababarca írta:jó az egy vacak, köze nincs az ipához.recrea írta:Nem tudom, én soproni ipat ittam nem olyan rég és egyáltalán nem jött át, igazából édesnek éreztem, sztem utoljára ittam![]()
félreértések elkerülése végett én is ittam őket és nekem szörnyűek voltak. a legtöbb light, az kb olyan volt mint a "régi", itthoni rolling rock, alig emlékeztetett sörre az íze, kb mintha 3 dl sört felütsz 2 dl vízzelcsababarca írta:nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.
ittam persze, de nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.visca el barca írta: csaba,
kint ittál ottani "löttyöket" mint bud light, bud, coors, miller lite, meg többi topseller moslék? nah azok még az itthoni tömegáruknál is rosszabbak
na a staropramen az tényleg a jó sör. a többi fhos. az a baj, hogy itthon nincs sörkultúőra, mindenki a borsodi-soproni-heineken löttyökön szocializálódott.S.Agüero írta:Sörből nekem Dreher, Staropramen, Heineken a kedvenc, bár mindegyiket megiszom, nem vagyok finnyás.
jó az egy vacak, köze nincs az ipához.recrea írta:Nem tudom, én soproni ipat ittam nem olyan rég és egyáltalán nem jött át, igazából édesnek éreztem, sztem utoljára ittam![]()
akkora gyümölcsösöket kéne megpróbálnod.visca el barca írta:
az ipa annyira nem gyere be, a sima pale ale meg még rosszabb. nekem ezek a keserű sörök vhogy sosem ízlettek, pl a pilsnert is utáltam, anyám meg a napig azt issza. de én pl a búzasört se szerettem soha, olyan savanyú, hogy a 2. üveg után a savam a hajhagymáimat karmolta...
az ipa annyira nem gyere be, a sima pale ale meg még rosszabb. nekem ezek a keserű sörök vhogy sosem ízlettek, pl a pilsnert is utáltam, anyám meg a napig azt issza. de én pl a búzasört se szerettem soha, olyan savanyú, hogy a 2. üveg után a savam a hajhagymáimat karmolta...csababarca írta:Ha már sör, IPA-kat szoktatok inni?
Most ahogy voltam kint amcsiban, kóstoltam vagy 20 félét, baromi jók. itthon is terjed el szépen.
Poénból írtam.recrea írta: La fiesta bor energiaitallal...atya ég...hívj fel, adok neked ingyen piát, ezt már tényleg nem veszi be a gyomrom
komoly bor lehet, ahogy nézem 300 ft egy üveggelS.Agüero írta:Lafiesta+kobra, ami egy undorító energiaital.