MatsMessi írta:Én elég fiatal vagyok még, de azt sosem tudom megérteni, hogy az ellenzékkel mivel lenne jobb az országnak. 10 éve Ők voltak hatalmon, akkor sem volt jobb a helyzet szerintem.
Ez a baj fiatal barátom, hogy az emberek a Fideszt és az Mszpt ismerik és csak kettőjük közt tudnak gondolkozni.
MatsMessi írta:Az meg, hogy áprilisban senki nem tesz majd semmit mit takar? Mit lehetne tenni? Megszavazni a Jobbik/MSZP/LMP vonalat? Ők biztosan jobbak lennének?
Nem, senki sem tudja, hogy jobbak lennének, ugyanis sem a jobbik, sem az Lmp nem volt még kormányon. ráadásul ezek a pártok, Főleg a Jobbik, csupa feltörekvő fiatalból áll, akik papírok és emberek nélkül is képesek értelmes mondatokat összerakni + ilyen Volner félék (aki személy szerint a legszimpatikusabb politikus), aki nem véletlenül lépett be egy Jobbikba. (Volner János rendőrként is dolgozott, nem kicsi pozícióban, több kitüntetéssel, ha valaki tudja, hogy ott milyen gáz van, hát az ő).
MatsMessi írta:Arról nem is beszélve, hogy a Fidesznek a hatalmas fölényét azért annak is köszönheti, hogy az ellenzék egymást múlja alul.
Mármint miben? Mert ha nézed az echo tv-t, atv-t, m1-et, olvasol szinte bármilyen újságot , természtesen egymást múlják alul az ellenzékiek, hiszen kormánypárti tv-t nézel, újságot olvasol.
Ráadásul a 3 éves migrációs cuccával nem múlta alul a Fidesz a több pártot? Ha gondolom belinkelem a miskolci Jakab - Kriza beszédet, ugyanis borsodba telepítették be a migránsokat.
MatsMessi írta:Komolyan kiváncsi vagyok, hogy itt páran mit várnak

Hogy majd jön a Jobbik aztán jövőre már mindenki gazdag lesz, eltűnik a korrupció teljesen? Ezt most minden provokáció nélkül, kiváncsiságból kérdezem.
Azt, hogy láthatod mit művel a fidesz az országgal, hogy meghülyítik a nyugdíjasokat, akik nézik a sok propaganda műsort és elhiszik. Ha nyerne egy másik párt, nem biztos, hogy jobb lenne, viszont ha ismét a Fidesz nyer, akkor maradna ugyanez a rossz és miért ne választanám inkább a bizonytalant, mint a biztos rosszat?
Természetesen csakis gennyes tusok és redvás szendvicsekre lehet szavazni, ez ma Magyarország.
Nem tudom, hogy ki ismeri a "beférek a bőröndbe" című youtube csatornát, abban mondta a srác (aki külföldön él), hogy szeretne majd idővel családot, viszont addig biztosan nem Magyarországon, amíg többet költenek gyűlöletkelő hazug propagandára, mint az iskolákra.
Kutyás, rendőrös sztorihoz: teljesen megérdelmi ez a mocskos paraszt amit kap, facebook-on még posztolt is (míg le ne törölte magát), hogy szerinte ez nem állatkínzás, hiszen nem akasztotta fel és a flegma mosolygós smiley a végére. Ez normális? Ráadásul rendőri egyenruhába? Fényes nappal? Normális??? És nem szimplán megütötte, mert én is az orrukra csapok a kutyáimra, ha kiszaladnak a kapun míg kiállok autóval, de ez az ember lendületből megütött poénból egy ártatlan kis ebet. Nagyon remélem, hogy elkapják ezt a senkiházit és úgy elverik, hogy sürgősségire kerül.
Védtelen állatot nem bántunk viccből!