2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennek ellenére még így is rengeteg a kókler orvos, sajnos nem is eggyel találkoztam csak. Pedig én is hallom, hogy nagyon kemények a követelmények meg maga képzés is, ennek ellenére csak elvégzi pár szinte teljesen alkalmatlan ember is.hajnesz írta:Mondjuk ezzel vitatkoznék. Mármint, az tény, hogy orvos nem lehet mindenkiből, ezért is szűrik őket, én se szívesen kerülnék egy olyanhoz, aki nem tudja rendesen elvégezni a munkáját.davi10 írta: Évről-évre kevesebben jelentkeznek a felsőoktatásba, orvosok nincsenek, de ahhoz, hogy államin bekerülj az orvosira kb. 2db 100%-os érettségit kell írni.
És akkor most jön a legújabb baromság, hogy meg is akarják szűntetni az államilag finanszírozott helyeket...
S itt jön képbe a többi, 1321 értelmetlen egyetem, amiről már kezdés előtt meg lehet mondani, hogy képzés után nem lesz munka, max nagyon alacsony fizetéssel. Szerintem aki egyetem után itthon szeretne dolgozni a szakmájában normális fizetésért, az válasszon olyan szakmát, amiről tudja, hogy utánna el tud vele helyezkedni. Szenvedjen meg a 3-5év alatt, ne arról szóljonak az egyetemi évek, hogy ki hány buliban hányt-csajozott be.
Tesóm kint van Angliában, meséli, hogy ott teljesen más a felfogás, nem megy boldog-boldogtalan egyetemre, ott tényleg csak azt küldik, aki tehetséges és/vagy van rá pénze. Most ha belegondoltok, itt kb aki középsuliban 3.00 feletti átlaggal végzett, az már késztetést érez egy büfészak elvégzésére.
Tudom, nem lehet teljes párhuzamot vonni a két ország között, mert Angliában egy középosztálybeli is hatalmas fizetést össze tud szedni, viszont itt is vannak kétkezi munkák, amik jól fizetnek, nagyon jól, csak szakképzés kell hozzá, meg türni azt, hogy bepiszkolod a kezed (pl automechanikus).
Na ha ezt Bob meglátja...LG írta:A rendszerben van hiba, muszáj lenne vmilyen korlátokhoz kötni a szavazati jogot (sőt akár más jogokat is) Tudjuk, hogy napjainkban Európában a lesüllyedt réteg, a kisebbségek és bevándorlók szaporodnak, tehát egyre inkább az ő kezükbe fog kerülni a kontinens jövője.
Nyilván nem azt mondom, hogy minden hülyét vegyenek fel az orvosira, de amikor én érettségiztem kb. a legtöbb pont oda kellett, és azt hiszem az önköltséges rész is messze oda volt a legdrágább.hajnesz írta: Mondjuk ezzel vitatkoznék...
Mondjuk ezzel vitatkoznék. Mármint, az tény, hogy orvos nem lehet mindenkiből, ezért is szűrik őket, én se szívesen kerülnék egy olyanhoz, aki nem tudja rendesen elvégezni a munkáját.davi10 írta: Évről-évre kevesebben jelentkeznek a felsőoktatásba, orvosok nincsenek, de ahhoz, hogy államin bekerülj az orvosira kb. 2db 100%-os érettségit kell írni.
És akkor most jön a legújabb baromság, hogy meg is akarják szűntetni az államilag finanszírozott helyeket...
Ha nem OLYAN jellegű,akkor szerintem mindenki szívesen olvasná továbbgeridoss írta:...
Nem lesz, pont ez a legszomorúbb benne, hogy nem látni a fényt az alagút végén.geridoss írta:Vége lesz ennek valaha?
Inkább úgy, hogy vidéken ezerszer nagyobb a különbség az értelmiség és az ilyen alja mocskok között, mint a fővárosban. Azért vidéken nem csak ilyen niggerek élnek, mondjuk a fideszesek fele ők.Nero. írta: Nem bicskanyitogato jelleggel, meg tisztelet a kivételnek, de elképesztő hogy otthon mennyivel butábbak/egyszerűbbek/naívabbak az emberek vidéken mint Budapesten.
Én magunkat sajnálom, azt a néhány százezer szerencsétlent, aki több millió vak, ostoba, bocskoros senki miatt kell, hogy ezt a sza.rt nap, mint nap elviselje.Nero. írta:Szoszerint sajnálom a videoban szereplő embereket, hogy az egesz életüket ekkora sötétségbe élik le. Bár ugye “boldogok a lelki szegények” szoval kitudja
A helyedben úgy írtam volna, hogy nagyobb arányban buták az emberek faluhelyen, mint a fővárosban...Nero. írta: Nem bicskanyitogato jelleggel, meg tisztelet a kivételnek, de elképesztő hogy otthon mennyivel butábbak/egyszerűbbek/naívabbak az emberek vidéken mint Budapesten.
Nem bicskanyitogato jelleggel, meg tisztelet a kivételnek, de elképesztő hogy otthon mennyivel butábbak/egyszerűbbek/naívabbak az emberek vidéken mint Budapesten.zola8787 írta:https://www.youtube.com/watch?v=atMMysP90Ko
Tudom, rasszista vagyok, meg Soros ügynök. Egy párt jut eszembe ilyenkor: NSDAP. Miért a zsidósággal kezdték.
Én sem hiszem, hogy ezen fórumon vallási kérdéseken kéne vitatkoznunk, de a Bibliában a Teremtés könyvében az áll, hogy Isten a Földet az emberiségnek adta, hogy uralkodjon rajta. Látjuk, hogy milyen uralkodó az ember, ez van sajnos, de ha a kereszténységet vesszük alapul, meg van hozzá a joga. Az már más kérdés, hogy egy napon számot kell adnunk, hogyan sáfárkodtunk a ránk bízott dolgokról, így a bolygónkról is.Nero. írta:https://index.hu/techtud/2018/10/30/50_ ... irtasahoz/
Bolygonk pestise: az ember.
Ezert nem szeretek ilyen vallasos kerdesekbe belemenni, mert ha esteleg van odafent Joisten, akkor ketlem hogy pozitivan osztalyozna az emberek munkassagat.
Es akkor nem beszelve a haborukrol, vagy hogy amennyit fegyverkezesre koltunk csak egy ev alatt annnyibol orokke fellehetne szamoltatni az ehezest, vagy amennyi penz elkoltott a NASA arra hogy kideritsek hogy van e viz a Marson annyibol meglehetett volna oldani hogy a Foldon mindenkinek jusson tiszta ivoviz, stb. stb. stb.
Szegyen.
Szervezkedni nem fogok, beírjuk a topikba, ha van legalább nyolc jelentkező, akkor lehet értelme.messideco írta:Ha megszervezed és toborzol embereket, miért neNekem sajnos nincs időm az ilyenekre