A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Eszembe jutott most még egy ami tetszett, nem híres, nem menő különösebben, de nekem bejött. Nagyon jó atmoszféra, zseniális színészi alakítások ( különösen John Turturro, de a többiek is ). A címe: Aznap éjjel ( The night of ).messideco írta:A Sense8 nem tűnt rossznak nekem sem, de súlyos LMQBT propaganda lett az egész.MatyiG írta:Esetleg még ötletek?
A True Detective, az mindenképp ajánlós, főleg az első és a harmadik évad.
Még ajánlós: Sherlock, Taboo,Carnivale, Les Revenants, és persze nagybetűkkel a LOST
A Sense8 nem tűnt rossznak nekem sem, de súlyos LMQBT propaganda lett az egész.MatyiG írta:Esetleg még ötletek?

True Detective? Most az első évadra gondolok elsősorban. Erős atmoszférája van és nagyon jó színészi játék mindkét főszereplő részéről.geridoss írta:A valaha leforgatott két legjobb sorozat a Drót és a Maffiózók. A többi jó, amiket ajánlottak, de nálam semmi nem übereli ezt a kettőt, pedig megnéztem már jó pár sorozatot.

A Bates Motel szerintem nem extra, de a True Detective tetszene. A Fargót is bedobhatod a listába. Mindkettő még folyamatban van, de az évadok nem fűződnek egybe. A Narcos is király.MatyiG írta:Továbbra sem kezdtem még el nézni sorozatokat (sitcomokon kívül), viszont hosszas utánajárást követően ezt a hatot választottam ki magamnak:
Bates Motel, Sense8, Hannibal, Breaking Bad, Prison Break, Fringe
Misztikusthriller vonal jön be, illetve kikötés még, hogy már ne legyen folyamatban a sorozat.
Esetleg még ötletek?
Petr írta:
Petr írta:
Petr írta:Valami teóriátok van?

PCsabi írta:TD s03e05