Ali felesége mikor és hogy halt meg?
Ali lányára mi szükség volt a sorozatban?
Alinál mikor kezdődött az Alzheimer? Ez a betegség miért volt fontos a sztoriban?
Vagy ezek csak engem érdekelnek?
Tényleg lett volna valami izgalom/csavar...feleség is benne volt az elrablásban vagy a fia és az interjús csaj között valami durva szál.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Biztos én tettem magasra a lécet, nem tudom. Vártam a nagy bummot, erre összehoznak egy ilyen évadzárót. Nem is lenne vele semmi baj, de eh, így elég unalmas az évad visszatekintve, hogy nem volt mi robbanjon.
Legalább néha-néha minimális visszatekintésekben emlékeztettek arra, hogy milyen zseniális volt az első évad, hogy a mostanit igazán csalódásként éljem meg.
Vártam valami áll leesős csavart vagy konklúziót, de semmi, az utolsó kocsmás jelenet is mi akart lenni?
Brutál mód elvesztette nekem a történetét ez a sorozat. Megerőszakoltam magam erre a 6 db részre,de szerintem itt be is fejezem.
Az hogy mindenki meghal 3-4x már rettenet unalmas.
TD-ről azt hallottam,hogy olyan minőségében mint az első évad?! Érdemes neki esni?
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
Akkor valószínűleg Ali felesége azért halt meg, mert ő nem hagyta abba a nyomozást. Viszont mi lett a kislányukkal? Meg a jelennek milyen szerepe lesz a sztoriban?
Azért azt bírnám, ha az utolsó 5 percben megjelenne Rust meg Marty
én kajak el vagyok tévedve valaki írja már le, hogy a 9-ig részig mi történt a 9. évadban mert teljes homályban vagyok hol tartunk
annyi meg van, hogy
-rick vmikor a 6. részben lelépett maggivel együtt,
-volt vmikor egy időugrás (7.rész?)
-negan meglépett
-jesust megölték a suttogók,
de ezeken kivul azt sem tudom mi van)
köszi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
davi10 írta:Breaking Bad kötelező!
Az első 2 évad kicsit lassabb, de még ezzel együtt is az egyik, ha nem A legjobb tv-s sorozat valaha. És ezt a sorozatot mindenképp eredeti hanggal kell nézni. Nem lett rossz szerintem a magyar szinkron (én az első 2 évadot úgy láttam), de akkorát alakítanak a színészek egytől-egyig, hogy abból csak elvenni lehet.
Ha már BrBa, hivatalosan bejelentették a filmet, AMC-Netflix produkció lesz, elvileg Jesse-ről fog szólni, Vince Giligan írja és rendezi.
Még nem hivatalos, de valószínűleg a sorozat után fog játszódni. Ebben az esetben viszont elkerülhetetlen, hogy valami kis rossz mellékíze legyen.
- Vagy megerősíti, hogy WW meghalt (ami valószínű, de néhány interjúban mondta Bryan Cranston, hogy nem láttuk, hogy "hivatalosan" meghalt volna)
- Vagy valahogy visszatér, azt pedig nem tudom elképzelni, hogy hogyan raknák bele ezt a csavart úgy, hogy ne legyen gagyi.
A legjobb megoldásnak azt tartanám, hogy visszatér Walter, de csak ilyen flashback-ekre.
Nem tudom mennyire jó ötlet, de én bízom a csávóban, a Better Call Saul-lal kapcsolatban is voltak kételyeim, de az is nagyon királyul sült el (eddig).
Nem tudom, hogy örüljek-e annak, hogy megint hozzá nyúlnak, vagy sem. Főleg ilyen formában... Ezek a Netflixes "tévéfilmek" nem túl bizalomerjesztőek.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Amúgy közepes visszatérés volt, a vége tetszett, ahogy körbeállták a két csávót a Suttogók. Ja, és több Judith-ot!!!
Breaking Bad kötelező!
Az első 2 évad kicsit lassabb, de még ezzel együtt is az egyik, ha nem A legjobb tv-s sorozat valaha. És ezt a sorozatot mindenképp eredeti hanggal kell nézni. Nem lett rossz szerintem a magyar szinkron (én az első 2 évadot úgy láttam), de akkorát alakítanak a színészek egytől-egyig, hogy abból csak elvenni lehet.
Ha már BrBa, hivatalosan bejelentették a filmet, AMC-Netflix produkció lesz, elvileg Jesse-ről fog szólni, Vince Giligan írja és rendezi.
Még nem hivatalos, de valószínűleg a sorozat után fog játszódni. Ebben az esetben viszont elkerülhetetlen, hogy valami kis rossz mellékíze legyen.
- Vagy megerősíti, hogy WW meghalt (ami valószínű, de néhány interjúban mondta Bryan Cranston, hogy nem láttuk, hogy "hivatalosan" meghalt volna)
- Vagy valahogy visszatér, azt pedig nem tudom elképzelni, hogy hogyan raknák bele ezt a csavart úgy, hogy ne legyen gagyi.
A legjobb megoldásnak azt tartanám, hogy visszatér Walter, de csak ilyen flashback-ekre.
Nem tudom mennyire jó ötlet, de én bízom a csávóban, a Better Call Saul-lal kapcsolatban is voltak kételyeim, de az is nagyon királyul sült el (eddig).
"A Futball nyer, ha a Barca nyer" "Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MatyiG írta:Továbbra sem kezdtem még el nézni sorozatokat (sitcomokon kívül), viszont hosszas utánajárást követően ezt a hatot választottam ki magamnak:
Misztikusthriller vonal jön be, illetve kikötés még, hogy már ne legyen folyamatban a sorozat.
Esetleg még ötletek?
Műfajában nem tipikus misztikus thriller, de hangulata alapján idejöhet az Expanse még, meg a Stranger Things. Az utóbbiból ugyan most fog jönni a 3. évad, de mindenképp érdemes addig ledarálni az első kettőt, az Expanse.
A Sense8 se rossz, bár nekem kicsit lassú. Ott van még a Taboo, ami sztem kötelező darab,plusz nekem a Gotham és a Blindspot is nagyon bejött.
Ha tényleg nem láttad még a Breaking bad-et, akkor ne is keress tovább, egyedüli baja annyi, hogy utána nem fogsz látni már jobb sorozatot
Első két évad azért elég nyögvenyelős szerintem...mondjuk az ötödik évad meg függőséget okozott
A Sense8 nem tűnt rossznak nekem sem, de súlyos LMQBT propaganda lett az egész.
A True Detective, az mindenképp ajánlós, főleg az első és a harmadik évad.
Még ajánlós: Sherlock, Taboo,Carnivale, Les Revenants, és persze nagybetűkkel a LOST
Eszembe jutott most még egy ami tetszett, nem híres, nem menő különösebben, de nekem bejött. Nagyon jó atmoszféra, zseniális színészi alakítások ( különösen John Turturro, de a többiek is ). A címe: Aznap éjjel ( The night of ).
Egyetlen évada van.
️ Iñigo Martínez: "Minden Real Madrid elleni mérkőzés olyan volt, mint egy lángoló tűz. Az emberek azt mondták: 'Nem, most, hogy két meccset nyertetek ellenük, a harmadikon úgyis elbuktok.' De fordítottunk és nyertünk, sőt, a Copa del Rey-t is a magasba emeltük." pic.twitter.com/2L9iqoIQfO
️ Iñigo Martínez: "Tudtam, ahhoz, hogy még egy évet maradhassak a Barçánál, ugyanolyan szinten kell teljesítenem, mint eddig és ez nem lett volna egyszerű. A tavalyi volt pályafutásom legjobb idénye, ami már 15 éve tart. Tudtam, hogy ezt nehéz lesz megismételni." pic.twitter.com/pvgV3b5awj
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE