Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha meghuzzak,pont ezert hogy ne lehessen egyik csaladtagtol a masikhoz menni..
Koszi ralesek.
Jo otlet nagyon.Tamogatom.
Nem te vagy az első aki supportból tesztelő / fejlesztő irányba vonul átdavi10 írta: ↑2020.04.08. 18:04:05Support csoportban voltam emellett valamennyit besegítettem a tesztelők munkájába. Mivel engem a kódolás része jobban érdekelt, ezért az is volt a vél, hogy szépen lassan átszivárgok oda teljesen
Amúgy nem bírtam a helyet, nem terveztem nagyon hosszútávra maradni, csak épp annyit, amennyi már a CV-ben jól mutat.
Nem is lepett meg, amíg az irodában voltunk, akkor is elég sok volt az üresjárat, itthon meg főleg, kb. 2db support-tal kacsolatos feladatot kaptam.
Nem vagyok egy mazohista típus és nem szeretnék bántani senkit, de szerintem maradhatna akár 2 hétre is. Hihetetlen amit az elmúlt napokban Pesten lehetett tapasztalni. Margitszigeten annyi ember volt valamelyik nap mint egy átlagos áprilisi napon szép időben. Sokak agyára ment sajnos a bent lét és már nem tudtak a seggükön ülni (Panel lakók esetében főleg érthető a mozgás vágy, de valahol túlzásokba mentek már).
Ezt sajnálattal látom, pedig azt mondják hogy az IT-t fogják a legkevésbé megpiszkálni :/ Ha szabad kérdeznem IT-n belül milyen területen mozogsz?
Kis Update: Ma megköszönték a munkámat meg még pár gyerekét
Na majd lecsekkolom őket.Tivornya79 írta: ↑2020.04.07. 13:52:56Elképesztően szép a játék. Szerencsére jól is van optimalizálva, de a maximum grafikai beállítások+RTX kell is hozzá, ahhoz meg erős alapanyag![]()
Haaaaat nem tudom mit jelent a bitang gep,de gamer laptop,annyi hogy ket eves kb.Tivornya79 írta: ↑2020.04.07. 12:43:39A Metro sorozatot (ha bitang géped van, akkor főleg az Exodust) erősen ajánlom, nekem nagy kedvencem lett...amit most kicsit háttérbe nyomott a Modern Warfare, amiben ráadásul holnap indul az új szezon![]()
Jol hangzik mindegyik. Ac utan megprobalkozok azokkal szerintem. Koszontem!
Azt elfelejtettem Mondani hogy Angliába kéne. Mindenhol minden “Out of stock”bowlinggolyo írta: ↑2020.04.07. 07:00:51Nem tudom mennyire fontos neked a pontosan 12 kg, de ITT találhatsz 12,5-est vagy 15-öst, amit beállíthatsz magadnak a megfelelő súlyra.
Az a baj, hogy én elfogult vagyok, imádtam mindhárom részt, az exodus egy picit openworld-ösebb, nagyobbak a terek, de ezzel együtt szerintem hozta a metro feelinget.
Na kivancsi leszek,ma neki hasitok delutan szerintem.
Barmelyik kondis oldalon,csak azt meg a noi kiegeszitoknel keresd!
Nem tudom mennyire fontos neked a pontosan 12 kg, de ITT találhatsz 12,5-est vagy 15-öst, amit beállíthatsz magadnak a megfelelő súlyra.
Egyik kedvencem az AC, igaz az odyssey-val nem játszottam, de sajnos a 3. rész óta nem tudtam úgy élvezni a játékot :/ Azóta bár eltelt pár év és lehet besavanyodtam a magas igényekbe már a játékokat illetően
Figyeltem én is a metro játékokat.
Szolgálunk és védünk..Szereztem is egy EU4-et ma kemény 3.5 euróért, jó hogy mondtátok ezt az oldalt
Bár nem ismerem a játékot és azt se tudom, hogy szabad-e ilyet "reklámozni", de az instant-gaming-en vannak fent kulcsok, jóval olcsóbban mint az eredeti ár és az említett játékot is megtaláltam 30 euroért. Az elmúlt másfél évben innen vettem a game-ket és nem volt még baj velük.miro. írta: ↑2020.04.05. 22:12:27Hahaha,tegyel el par toltetet a kesobbiekre..Tudod hogy tartja a mondás: "Itt a tavasz, dagad a ..:"![]()
![]()
Viccet félretéve a hiányon kívül az én kapcsolatomnak például jót tett ez az egész járvány, igaz hogy heti 1x találozunk távolságot tartva, de abból a szempontból megerősített minket ez a járvány, hogy ha vége akkor összeköltözünk.
Eleinte nagyon toltam a fifát például, de annyira felidegesít az Ultimate Team, hogy hagyom inkább most mert előbb kapok attól idegösszeroppanást mint az itthon léttől.Az AO tennis 2 nem tűnik rossznak csak steamen az 50 euro most kicsit borsos ár érte :O
ncoron fent van,elsonek nekem is ott volt meg,aztan megtetszett viszont sok jatekos nincs benne ugy,es ha eredetid van akkor letudsz tolteni meg jatekost,stadiont,szponzort stb.
Asszem 37 euroert vettem meg valahonnan.