Én is IT területen mozgok. Tavaly év végén jöttem a mostani céghez, elvileg 4-5 hónap után van lehetőség távmunkára, szóval nem idegen a cégtől.
Nekem jobb ez, mint az irodában. Amúgy se pörgünk általában olyan nagy fordulatszámon, így legalább úgy használom ki az üresjáratokat, ahogy akarom.
Kaptam betanulási feladatokat is, mert egyszerre 2 területen tolom majd a cégen belül, azokkal a múlthéten végeztem, nem tudom mennyi meló lesz.
De nekem a hétköznapjaim olyan szempontból jobbak, hogy több időm marad a nap végére. Az utazás kiesik, az edzést meg megoldom itthon, vannak egykezes súlyzóim, úgyhogy egész változatosan és hasznosan tudom itthon tolni. Eddig nem nagyon tudtam xboxozni hétköznap, így azért belefér
Péntek-szombaton azért kicsit beüt a karantén, barátnőm ugyan nincs, de nagyon bennem van, hogy elugranék 1-2 italt bedobni. Most pénteken kipróbáltuk a skype-os ivászatot, nyilván nem olyan jó, mint élőben, de elmegy.
Amugy keresem az itthoni szabadidôs tevékenységeket. Meló közbe, amikor fut a cucc vagy valakinek a válaszára várok, akkor dartsozgatok, meg mostanában kaptam rá a puzzle-ökre
Olvasni azt hittem, hogy sokkal többet fogok, de így, hogy az utazás kiesik, így "magamtól" jóval kevesebbszer ülök neki.
Ha van ötlet itthoni hobbira szóljatok, meghallgatok bármit