2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekünk kvízjáték lesz a kahoot.it-n, közben Skype-sörözéssel. A kérdésedre nem feltétlenül válasz, de ötletnek jó lehet.
Sajnos el kell szomorítsalak. Nem egy, szinte ugyanezzel a hibávan találkoztam. Kezdetben nálam is pöccre indulttak. Egy idő után megadta magát a táp. Természetesen ez úgy igaz, hogy a tápban lévő ventllátor sem indul. Ha ez így van, ezeregy százalék a táphibadavi10 írta: ↑2020.11.09. 14:43:44Huh, köszi a választ!
Azóta látta egy szervízes ismerősöm, azt mondta a tápnak semmi baja és nála pöccre indult.
Annyit sikerült kitapasztalnom, hogy mielőtt bekapcsolnám a gépet egy fél percre kihúzom a konnektorból, majd bedugás után egy 10mp-en belül bekapcsolom. Ez mostanában 90%-ban működik
Úgyis tervben van egy komolyabb gép beszerzése, erről már kimentettem minden fontosabbat, költeni meg nem költenék már erre. Kb. 1 hónapja megy ezzel a kihúzogatós módszerrel amúgy. Ha megvan az új vas, akkor nekiállok szerintem kísérletezgetni azzal amit írtál.
Huh, köszi a választ!
A 20 pólusú csatin keresd meg a zöld kábelt és kösd össze egyik mellette lévő feketével. A táp el fog indulni és normálisan működik. Ettől kezdve a hálózati kapcsolójával (ha van) tudod ki-be kapcsolni, amíg ki nem veszed az átkötést. Ezután lehet méregetnidaffy írta: ↑2020.09.20. 13:59:23Tippre bekakilt a táp vagy akár annak ventije. Sajnos innen nehéz,mindenképp szerelőt javasolok,hogy ne ronts a helyzeten.davi10 írta: ↑2020.09.20. 13:10:41Sziasztok!
Tegnap reggel óta nem akar bekapcsolni az asztali gépem. Be se indul, mintha nem kapna áramot. Egyszer valahogy bekapcsolódott tegnap a 100. nyomásra, de azóta semmi.
Amiket kipróbáltam: másik konnektor, másik tápkábel, alaplapi elemcsere.
Remélem csak a bekapcsológomb romlott el, az viszont olyan barom módon van bekötve, hogy nem tudom csak azt letesztelni.
Valami áramot kap, mert ha bedugom, akkor valami nagyon halk "kopogásféle" hallatszik belülről.
Van valami házi praktika, ami felett elsiklottam? Ha nem megy akkor valószínűleg lesz szervizes ismerős, csak nem akarom vasárnap ezzel csesztetni.
Köszi.
Tippre bekakilt a táp vagy akár annak ventije. Sajnos innen nehéz,mindenképp szerelőt javasolok,hogy ne ronts a helyzeten.davi10 írta: ↑2020.09.20. 13:10:41Sziasztok!
Tegnap reggel óta nem akar bekapcsolni az asztali gépem. Be se indul, mintha nem kapna áramot. Egyszer valahogy bekapcsolódott tegnap a 100. nyomásra, de azóta semmi.
Amiket kipróbáltam: másik konnektor, másik tápkábel, alaplapi elemcsere.
Remélem csak a bekapcsológomb romlott el, az viszont olyan barom módon van bekötve, hogy nem tudom csak azt letesztelni.
Valami áramot kap, mert ha bedugom, akkor valami nagyon halk "kopogásféle" hallatszik belülről.
Van valami házi praktika, ami felett elsiklottam? Ha nem megy akkor valószínűleg lesz szervizes ismerős, csak nem akarom vasárnap ezzel csesztetni.
Köszi.
Régen volt már nekem ez, de így elsőre a gyakoriság függvényt mondanám.MQuCsabi írta: ↑2020.07.24. 13:31:35Sziasztok,
Excel gurukhoz fordulnék, segítségre van szükségem.
Adott egy közel 1000 soros tábla, amiben különböző esetek vannak soronként. Egy oszlopban, legyen ez O, két dátum közötti eltelt napok látszanak.
Ki szeretném mutatni, hogy egy adott sor milyen intervallumba esik, pontosabban, hogy hány darab esik az 1.,2.,3....stb. intervallumba. Ezt milyen képlettel lehet megcsinálni?