2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Munka után megnézem, ha még neked is aktuális leszMQuCsabi írta: ↑2020.07.24. 13:31:35Sziasztok,
Excel gurukhoz fordulnék, segítségre van szükségem.
Adott egy közel 1000 soros tábla, amiben különböző esetek vannak soronként. Egy oszlopban, legyen ez O, két dátum közötti eltelt napok látszanak.
Ki szeretném mutatni, hogy egy adott sor milyen intervallumba esik, pontosabban, hogy hány darab esik az 1.,2.,3....stb. intervallumba. Ezt milyen képlettel lehet megcsinálni?
Hat ez nekem fajt most..zola8787 írta: ↑2020.07.03. 17:20:07Fiúk lányok segítség, meghalok
4 nappal ezelőtt elmentem futni, levettem a pólót barnulni, hát egy hatalmas égés lett belőle.
Azóta konkrétan nem múlt semmi. Tegnap óta jött ki ez a borzalmas fájdalom, hogy random helyeken mintha tűt szurkálnának a bőrömbe. Valakinek valamilyen ötlet?
Ventilátorral csapatom magam, napi kétszer majdnem jéghideg vízben hűtőm a testem, reggel és este fújom aloe vera first-el, már vettem jégzselé tartót is.
Normális hogy nem múlik, hogy ennyire fáj? Nagyon fehér bőrű vagyok ez tény.
Magyarországon vagy?
A router es a gepeid mas alhalozaton vannak szerintem 192.168.1.* nem pedig 192.168.10.* ezert van problema. Ahhoz, hogy elerd az erosito feluletet a gepeden atmenetileg at kene allitani az ip cimet, aztan osszekotni a gepedet az erositovel, kabellel. Utana az erosito feluletet mar el kene tudni erni es ott feltetelezem, hogy ki lehetne valasztani egy listabol a mostani wifi-s halozatodat amit hasznalsz. Ehhez csatlakozna az erosito, a routered pedig kiosztana neki az ip-t vagyis lekerulne a 192.168.10.* alhalozatrol.zola8787 írta: ↑2020.06.18. 12:51:05Sziasztok!
Faterom vásárolt egy jelerősítőt, de fogalmam sincs hogy kellene üzembe helyezni. Elmagyarázom
Nálam van a fő pc, modem, router. Router és pc netkábellel összekötve.
Másik szobában egy másik pc, veszi a jelet, de sokszor elmegy, falak miatt nem jó a jel ott. Ezért gondolta azt, hogy vesz.
Ilyen routerem van:
https://www.google.com/search?q=zte+wla ... WfxLvDFHuM
Ilyen a jelerősítő:
https://alinda.hu/wifi-jelerosito?gclid ... 7HEALw_wcB
Az ip beállítás meg ezek mennének, de hogy tudom azt felhozni? Mi hova dugjak? Minek tartozik hozzá netkábel? Kell az nekem? Konnektorba szeretném bedugni, a 2 gép közé a folyosón.
Érzitek, hogy nem vagyok számítógépzseni XD Kérlek segítsetek.
Találtam tube-on videót ahol megmutatja, de nem tudom, hogy ezt az erősítőt elég egyből a konnektorba dugni, vagy a routerbe, a gépbe, de akkor nem tudom behoznia 192.168.10.1 linket, ah, halvány fingom sincs :/
Köszönöm szépen a válaszodat.
Szia!brownieheaven írta: ↑2020.03.08. 15:41:20Járt már valaki Portugáliában focimeccsen? Májusban terveznék arra járni, és pont akkorra esne egy Porto - Sporting, ami elég nagy ziccer lenne.
Jelenleg egyik klub hivatalos honlapján se lehet jegyeket venni, eddig csak a viagogo honlapján találtam jegyeket, bár utóbbitól kicsit ódzkodom a nem túl jó hírneve miatt. Egyébként 77€ lenne az oldalsó felső karéjra szóló egymásmellett ülős jegy per fő. Valakinek van valami tippje, hogy merre keressek még, illetve hogy az említett jegyár mennyire korrekt az adott meccsre?
Viagogorol ne,inkabb varj kicsit.brownieheaven írta: ↑2020.03.08. 15:41:20Járt már valaki Portugáliában focimeccsen? Májusban terveznék arra járni, és pont akkorra esne egy Porto - Sporting, ami elég nagy ziccer lenne.
Jelenleg egyik klub hivatalos honlapján se lehet jegyeket venni, eddig csak a viagogo honlapján találtam jegyeket, bár utóbbitól kicsit ódzkodom a nem túl jó hírneve miatt. Egyébként 77€ lenne az oldalsó felső karéjra szóló egymásmellett ülős jegy per fő. Valakinek van valami tippje, hogy merre keressek még, illetve hogy az említett jegyár mennyire korrekt az adott meccsre?
Esetleg ,ha még nem döntötted el, annyit tudnék hozzátenni 7 éve használok xiomi telefonokat,davi10 írta:Sziasztok!
Xiaomi telefonokkal van valakinek hosszútávú tapasztalata?
Kinéztem magamnak egy Mi 9 Lite-ot, egyetlen helyet találtam, ahol 3 év garanciát adnak hozzá (a legtöbb helyen csak 1-et, ráfizetéssel 2-t), de ott már csak a 64 Gb-os modell van. Mivel bővíthető, és van egy 64 gigás SD-kártyám, így nem lennék azzal gondba, de azért inkább a 128 Gigás felé hajlok, hátha kell a másik slot egy céges Simkártyának.
Tehát a kérdésem: Főleg ilyen kínai telefonoknál mennyire szoktak előjönni 2-3 év múlva olyan rejtett hibák, amiket garanciálisan megoldanak, tehát nem a leejtésre, beázásra stb. gondolok?
Számítógépen, valamilyen képszerkesztő programmal egyszerűen megoldható.Nero. írta:Sziasztok, valaki tudna segíteni? 2 képet szeretnék egy képen. Az app megvan hozzá viszont az egyik kép nem látszik teljesen így, hogyan tudom le kicsinyíteni?