Eurobarca találkozók!
-
- Entrenador del Barça
Helyes!!!Hajrá!!!!!!! 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Feladatom, hogy néhány ember eljutásában segítsek a keletitől koleszig majd a pályára. Én se jártam azon az útvonalon még soha nekem majd segítenek az égiek, nah meg esetleg barcafan telefonon. 
Szóval az én útiprogramom:
Rapika és én megérkezünk a Nyugatiba. Innen mi indulunk a Keletibe. 3as metro majd 2es metro. Kb. 10:15-re odaérünk ott találkozunk Ordoggel, és a vonattal érkezőkkel a metro kijáratnál. Ha befut mindenki akkor indulunk Keletiből a koleszhoz a 2es metroval a deákig majd azután a 49-es villamossal a bartók béla útra. Itt megszállnak azok, akik máshol nem tudnak. Rapikának, és nekem nem kell szállás mi megyünk Kyau vs Albertra. Miután a kellő emberek lebeszélik a szállásügyüket utazunk tovább a pályára 18/47es villamospotlóval egészen Andor utcáig, ahol a pályát találjuk elvileg. Ha bármi hiba lenne a menettervbe jelezzétek, vagy ha esetleg nem menne vmelyik bkv jármű felújítások miatt arról is szóljatok, nem szeretnék meglepetéseket, így is van elég nagy gubanc.
Nos nekem kellene egy olyan lista, akik a Keletibe (esetleg Nyugatiba) érkeznek és csatlakoznak hozzánk. Barcafan mondott pár nevet kire kell számítani, de biztos ami biztos alapon írjatok be.
Elérhetőségem: MSN: az ott van a hszem alatt az msnm gombocska megnyomása után, ha van mindenképp vegyetek fel.
Tel.szám.: 06304980866

Szóval az én útiprogramom:
Rapika és én megérkezünk a Nyugatiba. Innen mi indulunk a Keletibe. 3as metro majd 2es metro. Kb. 10:15-re odaérünk ott találkozunk Ordoggel, és a vonattal érkezőkkel a metro kijáratnál. Ha befut mindenki akkor indulunk Keletiből a koleszhoz a 2es metroval a deákig majd azután a 49-es villamossal a bartók béla útra. Itt megszállnak azok, akik máshol nem tudnak. Rapikának, és nekem nem kell szállás mi megyünk Kyau vs Albertra. Miután a kellő emberek lebeszélik a szállásügyüket utazunk tovább a pályára 18/47es villamospotlóval egészen Andor utcáig, ahol a pályát találjuk elvileg. Ha bármi hiba lenne a menettervbe jelezzétek, vagy ha esetleg nem menne vmelyik bkv jármű felújítások miatt arról is szóljatok, nem szeretnék meglepetéseket, így is van elég nagy gubanc.
Nos nekem kellene egy olyan lista, akik a Keletibe (esetleg Nyugatiba) érkeznek és csatlakoznak hozzánk. Barcafan mondott pár nevet kire kell számítani, de biztos ami biztos alapon írjatok be.
Elérhetőségem: MSN: az ott van a hszem alatt az msnm gombocska megnyomása után, ha van mindenképp vegyetek fel.
Tel.szám.: 06304980866
-
- Entrenador del Barça
Annyira tudtam hogy páran le fogják mondani az utolsó percben...(még ha nem is tehetnek róla egyesek)Na mindegy,mi jól fogjuk magunkat érezni 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Nem tudom, mire gondoljak... Te kis hamis...barcafan írta:MÁS, ÉN CHARLIEVAN, VITOVAL ELTÜNÖK, AKINEK VMI SEGITSÉG KELL HÍVJON, NEM TUDOK FELHIVNI SENKIT, SMST SE NAGYON TUDOK IRNI

- Charlie
- Öreg Harcos
[auto_cenzúra] jó hogy itt bejelentgetitek az utolsó nap hogy nem tudtok jönni
Gratulálok. Enriquékkel mi lesz????
C.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Barça C
Üdv!
Én sajnos nem megyek a holnapi találkozóra, bocs a szervezőknek, hogy csak most szólok! Viszont gentdelbarca barátom képviseli majd Mosonmagyaróvárt!
Jó szórakozást mindenkinek!
Én sajnos nem megyek a holnapi találkozóra, bocs a szervezőknek, hogy csak most szólok! Viszont gentdelbarca barátom képviseli majd Mosonmagyaróvárt!

Jó szórakozást mindenkinek!
Visca el Barca! Glory, Glory Man United! Hajrá Ferencváros!
- Mardel
- Jugador d'estrella
Üdvözletem Mindenkinek innen a meseszépnek nem is mondható, de pár fiatal nyaralási igényeit kielégítő.....Horvácckából(a város nevét nem nagyon írnám le, oka egyszerű: nem tudom, de kiejteni se nagyon)!!
Szóval nagyon jó szórakozást kívánok Nektek irigykedve, és aztán elpáholni rendesen az ellen alakulatát, méltón névadó csapatunk szép híréhez, és játékához!!
A tömegverekedés képeit pedig majd látni szeretném!
Ma pedig természetesen FOrca BArcelooOOona!!!
üdv: Mardel

Szóval nagyon jó szórakozást kívánok Nektek irigykedve, és aztán elpáholni rendesen az ellen alakulatát, méltón névadó csapatunk szép híréhez, és játékához!!

Ma pedig természetesen FOrca BArcelooOOona!!!
üdv: Mardel
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- Chris
- Capitá del Barça
megnéztem, amit írtam azzal el tudnak menni.
elnézést kérek mégegyszer mindenkitől, de a munkámból élek, és a főnököm nem barca drukker. (ő real drukker, lehet ezért akarja, hogy dolgozzam
)
jó szórakozást mindenkinek.
elnézést kérek mégegyszer mindenkitől, de a munkámból élek, és a főnököm nem barca drukker. (ő real drukker, lehet ezért akarja, hogy dolgozzam

jó szórakozást mindenkinek.

- Chris
- Capitá del Barça
tudomOrdog írta:Uhhhhhhh... ez nagyon rossz hír:(

megnéztem nekik, elvileg 10.05-kor indul egy vonat, ami 11.28-ra van pesten a keletiben, de ez a wiener-walzer, és nem tudom belföldi utazásra igénybevehető-e

- Chris
- Capitá del Barça
barcafan van egy "kis" gond
ma hívott a főnökm, hogy szabi alatt is be ekll mennem melózni, őt nem érdekli a hétvégém.
sorry de nem tudok menni, pedig ...................
az csak növeli a gondot, hogy velem jönne pestről sharki, enrique, és peti, és nem tudok velük kapcsoltaba lépni, aki tud üzenjen nekik, hogy győrből keressenek csatlakozást.
mégegyszer bocsi mindenkitől, de a meló, az meló.

ma hívott a főnökm, hogy szabi alatt is be ekll mennem melózni, őt nem érdekli a hétvégém.
sorry de nem tudok menni, pedig ...................
az csak növeli a gondot, hogy velem jönne pestről sharki, enrique, és peti, és nem tudok velük kapcsoltaba lépni, aki tud üzenjen nekik, hogy győrből keressenek csatlakozást.
mégegyszer bocsi mindenkitől, de a meló, az meló.

amugy csak azér törtem el a kezem, hogy legyen egy kis esélyetek...