Feladatom, hogy néhány ember eljutásában segítsek a keletitől koleszig majd a pályára. Én se jártam azon az útvonalon még soha nekem majd segítenek az égiek, nah meg esetleg barcafan telefonon.

Szóval az én útiprogramom:
Rapika és én megérkezünk a Nyugatiba. Innen mi indulunk a Keletibe. 3as metro majd 2es metro. Kb. 10:15-re odaérünk ott találkozunk Ordoggel, és a vonattal érkezőkkel a metro kijáratnál. Ha befut mindenki akkor indulunk Keletiből a koleszhoz a 2es metroval a deákig majd azután a 49-es villamossal a bartók béla útra. Itt megszállnak azok, akik máshol nem tudnak. Rapikának, és nekem nem kell szállás mi megyünk Kyau vs Albertra. Miután a kellő emberek lebeszélik a szállásügyüket utazunk tovább a pályára 18/47es villamospotlóval egészen Andor utcáig, ahol a pályát találjuk elvileg. Ha bármi hiba lenne a menettervbe jelezzétek, vagy ha esetleg nem menne vmelyik bkv jármű felújítások miatt arról is szóljatok, nem szeretnék meglepetéseket, így is van elég nagy gubanc.
Nos nekem kellene egy olyan lista, akik a Keletibe (esetleg Nyugatiba) érkeznek és csatlakoznak hozzánk. Barcafan mondott pár nevet kire kell számítani, de biztos ami biztos alapon írjatok be.
Elérhetőségem: MSN: az ott van a hszem alatt az msnm gombocska megnyomása után, ha van mindenképp vegyetek fel.
Tel.szám.: 06304980866