Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De adja,csak nem mindenkinek van ilyen csatornája.Rivaldinho írta:Mér kell online stream..? nem adja ma vmi a meccsnket ?SportKlub se ?
Én Bittorrenttel és Utorrenttel keztem, abból az Utorrent marad. Az Azureust és a Bitcometet is kipróbáltam, de azok nem müködtek rendesen (Azureusnál át kellett volna állítanom a NAT-ot, de azt nem akartam). Supertorrentet is próbáltam, mert demonoid.com-on ajánlották egyszer. "Szakértők" és felhasználók véleménye szerint az Utorrent és az Azureus a legjobb, az Azureus pár dologgal többet tud (de azokat inkább csak a "profik" vesszik hasznátlionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?
Én Bitlordot használok,de sokak szerint az Utorrent jobb.Amúgy szerintem nincs nagy különbség közöttük.lionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?
ezer köszönet, pont erre gondoltamlionelmessi19 írta:rojadirecta.com-ot próbáld meg!
rojadirecta.com-ot próbáld meg!Ronaldinho #10 írta:légyszi adjátok meg az online stream oldalt...
vmi hülye címe van, rodirecjta.com vagy mittoménLégyszi válaszoljatok minnél hamarabb, mert megszeretném nézni a mai meccset.
LG-nek írj privát üzenetet.jelwaz írta:Hello!
Segítségre lenne szükségem nagyon! Főleg aki járatos a szlovák nyelvben, nem tudná megmondani, hogy milyen busz visz Popradról Vysné Ruzbachyba február 8-án (úgyhogy a vonat 14:29-kor ér be+késés) és vissza 9-én (úgyhogy 15:30-kor indul a vonat). Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek!!!
ha kell,priviben tudok adni egy linket,talán még müxik.Bercy írta:Helló!
Hallott már valaki a Futball Factory filmről?
És ha igen hol lehet megszerezni?
Köszi
Én csak a könyvet olvastam, de a filmről nagyon jókat hallottam.Bercy írta:Helló!
Hallott már valaki a Futball Factory filmről?
És ha igen hol lehet megszerezni?
Köszi
Nagyon szépen köszönöm!Charlie írta:http://www.zshare.net/download/katalan-szotar-zip.html
C.
Találtam néhányat a neten,remélem működnekLos Banditos írta:Kellene nekem néhány telepítőkód a FIFA World Cup 2006 nevű PC játékhoz.
Elhagytam véletlenül a CD tokkot és belőle a kézikönyvet.![]()