Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jah , nem is lenne olyan drága ha csak odarepülsz megnézed a mecset és vissza... a repülön alszol (azt a másfél órát) és már ithon is vagy.csabimo írta:Nem tudom hogy volt-e már ilyenröl szó itt az oldalon, de gondoltam megkérdezem hogy mi a véleményetek...
Arra gondoltam, hogy milyen jo lenne elmenni egy nagyobb társasággal kirándulni Barcelonába, persze egy meccsnézéssel egybekötve, pl: ebben a szezonban valamikor!
Én személy szerint nem voltam még barcelonában meccsen, de pl: ha az eurobarca szervezne egy ilyen utazást akkor biztos elmennék...
Én is vonattal mentem be a városba. Ott napijegyet vettem a tömegközlekedésre, tényleg nincs 10 EUr, azt hiszem 5-6 EUR volt és azzal mindenre fel lehet szállni. Mi speciel metróztunk. A Camp Nou mindentől messze van viszonylag, a Katalán múzeum viszont az olimpiai stadion közelében van és ott van a bikaviadalok arénája is. Nagyon jó kis utikalauzokat lehet kapni itthon, nekünk olyan van, ami még azt is leírja, hogy melyik metróval kell menni és hol szálljunk le, valamint a belépők ára is benne vanCharlie írta:Hello,
Augusztus végén utazunk Barcelona mellé, érdeklődni szeretnék egy két dolog után.
Először is be buszocskázok Barcelonába egyénileg, lerak valahol, mihez fogjak ezután? Aki jártas ebben segítsen. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miket nézzek meg, hanem hogy mivel közlekedjek például (metro? állítólag van vmi turista busz, ami megáll a látnivalóknál), mennyire bonyolult a közlekedés stb..
Szívesen fogadok útitervet is természetesen, mi esik közel egymáshoz, mit ne hagyjak ki semmiféleképp.
Előre is köszönök mindenféle segítséget,
C.
Tavaly a stadiontúra múzeummal együtt 11,5 EUR volt a felnőtteknek. A Barca honlapon elvileg fenn vannak a jegyárak, most meg tudod már nézni, hogy akkor pont melyik meccs lesz és melyik kategóriába tartozik, ettől is függ az árvale írta:Tavaj voltam a Valladolid elleni hazai mecsen , az árak aszem így voltak:Varatrix írta:Hy Guys
Lenne egy hasonló kérdésem. Mi az ősziszünetben megyünk Barcelonába, és faterral bemennénk egy meccsre. Kisseb csapatot néznénk ki mert arra könnyeb jegyet szerezni.
Valaki meg tudná mondani hogy árban Kb mennyi egy jegy, és hol lehet rendelni vagy venni?
Előre is köszönöm
Kapuk mögé: 45 euro
Középre szemben: 62 E
Középre kamera állásból: 80-90
Fel a legfelső szintre : 18-25 között valahol.
Minekünk a szálodában bemesélték hogy a hejszinen már nem lehet majd jegyet kapni és megvetették velünk a kapuk mögé szóló jegyet (lehetett a recepción jegyet venni) ami 45E volt 68E-ér a különbséget ők szedték
be maguknak , a helyszínen persze bőven lehetett jegyet kapni kb 60ezren voltunk , úgyhogy ilyen üzletet kerüljétekA múzeum meg stadion nézésre a belépő 13 éves kor alat 14E felette 18E vagy valahogy így... nagyon megéri.
(jah amelyik kapu mögött ültünk az 5ből 4 gól esett úgyhogy nem panaszkodtam)
Tavaj voltam a Valladolid elleni hazai mecsen , az árak aszem így voltak:Varatrix írta:Hy Guys
Lenne egy hasonló kérdésem. Mi az ősziszünetben megyünk Barcelonába, és faterral bemennénk egy meccsre. Kisseb csapatot néznénk ki mert arra könnyeb jegyet szerezni.
Valaki meg tudná mondani hogy árban Kb mennyi egy jegy, és hol lehet rendelni vagy venni?
Előre is köszönöm
Hát szerintem klasszikusra sehol nem kapsz jegyet...de ez csak egy tipp.fcbarcelonazsombi írta:Segítség kéne a Clássico hol lehetne jegyet venni. Mert a honlapon állítólag a klasszikusra nem lehet jegyet kapni.
Hy Guysbaas11 írta:Repülővel az utazás 70-80ezer/fő....ennél olcsóbb megoldás nem létezik??? Vonat ? Busz ? stoppnyugdíjas járat ? vagy akármi !!!
Az unokatesóm mindig a Pegazussal utazik és meg van elégedve velük.Varatrix írta:Hy Guys
Előre is köszönöm
mrlevy írta:Hello!baas11 írta:Üdv :Segitég kéne !
Az idei Gamperre szeretnék kimenni, csak nemtudom h pontosan h lehetséges ?! Hogy,hol tudom a jegyet megvenni,megrendelni... és az utazást pl. fapadossal hol érdemes intézni , ár/megbizhatóság ?1 napra max.2 ! Ha valaki tudna adni infot v tapasztalat ,megkösszöném !
Mi a 2007.06.09-i Barca-espanyol(a szomorú 2-2voltunk :!:7-én csüt mentünk és miután elfog a szállást 1ből a nou camhoz mentünk és ott vettük meg a jegyeket
![]()
Végig imádkoztam h kapjunk jegyet(utolsó hazai meccs,katalan derbi+izgi véghajrá)és mégis,kaptunk
igaz 98€ért/DB,de kaptunk alig 2 nappal a meccs elött
![]()
Még itthon term érdeklődtem de tutira mondom NEM ÉRI MEG
Jóval többszöröséért adják,és annyiért már a stadion elött is vehetsz,feketén
A repcsiről,mi a skyeuroppal mentünk és a neckermannál foglaltuk le a jegyeket és semmi gáz nem volt,bá azt nem tom h sky megy-e még barcába
Hello!baas11 írta:Üdv :Segitég kéne !
Az idei Gamperre szeretnék kimenni, csak nemtudom h pontosan h lehetséges ?! Hogy,hol tudom a jegyet megvenni,megrendelni... és az utazást pl. fapadossal hol érdemes intézni , ár/megbizhatóság ?1 napra max.2 ! Ha valaki tudna adni infot v tapasztalat ,megkösszöném !
jó persze a pénzed elfogadjuk, de elvileg az M betűs felhasználók nem jöhetnek.. gúd lákMihu írta:..
Ha nem csak a nagyon aktív fórumozók mehetnek akkor szerintem ebben én is benne lennék minden erőmmel és persze pénzemmel![]()
Mikor, hova, mennyi időre akarsz menni?Messi-#19 írta:nem szeretnék személyes infókat kikérni de kb mennyi volt az összköltség??
négy fővel számolnék.
Nem bajstefanl10 írta:Bocs ezt nem tom megmondani mert nem én fizettem.Messi-#19 írta:nem szeretnék személyes infókat kikérni de kb mennyi volt az összköltség??
négy fővel számolnék.